NH STYLE - nowa kolekcja, nowe wzory
Moderatorzy: dUfio, Gadżety NH2010
moze nie wszyscy wiedza ale pojawił sie w sprzedarzy nowy wzór moim zdaniem najlepszy jak dotychczas:
http://i2.tinypic.com/raz1pt.jpg
ceny przystepna, jakosc dobra , barwy odpowiednie nie ma wątpliwości komu kibicuje własciciel takiej koszulki, polecam
http://i2.tinypic.com/raz1pt.jpg
ceny przystepna, jakosc dobra , barwy odpowiednie nie ma wątpliwości komu kibicuje własciciel takiej koszulki, polecam
Dufio czy to te koszulki błękitne Nowa Huta (Lonsdale)??? Zdjęcia coś nie chcą się otwierać(chyba tinypic padł )
EDIT: Koszuleczki naprawde super
EDIT: Koszuleczki naprawde super
Ostatnio zmieniony pn mar 13, 2006 7:41 pm przez MAX, łącznie zmieniany 1 raz.
-
HDS nie jest to pytanie z typu : "Czy dwa dodać dwa równa się cztery?".
Oczywiście wiem, że na stronie serwisu Nowa-Huta znajdują się zdjęcia gadżetami NH, jednak widziałem niejednokrotnie jeszcze inne wzory przykładowo koszulek, także zapytałem czy nie ma stronki, na której można by oglądnąc wszystkie gadżety, a nie tylko część.
Wiem, zaraz napiszesz żebym sobie podjechał do Cepelii na Centralny albo do Wo-Mana na Bohaterce - jednak między innymi po to jest forum, żeby zapytać się jeśli jest jakiś problem lub ktoś jest ciekawy.
Mimo wszystko dziękuje za pomoc. Komentarz przemilczę.
Pozdrawiam
Oczywiście wiem, że na stronie serwisu Nowa-Huta znajdują się zdjęcia gadżetami NH, jednak widziałem niejednokrotnie jeszcze inne wzory przykładowo koszulek, także zapytałem czy nie ma stronki, na której można by oglądnąc wszystkie gadżety, a nie tylko część.
Wiem, zaraz napiszesz żebym sobie podjechał do Cepelii na Centralny albo do Wo-Mana na Bohaterce - jednak między innymi po to jest forum, żeby zapytać się jeśli jest jakiś problem lub ktoś jest ciekawy.
Mimo wszystko dziękuje za pomoc. Komentarz przemilczę.
Pozdrawiam
Witam. sprawa wyglada tak. Jest firma NH STYLE która robi gadzety i chłoppaki które robią na czarno kilka wzorów. Z tego rpostego powodu niezobaczysz w jednym miejscy wszystkich wzorów bo to konkurencja poprostu. Z Hutrniczego punktu widzenia nie pownieneś miec watpliwości ktore ciuchy wybrac i kto je robi pozdrawiam.
JEBAĆ POZERÓW Z NH.
JEBAĆ POZERÓW Z NH.
ZDROWIE DZIEWIĘĆDZIEŚIĘCIU OŚMIU BUTCHERSÓW!!!
-