Pcimianka Pcim - Hutnik Nowa Huta, 16.10.2016, godz. 15:00
Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
-
Pcimianka Pcim - Hutnik Nowa Huta, 16.10.2016, godz. 15:00
Ostatnio zmieniony pn paź 10, 2016 8:37 am przez HKSStrusia, łącznie zmieniany 1 raz.
- centrum nh
-
HKS1978 pisze:Pewne info że w Pcimiu?
faktycznie gramy na wyjeździe, zmiana gospodarza i przełożenie z 15.10 na 16.10.2016, szkoda ze na naszej stronie dalej jest info, że gramy u siebie stąd to zamieszanie myślę, że ktoś zacznie aktualizować stronę stowarzyszenia. http://www.nh2010.pl/rozgrywki.html
http://www.mzpnkrakow.pl/terminarze/iv_liga_zachod_1617
- centrum nh
- centrum nh
lucero pisze:centrum nh pisze:enhaman pisze:Dlaczego tak? Jest jakiś konkretny powód?
Przypuszczam że taki że klub zaoszczędzi. Za stadion płacimy kupe kasy, kibice nie przychodzą więc kumuluje on straty. Najlepiej to dograć runde na wyjazdach jak sie uda a wiosną mamy stadion za free z BO.
To jest jakis zart?
To tylko moje gdybania, więc poczekajmy na decyzje zarządu. Już kiedyś też było podobnie ustawiane że jesienią było więcej wyjazdów bo wiosną stadion za darmo dlatego tak pomyślałem.
lucero pisze:centrum nh pisze:enhaman pisze:Dlaczego tak? Jest jakiś konkretny powód?
Przypuszczam że taki że klub zaoszczędzi. Za stadion płacimy kupe kasy, kibice nie przychodzą więc kumuluje on straty. Najlepiej to dograć runde na wyjazdach jak sie uda a wiosną mamy stadion za free z BO.
To jest jakis zart?
Rozsądna kalkulacja
Pomysł kontrowersyjny, jakby była dyskusja to byłbym przeciwko ale nie mam argumentów
centrum nh pisze:enhaman pisze:Dlaczego tak? Jest jakiś konkretny powód?
Przecież co roku wygrywamy Budżet Obywatelski i za to mamy stadion za darmo.