pawcio pisze:MISIEK72 pisze:https://sportdziennik.com/bartlomiej-bobla-nie-uciekam-od-odpowiedzialnosci/
"Nie chcę używać sformułowania „wezwany na dywanik”. Ale czy spodziewa się pan „pouczającej” rozmowy z dyrektorem klubu? Nie wdając się w szczegóły, schodząc z korony stadionu do budynku klubowego słyszałem dyskusję dyrektora sportowego pańskiego klubu i osób mu towarzyszących. Nie były to słowa żywcem wzięte z Wersalu."
Przecież gość po prostu sparafrazował konferencje, nic nowego tu nie padło.
Chyb nawet po prostu napisał to, co zostało powiedziane na konferencji. Ot dzisiejsze dziennikarstwo
Co do meczu, to pisałem wcześniej, że jesteśmy idealni na przełamanie dla Jastrzębia i jakoś mnie nie zdiwił wynik, bo tak naprawdę ta ilość punktów nie zamydliła mi oczu, tak samo jak te niby hity transferowe. Jak już się zdążyłem dowiedziec, to ciężko będzie żeby trener odszedł przed wygaśnięciem kontraktu, więc na większe zmiany bym nie liczył. Oprócz tych w 85 minucie. Na FB pisałem, że ten chłop jest taka samo uparty, jak Pasza i nie będzie go plebs uczył. Choć tak naprawdę przydałoby się trochę pokory i spojrzenia z boku na to, co się robi. Mecz w Jastrzębiu był nawet do wygrania, gdyby reakcja była szybsza. Ale po co? Trzy zminay w 85 przecież muszą być.