Sezon 2021/22 - transfery, sparingi, info
Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
-
- centrum nh
bn pisze:Jak zauważył CentrumNH jest cały czas Sobi któremu i tak klub musi wypłacać pensję. Niedawno strzelił gola w lidze więc....
W lidze nie żarło. Wszyscy byli jacyś.. Sobi też. Potem wpadł w ławke , ale gdy dostał szanse w ostatnim meczu to okazało się to trafionym ruchem. Może nie jest wirtuozem ale nadal ma ten motorek w dupie zeby uciec obrońcy na paru metrach 😂
- centrum nh
wojo77 pisze:Motorek w dupie najwiekszy w całej drużynie ma obecnie Lelek, zresztą kto był na meczach rezerw to widział ale tu trzeba gościa który gra zajebiście tyłem do bramki, odgrywa i ma to coś czego już niestety Sobi nie ma, zresztą nie wiem jaki jest jego status skoro drużyna rezerw została rozwiązana
Zawodnikiem Hutnika jest chyba do końca sezonu.
- centrum nh
- centrum nh
Nie rozumię po co nam Skrzypek 🤔 W zaistniałej sytuacji z Wilkiem to zostawiłbym Sobiego i Hansa a pogonił Ozima i Skrzypka. Ale to moje luźne gdybanie, żeby nie było że pouczam dyrektora, trenera lub zarząd, albo jestem przeciw bo widzę że temat Skrzypka jakiś zapalny jest. Elorhan moim zdaniem to dobry zawodnik, walczy i daje też w defensywie. Hafez nie dawał defensywy i mimo fajnej dla oka gry był mało zespołowy.
1950N-H pisze:Czy sprzedaż biletów na mecz z Motorem odbywa się normalnie w kasach czy będą jakieś "urozmaicenia"??
https://www.nh2010.pl/nowy-system-dystr ... ku-759-589