wodzenie za nos !!
Moderator: dUfio
- centrum nh
wodzenie za nos !!
jak długo jeszcze będziemy słuchać bajek o MITTAL ?? non stop za tydzień potem znów tydzień!! może wreszcie powiedzą nam że gówno z tego!!?? szara rzeczywistość Nowej Huty !! KABARET !! wątpie też w podgrzewaną murawe ... o światłach słyszałem już w 1 lidze ale wtedy klasztor blokował.. zmieni się elita rządząca Krakowem i zabiorą nam to co teraźniejsi obiecują !! ecchh... czemu tą naszą Hute traktuje się tak po macoszemu ?? wmawiają nam tylko bandytyzm i patologie !! DO ROBOTY!! KONIEC GADANIA I PUSTYCH OBIETNIC!!
- centrum nh
centrum nh pisze:a gdzie miałem to dodać ?? wybacz mi jak Cię zabolało.. a po co Ty posta se nabijasz??ozzy pisze:I po co nowy temat zakladasz?
Wybacz, ale wydawalo mi sie ze jesli chodzi o Mittal, kase od miasta oraz nasze rozwazania w tej sprawie to zalzono juz dwa inne tematy i nie ma sensu zakladac nowych.
- centrum nh
moglibyśy całe to forum zapchać i każde inne !! niech nas usłyszą !! nie uważasz!!?? wszędzie to piszmy !!!!!!! może warto ??ozzy pisze:centrum nh pisze:a gdzie miałem to dodać ?? wybacz mi jak Cię zabolało.. a po co Ty posta se nabijasz??ozzy pisze:I po co nowy temat zakladasz?
Wybacz, ale wydawalo mi sie ze jesli chodzi o Mittal, kase od miasta oraz nasze rozwazania w tej sprawie to zalzono juz dwa inne tematy i nie ma sensu zakladac nowych.
-