wodzenie za nos !!

Czyli wszystko to co nie mieści się w powyższych kategoriach - taki nasz mały hutniczy Hyde Park:)

Moderator: dUfio

Awatar użytkownika
centrum nh

wodzenie za nos !!

Postautor: centrum nh » sob mar 25, 2006 4:46 pm

jak długo jeszcze będziemy słuchać bajek o MITTAL ?? non stop za tydzień potem znów tydzień!! może wreszcie powiedzą nam że gówno z tego!!?? szara rzeczywistość Nowej Huty !! KABARET !! wątpie też w podgrzewaną murawe ... o światłach słyszałem już w 1 lidze ale wtedy klasztor blokował.. zmieni się elita rządząca Krakowem i zabiorą nam to co teraźniejsi obiecują !! ecchh... czemu tą naszą Hute traktuje się tak po macoszemu ?? wmawiają nam tylko bandytyzm i patologie !! DO ROBOTY!! KONIEC GADANIA I PUSTYCH OBIETNIC!!

ozzy

Postautor: ozzy » sob mar 25, 2006 5:10 pm

I po co nowy temat zakladasz?

Awatar użytkownika
centrum nh

Postautor: centrum nh » sob mar 25, 2006 5:27 pm

ozzy pisze:I po co nowy temat zakladasz?
a gdzie miałem to dodać ?? wybacz mi jak Cię zabolało.. a po co Ty posta se nabijasz??

pazdzioch

Postautor: pazdzioch » sob mar 25, 2006 10:04 pm

NH ma sie stac atrakcja turystyczna w Krakowie :)
nie wiem jak to chca zrobic ale cuz
HWDP HWDP HWDP HWDP

ozzy

Postautor: ozzy » ndz mar 26, 2006 12:01 am

centrum nh pisze:
a gdzie miałem to dodać ?? wybacz mi jak Cię zabolało.. a po co Ty posta se nabijasz??

Wybacz, ale wydawalo mi sie ze jesli chodzi o Mittal, kase od miasta oraz nasze rozwazania w tej sprawie to zalzono juz dwa inne tematy i nie ma sensu zakladac nowych.

Awatar użytkownika
centrum nh

Postautor: centrum nh » ndz mar 26, 2006 8:16 am

ozzy pisze:
centrum nh pisze:

Wybacz, ale wydawalo mi sie ze jesli chodzi o Mittal, kase od miasta oraz nasze rozwazania w tej sprawie to zalzono juz dwa inne tematy i nie ma sensu zakladac nowych.
moglibyśy całe to forum zapchać i każde inne !! niech nas usłyszą !! nie uważasz!!?? wszędzie to piszmy !!!!!!! może warto ??

Hutnik_Skarpa

Postautor: Hutnik_Skarpa » ndz mar 26, 2006 11:55 am

Pierwszą rzeczą jaką robią rano w MSP to sprawdzają forum Hutnika, żeby zobaczyć co piszemy... :roll:

WANDY

Postautor: WANDY » ndz kwie 09, 2006 9:49 pm

NON STOP! to chyba o ten serwis chodzi, on podaje co sie dzieje i co kto do niego przekazuje, oswietlenie bedzie jak urzednicy dadza zgode a klub przetrwa, doprawdy ci co obiecywali zająć się hutnikiem podczas tej kadencji RMK to tak zrobili, chyba ze zyjecie w innej Nowej Hucie