Szaliki FC GÓRALE
Moderatorzy: dUfio, Gadżety NH2010
Szaliki FC GÓRALE
Nasz Fan Club wydaje szaliki FC GÓRALE, czy jest ktoś chętny??? Cena zależy oczywiście od ilości zamówień 8 szt po 20 zł/szt, 10 szt 19 zł/szt, 12 szt 18 zł/szt, 15 szt -17 zł/szt, 20 szt -15 zł/szt
Projekt jest już zaklepany i będzie wyglądał tak
Wszystkich chętnych prosze o wpisywanie sie (co do kasy to jesce nie podjeliśmy decyzji kiedy i gdzie ją będziemy zbierać, jak tylko będe wiedział to napisze)
Projekt jest już zaklepany i będzie wyglądał tak
Wszystkich chętnych prosze o wpisywanie sie (co do kasy to jesce nie podjeliśmy decyzji kiedy i gdzie ją będziemy zbierać, jak tylko będe wiedział to napisze)
-
-
Bardzo ów projekt mi sie spodobał, gdyż ja również znajduje się poniekąd na góralskim terytorium...
Jednak z herbami Zakopca i Nowego Targu niestety sie nie utożsamiam....
Gdyby zamiast nich widniał hutniczy herb i ów góral to zapewne zdecydowałbym sie na ten szal...
Życze powodzenia w realizacji projektu i pozdrawiam!
PS: Chociaż gdybym dostał jakis niespodziewany zastrzyk gotówki to z pewnością chętnie nabyłbym taki szal.
Jednak z herbami Zakopca i Nowego Targu niestety sie nie utożsamiam....
Gdyby zamiast nich widniał hutniczy herb i ów góral to zapewne zdecydowałbym sie na ten szal...
Życze powodzenia w realizacji projektu i pozdrawiam!
PS: Chociaż gdybym dostał jakis niespodziewany zastrzyk gotówki to z pewnością chętnie nabyłbym taki szal.
Quam dulce et decorum est pro patria mori
- Lukasz_HKS
-
MAX_HKS pisze:Najprawdopodobnie zamówimy kilka sztuk więcej, więc być może będzie możliwość zakupu szalika już po jego ''premierze''.
Co do projektu... zarówno strona zakopiańska jak i nowotarska zatwierdziła go, zatem tak jak napisał Kunzuś jest on ostateczny.
Oczywiście wiem, że jest ostateczny... Przedstawiłem jedynie swój pogląd n/t temat....
Pzdr!
Quam dulce et decorum est pro patria mori
-