Puchar Polski
PP: Szreniawa K. - Hutnik 3:3, k.4-2
Zaległy mecz IV rundy Pucharu Polski w krakowskiem, 11.11 Koszyce
Szreniawa Koszyce - Hutnik Kraków 3:3 (1:2) karne: 4-2
K.Satora, Pasionek (s), Burliga - Kaczor, Paszkiewicz, Świerczyński
Rzuty karne: Budka, Kroczek, J.Satora, Kasprzyk - Gawlik, Jarosz, Kaczor (broni Krzoska), Wasilewski (broni Krzoska)
Żółte kartki: Budka - Paszkiewicz
Czerwona kartka: Paszkiewicz
Szreniawa: Krzoska - Cebula, Kasprzyk, Kroczek, Kuś - Jasielski (Sidełko), Majkut (Burliga), Jurek, Budka - K.Satora (Sieczkowski), J.Satora.
W rozegranym dziś, zaległym meczu IV rundy Pucharu Polski na szczeblu podokręgu krakowskiego, VI-ligowa Szreniawa Koszyce pokonała po rzutach karnych III-ligowego Hutnika Kraków.
zrodlo: www.futbol.org.pl
Zaległy mecz IV rundy Pucharu Polski w krakowskiem, 11.11 Koszyce
Szreniawa Koszyce - Hutnik Kraków 3:3 (1:2) karne: 4-2
K.Satora, Pasionek (s), Burliga - Kaczor, Paszkiewicz, Świerczyński
Rzuty karne: Budka, Kroczek, J.Satora, Kasprzyk - Gawlik, Jarosz, Kaczor (broni Krzoska), Wasilewski (broni Krzoska)
Żółte kartki: Budka - Paszkiewicz
Czerwona kartka: Paszkiewicz
Szreniawa: Krzoska - Cebula, Kasprzyk, Kroczek, Kuś - Jasielski (Sidełko), Majkut (Burliga), Jurek, Budka - K.Satora (Sieczkowski), J.Satora.
W rozegranym dziś, zaległym meczu IV rundy Pucharu Polski na szczeblu podokręgu krakowskiego, VI-ligowa Szreniawa Koszyce pokonała po rzutach karnych III-ligowego Hutnika Kraków.
zrodlo: www.futbol.org.pl
A co do zarządu i prezesa to raczej bym oskarżał ich o nieudolność niż o złą wolę.
oskarżyć , osądzić i wypier.....
artykuł z 14.11.06 dziennik polski cytat
"na razie zastanawiamy się czy wystartujemy w drugiej rundzie , czy
zamykamy interes."
i dalej w skrócie - pieniądze pochodzą od pionu produkcyjnego 170 ludzi
ja muszę rozliczyć się z każdego grosza - to jest dla mnie teraz ważne a
nie to czy klub może otrzymać licencję na grę w drugiej lidze.
autor prezes klubu wladyslaw handziuk
ja po przeczytaniu tego obszernego artykułu mam już obraz
rundy wiosennej czarny obraz [/list]
kulas pisze:Nie uznajesz zdania innych to nie udzielaj się.
Hmmm ...równie dobrze można powiedzieć że Ty nie uznajesz mojego zdania. Chciałem tylko powiedzieć , że śmieszą mnie teksty po 3 (słownie trzech) przegranych meczach pod rząd nie pozastawiające na piłkarzach jak i działaczach suchej nitki .(Śmieszyły mnie tak samo opinie ludzi którzy po kilku zwycięstwach widzieli nas już w 2 lidze).
Wielkie brawa dla naszych kopaczy (WSZYSTKICH) za tą rundę bo patrząc na całokształt zagrali napewno na 110% swoich możliwości. Tyle odemnie w tym temacie
"na razie zastanawiamy się czy wystartujemy w drugiej rundzie , czy
zamykamy interes."
znalazły se wymowke sk.......
co runde jest to samo a i tak startujemy, pic na wode, wniosek-chodzi o to zeby okrezna drogą wybic z głowy kibicom marzenia o awansie, a samo wystartowanie lidze przedstawic jako wielki sukces całego zarzadu.
dUfio pisze:"na razie zastanawiamy się czy wystartujemy w drugiej rundzie , czy
zamykamy interes."
co runde jest to samo a i tak startujemy, pic na wode, wniosek-chodzi o to zeby okrezna drogą wybic z głowy kibicom marzenia o awansie, a samo wystartowanie lidze przedstawic jako wielki sukces całego zarzadu.
Racja i wszystko jasne po co im wieksze koszty jak tu maja kas pod nosem martwic sie nie ma o co az ze lzami w oczach czytam to . Czy w tym klubie nigdy nie bedzie zmian w gorze ? chciala telefonika chcial comarch ale sa przyspawani widze do stolkow na wieki
PrzyArceHKS
Bylismy jestesmy bedziemy
Bylismy jestesmy bedziemy
"na razie zastanawiamy się czy wystartujemy w drugiej rundzie , czy zamykamy interes."
Ja ci kurwo zamknę "interes" który dla mnie jest całym życiem. Tym zdaniem Władek przejebałeś sobie u mnie resztke szacunku.
Hutnik To My! Białe serce błękitna krew niebieska dusza!
... i wszyscy kolaboranci zawisną sku***syny!
PAHKS pisze:dUfio pisze:"na razie zastanawiamy się czy wystartujemy w drugiej rundzie , czy
zamykamy interes."
Racja i wszystko jasne po co im wieksze koszty jak tu maja kas pod nosem martwic sie nie ma o co az ze lzami w oczach czytam to . Czy w tym klubie nigdy nie bedzie zmian w gorze ? chciala telefonika chcial comarch ale sa przyspawani widze do stolkow na wieki
Juz pisalem ze nie będe zabierał głosu na temat zarzadzania klubem - jedyne wyjscie to opcja zerowa lub wykup przez sponsora większościowego pakietu akcji ..............a reszta to bebbebbbebe i bicie piany.
Hutnik Kraków