PRZYSZŁOŚĆ KS Hutnik KRAKÓW

Tematy piłkarskie (do 2010 r.)

Moderatorzy: dUfio, majlech

Awatar użytkownika
Aldaris

Postautor: Aldaris » pt lut 19, 2010 4:56 pm

Z tego całego zamieszania różne pomysły przychodzą do głowy. Tak sobie myślę, "zmodernizowany stadion" na potrzeby ekstraklasy (jeszcze nie wiadomo), cała baza treningowa itd. WC pogra troszkę u nas i to wszystko zostanie. Ktoś to będzie musiał nie tylko utrzymywać, ale i sporzytkować na przyszłość. SSA musi upaść i to bez dwóch zdań. Łajzy mają wybywać z Suchych Stawów no i co dalej.

Jest taki śmieszny klubik grający w II lidze w tej chwili lider LKS Nieciecza. Za rok zagrają prawdopodobnie w I lidze. Czy dla takiego Bruk-Betu nie ladą kąskiem było by przejęcie obiektów przy Ptaszyckiego? Był kiedyś taki temat, czy jesteś za czy przeciw fuzji. Nie wchodząc w szczegóły kto tam jakie miał zdanie, czy nie była by to idealna sytuacji by odrodzić klub na nowo.

Wiem, że ty Ożóg byłeś zwolennikiem takiej drogi. Może jakieś pismo złożyć do dyrekcji Bruk-Betu i nakreślić co i jak wraz z przedstawieniem oferty jakże atrakcyjnego terenu.

Taka moja sugestia, być może zginie w gąszczu pomysłów na lepszą przyszłość.
"Mnie sprawy tych dzikusów nie obchodzą. Ja jestem chrześcijaninem" - Zakari Lambo

Staszek
Kontakt:

Wiejscy imperialiści

Postautor: Staszek » pt lut 19, 2010 5:11 pm

Pytanie tylko czy chcemy być kolejną Amicą Poznań/Groclinem Warszawa. Chcemy?

Awatar użytkownika
OŻÓG 1950

Postautor: OŻÓG 1950 » pt lut 19, 2010 5:49 pm

Aldaris pisze:Wiem, że ty Ożóg byłeś zwolennikiem takiej drogi. Może jakieś pismo złożyć do dyrekcji Bruk-Betu i nakreślić co i jak wraz z przedstawieniem oferty jakże atrakcyjnego terenu.

Przeceniasz mnie.
Jestem tutaj tylko małym, małym, małym, małym pionkiem i nie decyduję o takich sprawach.
Poza tym ten temat, póki co, jest nieaktualny.

Pozdrawiam
...więc gdy goły opadniesz na lód, mały biznes zrób, szybki biznes zrób, jakiś biznes zrób. Potem laba! Tylko skok, jeden skok, na bank...

dUfio

Postautor: dUfio » pt lut 19, 2010 8:43 pm

Aldaris pisze: Czy dla takiego Bruk-Betu nie ladą kąskiem było by przejęcie obiektów przy Ptaszyckiego? Był kiedyś taki temat, czy jesteś za czy przeciw fuzji. Nie wchodząc w szczegóły kto tam jakie miał zdanie, czy nie była by to idealna sytuacji by odrodzić klub na nowo.

RZYGAĆ mi się chce, jak czytam takie opcje

ZBYCHO

Postautor: ZBYCHO » pt lut 19, 2010 9:05 pm

dUfio pisze:
Aldaris pisze: Czy dla takiego Bruk-Betu nie ladą kąskiem było by przejęcie obiektów przy Ptaszyckiego? Był kiedyś taki temat, czy jesteś za czy przeciw fuzji. Nie wchodząc w szczegóły kto tam jakie miał zdanie, czy nie była by to idealna sytuacji by odrodzić klub na nowo.

RZYGAĆ mi się chce, jak czytam takie opcje

MNIE KURWA TEŻ.ŻADNE FUZJE , JESZCZE WAM MAŁO TAKICH KLUBÓW JAK GROCLIN WARSZAWA, KONIN BYDGOSZCZ, LECHIA-POLONIA GDAŃSK CZY INNE DZIWOLĄGI. BĘDZIEMY MIEĆ SWÓJ WŁASNY KLUB , PRAWDZIWEGO HUTNIKA , A JAKBY MI BYŁO CHODZIĆ NA C KLASĘ TO WOLE TAKIEGO HUTNIKA NIZ BRUK-BET KRAKÓW.

Awatar użytkownika
BINGONH

Postautor: BINGONH » pt lut 19, 2010 10:36 pm

Aldaris z całym szacunkiem kolego ale pomyśl trochę albo po patrz na tych co to przerabiali

Amice i Groclin sobie darujmy zwłaszcza Amice do niej miałem szacunek bo zaczeli od A klasy

Ale co zrobili podobni noworyże z Sokołem Tychy/Pniewy, jak bogacze rozwalili Widzew, turek Pogoń Szczecin, Ptak to chyba z pól ligi, HEKO też poszalało, Kmita... pewnie byśmy wymienili jeszcze sporo takich przypadków

Chcesz dołączyć do tego grona?

O, przepraszam my już tam jesteśmy dzięki SSA

Jak się chcemy odrodzić to tylko jak Feniks z popiołów, bo jak się dobije do dna to można się od niego odbić albo na nim zostać ale twój pomysł spowoduje że dobijemy do dna a dno się oderwie

Awatar użytkownika
DawidNh

Postautor: DawidNh » sob lut 20, 2010 3:18 pm

Aldaris pisze:
Jest taki śmieszny klubik grający w II lidze w tej chwili lider LKS Nieciecza. Za rok zagrają prawdopodobnie w I lidze. Czy dla takiego Bruk-Betu nie ladą kąskiem było by przejęcie obiektów przy Ptaszyckiego? Był kiedyś taki temat, czy jesteś za czy przeciw fuzji. Nie wchodząc w szczegóły kto tam jakie miał zdanie, czy nie była by to idealna sytuacji by odrodzić klub na nowo.

O czym ty wogole piszesz chlopie zadnej fuzji!!Co Ty z niecieczy zes sie urwal, wole na C klase chodzic niz spiewac Bruk Bet Krakow...! Hutnik TO Hutnik! To moze odrazu oddajmy BrukBetowi i innym wsiurom stadion skoro dla CIebie nie ma roznicy na jaki mecz pojdziesz...Rownie dobrze mozesz na WiC na wiosne posmigac omg.
...:Całe Życie Krew W Błękicie:...

Awatar użytkownika
Aldaris

Postautor: Aldaris » sob lut 20, 2010 4:41 pm

Dobra koniec temetu ! Nie bombardujcie mnie już tak. Pomysł mi sie tylko przez głowę przewinął, od zawsze byłem przeciwnikiem fuzji. Niestety doczekaliśmy bardzo ponurych czasów dla naszego klubu, jak z koszmaru.

Nawiasem mówiąc koszmaru, który śnił mi się po nocach zanim padł pomysł gry WC na SS. Taki jeden z proroczych snów, który śnił mi się raz na 10 dni. Co ciekawe siedząc na trybunach, nie mogłem ujrzeć boiska bo zasłaniały mi je bloki. Teraz wiem, że są to maszty. Z innych snów to samolot spadający na Nowa Hutę i bomba atomowa tam gdzie kombinat. Może się nie spełnią tak szybko.
"Mnie sprawy tych dzikusów nie obchodzą. Ja jestem chrześcijaninem" - Zakari Lambo

Awatar użytkownika
BINGONH

Postautor: BINGONH » sob lut 20, 2010 6:22 pm

Aldaris pisze: Z innych snów to samolot spadający na Nowa Hutę i bomba atomowa tam gdzie kombinat. Może się nie spełnią tak szybko.

Jak spadnie w dniu kiedy Wisła będzie zdobywać mistrzostwo na naszej ziemi, to będzie to znak niebios iż dokonano świętokradztwa tak że w czerwcu lepiej nie chodzić w te rejony

1950N-H

Postautor: 1950N-H » sob lut 20, 2010 10:07 pm

pewnie i wieloryba tu jeszcze sprowadzcie
CHWDP JEBANYM KATOM/"Przypomnij sobie jak kiedyś byłeś gumiorem, odłóż sprzęt walcz z honorem"

Awatar użytkownika
centrum nh

Postautor: centrum nh » sob lut 20, 2010 10:50 pm

bruk bet.. Jeżeli już nam ktoś ma zafundować fuzję to uważam że bardziej realne jest z... No właśnie Będkowski, Siekliński plus połowa składu Hutnika są w Szreniawie.. Po tym sezonie wchodzą do 3 ligi i.. nowy sezon gramy w ich miejsce. Ale również uważam że awans jakikolwiek wywalczmy sami!!

Awatar użytkownika
DawidNh

Postautor: DawidNh » ndz lut 21, 2010 9:08 am

centrum nh pisze:bruk bet.. Jeżeli już nam ktoś ma zafundować fuzję to uważam że bardziej realne jest z... No właśnie Będkowski, Siekliński plus połowa składu Hutnika są w Szreniawie.. Po tym sezonie wchodzą do 3 ligi i.. nowy sezon gramy w ich miejsce. Ale również uważam że awans jakikolwiek wywalczmy sami!!

Juzbym wolal taka opcje niz jakis BrukBet...
...:Całe Życie Krew W Błękicie:...

kulas

Postautor: kulas » ndz lut 21, 2010 4:39 pm

Cóż wy ludzie pierdolicie aż się wierzyć nie chce. Powstaje Stowarzyszenie jest tak klarowna i niepowtarzalna sytuacja aby to ci, którym najbardziej zależy na pomyślnym losie Hutnika czyli nam - kibicom uda się poprowadzić przyszłą reprezentacje Nowej Huty a tu już chcecie łączyć się z wieśniakami z Brukbetu. Zamiast napierdalać w tym temacie głupoty pomyślcie jak możecie pomóc w rozwoju Nowego Hutnika!

149 stron, 2231 posty, 235764 oglądań - Ludzie dajcie se już kurwa spokój :shock:

SSA kaput, nadchodzi czas Nowego - Naszego Hutnika!
... i wszyscy kolaboranci zawisną sku***syny!

Gumezi

Postautor: Gumezi » ndz lut 21, 2010 5:21 pm

my Hutnika wierni fani,z Nowej Huty chuligani

Awatar użytkownika
Aldaris

Postautor: Aldaris » ndz lut 21, 2010 7:31 pm

Powiedziałem koniec tematu odności bruk-betu. Jak chcecie to usuńcie mój pierwszy post odnoście fuzji.

Co do tematu na stronie Wisły, to jest jakaś farsa. Nie dość, że mamy takie problemy, to jeszcze ktoś niby chcę położyć łapę na naszych obiektach. To jest jak nóż w plecy. Kurestwo do potęgi.