Sezon 2023/24 - sparingi, transfery, info
Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
Re: Sezon 2023/24 - sparingi, transfery, info
1:0 dla Katowic po babolu Marcinkowskiego
-
dUfio pisze:1:0 dla Katowic po babolu Marcinkowskiego
w profesjonalnym klubie grzałby już ławę
Nabijam posty, bo jestem fanem dzuhasa.
Gdzie jest moje 3 tysiące postów!?
Gdzie jest moje 3 tysiące postów!?
Już 1:1, pod odbiorze z pressingu, niezłej szybkiej wymianie z klepki i Wróbel nie daje szans bramkarzowi GKS.
3:1 dla GKS. Sposób gry zupełnie odwrotny niż Hutnik z wiosny. W ataku nie najgorzej, za to słabo w obronie.
bn pisze:Już 1:1, pod odbiorze z pressingu, niezłej szybkiej wymianie z klepki i Wróbel nie daje szans bramkarzowi GKS.
świetne zachowanie Ikwuki przy tym golu, najpierw odbiór (chyba zamortyzował wykrokiem pilkę którą przejął inny pomocnik), potem idealna asysta z pierwszej piłki
jest prospekt
Bramkarzowi z drugiej połowy, zdaję się z Kluczborka - dziękujemy za testy.
Z dobrej strony Ikwuka, ale to pierwszy sparing - zobaczymy jak będzie dalej
Z dobrej strony Ikwuka, ale to pierwszy sparing - zobaczymy jak będzie dalej
A jak Rakels i Budziński i reszta transferowanych ,?
Sparing po tygodniu zapierdalania. Nie ma co przywiązywać wagi do wyniku . Do przerwy 1-1.
A po przerwie na bramce testowany, a w obronie Klubowicz - Palasz(Filipczyk)- Hoyo i M. Głogowski. No to jak miało być dobrze w obronie......
No i Marcinkowski widzę poważnie pracuje nad "transferem"......
A po przerwie na bramce testowany, a w obronie Klubowicz - Palasz(Filipczyk)- Hoyo i M. Głogowski. No to jak miało być dobrze w obronie......
No i Marcinkowski widzę poważnie pracuje nad "transferem"......
do przerwy było 1:0 dla GKS. Wyrównanie było po przewie. Ikwuka miał jeszcze sytuację w drugiej połowie - z pola karnego trafił w bramkarza. Ogólnie miał dobry występ wg mnie. Może mógłby punktować podwójnie w PJS zamiast Marcinkowskiego jak się wyrobi.MISIEK72 pisze: przerwy 1-1.
SIWY 1950 pisze:Szeregi Białej Gwiazdy opuszcza Daniel Hoyo-Kowalski, który na zasadzie transferu definitywnego przenosi się do Hutnika Kraków. Wisła zapewniła sobie procent od kolejnego transferu 19-letniego obrońcy.
Z portalu wisła.com
Z tego co ludzie mówią, to podbija kluby - te na mieście. Piłkarza z niego nie będzie, ciekawe kto mu płaci za to żeby grał u nas.
Piotrek pisze: Piłkarza z niego nie będzie,
skąd taka pewność?
Fajnie, że jest bramkarz i to patrząc na jego CV dość przyzwoity - potrzebny drugi do rywalizacji. Dalej posucha na bokach obrony
Oby na dłużej niż tylko na jedną rundę. Mam nadzieję że będzie to 1 na kilka sezonów
luke.krak pisze:Oby na dłużej niż tylko na jedną rundę. Mam nadzieję że będzie to 1 na kilka sezonów
Kontrakt do czerwca 2025