Jakub Wilczyński kontuzjowany - zrzutka ?
Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
Jakub Wilczyński kontuzjowany - zrzutka ?
Jakub Wilczyński w środę na treningu doznał kontuzji. Został nam Kitliński i młody Lelek . Kitek napastniko-pomocnik i co prawda najszybszy w drużynie Lelek ale bez doświadczenia. Mając taki potencjał szanując wspomnianych zawodników brak typowej dziewiątki mega utrudnia zadanie jakim jest utrzymanie w drugiej lidze. Zarząd zrobił wiele żeby wzmocnić kadrę nawet kosztem wycofania drugiej drużyny, z informacji jakie udało mi się uzyskać jesteśmy finansowo ponad stan i na ew.napastnika po prostu już nie ma kasy. Pytanie za 100 pkt.czy jesteśmy w stanie zrobić koło ratunkowe ? Koszt zawodnika to ok.35 tys. na rundę. To jedno drugie nie łatwiejsze zadanie to znaleźć napastnika ale to już sprawa trenera i zarządu. Rzucam temat czy jesteśmy my jako kibice dołożyć cegiełkę do walki w utrzymaniu, jeśli udało by się uzyskać zobowiązania na poziomie utrzymania napastnika zostawmy resztę zarządowi i trenerowi. Hasło odpuść buka daj na Hutnika, lub inne niech każdy sam sobie dopowie. Z mojej strony deklaruję 500 zł na miesiąc na ten szczytny cel, pytanie czy jest ktoś jeszcze chętny ??? Jak pójdą zobowiązania proponuję moderatorom forum o stworzenie ew.akcji jak to było z kołem ratunkowym pozdrawiam
Ostatnio zmieniony sob lut 12, 2022 10:29 pm przez wojo77, łącznie zmieniany 1 raz.
- centrum nh
-
- centrum nh