Hutnik Kraków - Wisła Puławy 19.08.2018 g. 17:00
Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
Nie no z tą walką o utrzymanie to kogoś grubo poniosło...
Po prostu trafiliśmy na całkiem niezły zespół dawno nie oglądany na Suchych Stawach i w połączeniu z naszą wyjątkową nieporadnością tego dnia 0:1 to najniższy wymiar kary.
1 połowa nie była zła a w 2 Puławy grały niesamowitym pressingiem a my po 4 lidze nie jesteśmy do tego przyzwyczajeni. Trzeba się do tego przystosować bo jeszcze kilka takich meczów będzie w tej rundzie.
Na razie jest bardzo dobra sytuacja i trzeba walczyć i ogrywać się w tej lidze bo to już nie są chłopcy do bicia. Kto by nie brał 6 punktów po 3 kolejkach w ciemno ?
Swoją drogą niezłego mamy w końcu bramkarza...
Po prostu trafiliśmy na całkiem niezły zespół dawno nie oglądany na Suchych Stawach i w połączeniu z naszą wyjątkową nieporadnością tego dnia 0:1 to najniższy wymiar kary.
1 połowa nie była zła a w 2 Puławy grały niesamowitym pressingiem a my po 4 lidze nie jesteśmy do tego przyzwyczajeni. Trzeba się do tego przystosować bo jeszcze kilka takich meczów będzie w tej rundzie.
Na razie jest bardzo dobra sytuacja i trzeba walczyć i ogrywać się w tej lidze bo to już nie są chłopcy do bicia. Kto by nie brał 6 punktów po 3 kolejkach w ciemno ?
Swoją drogą niezłego mamy w końcu bramkarza...
Dokładnie.Wisla to poukładana,wybiegana .W pierwszej połowie prezentowaliśmy nieźle, były szansę, jednak trener gości wywierał skuteczną presję na liniowego, który co rusz machał nam spalonego.Przegralismy z lepszym,a to żaden wstyd czy ujma.Druzyna się starała.Jednak w tym momencie nie dała rady.Tak jak już napisano: beniaminek z 6 punktami po 3 kolejkach jest okay
A frekwencja też okay.
A frekwencja też okay.
Hutnik - Dodaj Do Ulubionych.
przekonamy się na koniec sezonu
owszem też chcialbym nie rozpaczać po jednym zjebanym nie udanym meczu ,ale ze spratakusem tez ledwo co wygralismy ,2 polowa byla tez kiepska
z tym ktory dzisiaj dostal piątke od beniaminka z krasnika
co do tego lepszego zespolu , to beniaminek z polanca potrafil u nich urwac remis ,mieli okazji tez sporo , my dzisiaj nic .druga polowa to bylo nie do wiary co my gramy .
ok to wystarczy na temat tego meczu
troche mnie nerwy poniosly po tym dzisiejszym meczu i z tym utrzymaniem ,ale usppokoilem sie jak zobaczylem co gra lider extraklasy ze slabym zespolem z krk , po prostu miel cholernie slabszy dzien tak jak my
owszem też chcialbym nie rozpaczać po jednym zjebanym nie udanym meczu ,ale ze spratakusem tez ledwo co wygralismy ,2 polowa byla tez kiepska
co do tego lepszego zespolu , to beniaminek z polanca potrafil u nich urwac remis ,mieli okazji tez sporo , my dzisiaj nic .druga polowa to bylo nie do wiary co my gramy .
troche mnie nerwy poniosly po tym dzisiejszym meczu i z tym utrzymaniem ,ale usppokoilem sie jak zobaczylem co gra lider extraklasy ze slabym zespolem z krk , po prostu miel cholernie slabszy dzien tak jak my
-
KSH74NH pisze:przekonamy się na koniec sezonu
spokojnie , fakt ze po takim meczu mozna dostac wkurwa i byc na maxa zrezygnowanym ,ale w/g mnie o czym pisalem nie dawno w jednym z tematów to gralismywg mnie z faworytem nr 1
dla mnie faworytem po kolei moim zdaniem
Wisla Pulawy
Stal Rzeszow
Motor
Stal KRasnik
z drugiej strony tak pomyslalem patrząc też na wyniki resovii to ta 2 liga jest bardzo mocna i te puławy to dzisiaj pokazaly
chlopek z 94 ką nieźle zawijał
http://www.youtube.com/watch?v=tnkA38Lh ... re=related to jeszcze nie tak dawno bylo tak pieknie ,tyle hutniczych braci
KSH74NH pisze:przekonamy się na koniec sezonu
albo Motor z juniorami wczoraj
nie każdy zespół czuje się dobrze na takich upałach
PrzyArceHKS
Bylismy jestesmy bedziemy
Bylismy jestesmy bedziemy
Przyszła pierwsza od dawien dawna porażka, bo przyjść musiała.
Puławy dużo lepsze. Szybka i prosta gra, wysoki pressing w 2 połowie. Powinno być z 0:5, ale na szczęście bramkarz zagrał w niedzielę wspaniały mecz.
W polu nie ma za bardzo kogo wyróżnić. Mnie natomiast osobiście bardzo zawiódł Kędziora. Tylu strat co w tym meczu nie miał w całym tamtym sezonie... Powinien zapomnieć o testach w ekstraklasach i pierwszych ligach, bo z taką grą to za chwilę się do 11 nie złapie...
Generalnie dostaliśmy coś, od czego się przez ostatni sezon odzwyczailiśmy. Dobry przeciwnik, porażka, strata punktów.
Mnie martwi kolejna - po Daleszycach - słaba druga połowa.
I nie wiem czy nie byłoby dobrym rozwiązaniem wrócenie do Sobali na szpicy. Kiedyś to wyglądało dobrze, może warto spróbować.
Puławy dużo lepsze. Szybka i prosta gra, wysoki pressing w 2 połowie. Powinno być z 0:5, ale na szczęście bramkarz zagrał w niedzielę wspaniały mecz.
W polu nie ma za bardzo kogo wyróżnić. Mnie natomiast osobiście bardzo zawiódł Kędziora. Tylu strat co w tym meczu nie miał w całym tamtym sezonie... Powinien zapomnieć o testach w ekstraklasach i pierwszych ligach, bo z taką grą to za chwilę się do 11 nie złapie...
Generalnie dostaliśmy coś, od czego się przez ostatni sezon odzwyczailiśmy. Dobry przeciwnik, porażka, strata punktów.
Mnie martwi kolejna - po Daleszycach - słaba druga połowa.
I nie wiem czy nie byłoby dobrym rozwiązaniem wrócenie do Sobali na szpicy. Kiedyś to wyglądało dobrze, może warto spróbować.
dzuhas pisze:Porazony piorunem miazdzy z drugiej strony powinno byc "trener pogryziony przez dziki i zgwalcony przez przejezdzajacego nieopodal na rowerze bialego misia"
Widziałem skrót meczu z Puławami i to już co najmniej druga sytuacja (nie pamiętam na którym meczu jeszcze, ale przynajmniej jednym), gdzie przed rozpoczęciem meczu kapitan przeciwników wręcza nam proporczyk, a u nas biedaaaaaaaa. Wiemy ile mogą takie kosztować? Może sobie sprawmy, tak smutno to wygląda.
Możemy w opcji oszczędnościowej, obczajać, czy przeciwnicy wnoszą proporczyk na murawę i jak tak to też im dać, a jak nie to pożydzić
Możemy w opcji oszczędnościowej, obczajać, czy przeciwnicy wnoszą proporczyk na murawę i jak tak to też im dać, a jak nie to pożydzić