Manager
Moderator: dUfio
Mylisz sie Murdock jesli piszze ze pozmienialem obywatelstwa to chyba oczywiste ze bawilem sie edytorem (jak chcesz moge Ci plytke na mecz podrzucic i zobaczysz ze jest edytor w 01-02)W tym cmie w edytorze mozna pozmieniac wszytsko łacznie z nazwą klubu zawodnikuw narodowoscią i tez atrybutami wiekiem itp.
-
MarianHKS pisze:Mylisz sie Murdock jesli piszze ze pozmienialem obywatelstwa to chyba oczywiste ze bawilem sie edytorem (jak chcesz moge Ci plytke na mecz podrzucic i zobaczysz ze jest edytor w 01-02)W tym cmie w edytorze mozna pozmieniac wszytsko łacznie z nazwą klubu zawodnikuw narodowoscią i tez atrybutami wiekiem itp.
nie wiem nie grałem w tego CeeMa ale przeczytaj tamtego swojego posta i napisz mi w którym miejscu jest napisane w którą wersję grałeś
cm 01-02
wbrew temu co piszecie,w cm-ie 01-02 mozna HUTNIKIEM wiele osiagnac i to bez uzywania edytora, poprostu zbieracie dobra paczke ludzi za free, tzn takich co nie maja klubuw:) bierzecie 5 dobrych FGN (joao paiva, butra, agostinho, amankwah, boateng, guillermo, gonzales, zubov(bardzo ciezko), robert dani albo jeszcze ktos tam), do tego dobieracie kilku polaków: szubert, chanko, matysek(o dziwo chce przejsc do Hutnika),wojtala, zuraw, kubica. ze starego skladu zostaje jalocha i ksiezyc i kilku smiesznych obroncuw, no i tym sposobem gwarantuje ze w 1 sezonie awans jest wasz. kilka razy grlem za kazdym razem w 1 sezonie awans:) po kolejnych 8-10 latach przychodza pierwsze sukcesy - mistrz polski, puchar polski, w sezonie 2011-2012 puchar uefa:) dzieki moich wystepachw LM polska ma 4 zespoly LM 3 w UEFA i 2 w intertoto...
Jak dla mnie CM 01-02 to najlepszy manager, a w dodatku mozna miec zajebista zabawe grajac HUTNIKIEM. pozdro
Jak dla mnie CM 01-02 to najlepszy manager, a w dodatku mozna miec zajebista zabawe grajac HUTNIKIEM. pozdro
Tez grywam w CM i najlepszy "moim zdaniem" jest wlasnie 01/02. tak jak napisal blancorn rzeczywiscie bez zadnych edytorow mozna wiele hutniczkiem osiagnac.nie mam zadnej satysfakcji jak sie bawie w edytorze :/ natomiast nie zbieram starych wyjadaczy o statusie free tylko probuje wychowywac mlodziez i kupowac mlodziez.nie zdarzylo mi sie jeszcze nigdy grajac HKSem nie awansowac do 1 ligi w pierwszym sezonie gry.pozdro dla walczacych
jesteśmy jak puzzle-każdy inny-ale razem tworzymy zajebistą całość-Hutnik Kraków
ja sie tam w wychowywanie mlodzierzy nie bawie(przynajmniej na pocztaku), bo do tego trezba treneruw i to dobrych,a w hutniku na starcie jest tytlko pan Walankiewicz,i malo który trener chce do mnie przechodzic, dopiero gdy mam dobre obiekty,dobrych trenerow to biore sie za mlodziez - tylko wtedy to daje efekty!! ej chyba sie zajawilem, zaladuje sobie jeszcze raz sezon hutnikiem.hehe. pozdro
MarianHKS pisze:.Kupuje swietochowskiego harasimowicza obydwaj z gwardii kosmalskiego,.
no tak zapomnialem o harasimowiczu i świętochowskim, no oprucz tego jeszcze dobry jest Miasko i Piątkowski a na bramce zajebisty Zaluska no i oczywiscie najwiekszy talent w tym managerze, kosztuje zaledwie 500 k,a strzela po 2-3 bramki w meczu Tó Madeira z Gouveia - jest F E N O M E N A L N Y !!! z tym ze mozemy go miec dopiero w 2 - 3 sezonie
tego managera można sciągnąć za pomocą kaazy,wtey dziala bez plytki. pozdro
Planetarium Manager
Panie i Panowie oto nadejszła wiekopomna chwila - mamy wreszcie coś w stylu Championhip Managera on-line. Planetarium Manager - bo o niego tutaj chodzi to internetowuy manager piłkarski gdzie prowadzisz swoją ekipę podobnie jak w CM, z tym że grasz z ludźmi z całej Polski a nawet świata - mnustwo opcji, bardzo wciągająca gra - o wiele bardziej niżCM i hattrick razem wzięte - gorąco polecam i zachęcam do gry.
zapraszam na: www.pmanager.org
nie pożałujecie tej decyzji....
zapraszam na: www.pmanager.org
nie pożałujecie tej decyzji....