11.11.2023 Olimpia Grudziądz - Hutnik Kraków g.13
Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
Re: 11.11.2023 Olimpia Grudziądz - Hutnik Kraków g.13
Mecz się jeszcze nie skończył, ale gratulacje za walkę ! Tylko Hutnik !
ps: Ktoś to oglądał, może coś napisać o naszej młodej obronie ?
Wandyta pisze:Mecz się jeszcze nie skończył, ale gratulacje za walkę ! Tylko Hutnik !
Na początku meczu ze 2 błędy
Reszta meczu nawet dobrze
Udało się! Olimpia oczywiście nie najmocniejsza ale przydatne trzy punkty.
No cóż pany i panie
Zastanawiające zdumiewające ze bez najlepszych obrońców Gramy na 0 a
Z najlepszymi obroncami tracimy 9 goli kurwa jego jebana mac
Dla mnie szok i niedowierzanie ,olimpia mimo dołu tabeli potrafiła wbić 3 Stomilowi i 2 w Kaliszu
No nie do wiary
Dzis mogło być 30 pkt
Zastanawiające zdumiewające ze bez najlepszych obrońców Gramy na 0 a
Z najlepszymi obroncami tracimy 9 goli kurwa jego jebana mac
Dla mnie szok i niedowierzanie ,olimpia mimo dołu tabeli potrafiła wbić 3 Stomilowi i 2 w Kaliszu
No nie do wiary
Dzis mogło być 30 pkt
-
MISIEK72 pisze:Chciałbym się bardzo mylić. Jak nas szybko napoczną to możemy pobić rekord straconych goli w tym sezonie w jednym meczu Myślę, że ciężko będzie zdobyć do zimy choćby 1 punkt. Dziwne , że w tym chaosie który nastąpił w klubie i drużynie jeszcze ostał się trener. Ciężko uwierzyć , że ten człowiek jest analitykiem i trenerem przygotowania motorycznego . Chciałoby się rzec : quo vadis Hutniku.
Coś nam jeszcze dziś powiesz ?
-
Za dobry mecz trzeba pochwalić.
Brawo, to poprawi humor chyba wszystkim po tym okropnym czasie ...Wreszcie pewna wygrana, kontrola i MENTAL na odpowiednim poziomie do końca.
Brawo, to poprawi humor chyba wszystkim po tym okropnym czasie ...Wreszcie pewna wygrana, kontrola i MENTAL na odpowiednim poziomie do końca.
Ufff...wielka ulga. Zajebiście, że drużyna zareagowała pozytywnie i wytrzymała ciśnienie. Brawo za zaangażowanie i walkę. Szacun dla kapitana, że umiejętnie zmotywował zawodników. Mam nadzieję, że od dzisiaj nie będzie wątpliwości kto ma zakładać opaskę nawet, gdyby miał być na boisku tylko 60 minut. Biało-błękitno-niebieskiego DNA nie da się zastąpić.
Szatnia wstępnie oczyszczona, została jeszcze jedna gnida "bo....." trudna do usunięcia ale trzymam kciuki za zarząd i może wrócimy na właściwe tory, nie ma co piać z zachwytu ale pierwsza decyzja o dwóch zawieszonych dziś się obroniła
Ostatnio zmieniony sob lis 11, 2023 4:43 pm przez wojo77, łącznie zmieniany 1 raz.
Weterani opierdolili 2 ostanie mecze i kto wie czy we wcześniejszych nie maczali palców ?
Każdy niech sobie sam odpowie na to pytanie...
Wystarczyło wyjebać 2 gości i nie wpuszczać Chmiela i efekt jest.
Obrona całkiem przyzwoicie, do zgrania jeszcze trochę brakuje, ale to co odpierdalali emeryci to już mam nadzieję nikt nigdy tego nie pobije.
Obrona całkiem przyzwoicie, do zgrania jeszcze trochę brakuje, ale to co odpierdalali emeryci to już mam nadzieję nikt nigdy tego nie pobije.
fan pisze:Weterani opierdolili 2 ostanie mecze i kto wie czy we wcześniejszych nie maczali palców ?
Lubie to
Dzięki za te punkty ważne punkty
No proszę, czyli decyzja zarządu o odsunięciu emerytów była słuszna. Trzeci do odstrzału Chmiel, ale to mam nadzieję w zimie. Bobla chyba nie będzie tak głupi, że w Częstochowie zagra znowu Budziński zamiast Świętego? Ktoś wie z ciekawości jak była ustawiona obrona? W zeszłym sezonie na fejsie nasz profil pokazywał ustawienie konkretnych zawodników. Czekamy na skrót ze spotkania.
Fan Club Kościuszkowskie pisze:MISIEK72 pisze:Chciałbym się bardzo mylić. Jak nas szybko napoczną to możemy pobić rekord straconych goli w tym sezonie w jednym meczu Myślę, że ciężko będzie zdobyć do zimy choćby 1 punkt. Dziwne , że w tym chaosie który nastąpił w klubie i drużynie jeszcze ostał się trener. Ciężko uwierzyć , że ten człowiek jest analitykiem i trenerem przygotowania motorycznego . Chciałoby się rzec : quo vadis Hutniku.
Coś nam jeszcze dziś powiesz ?
To co piszę po każdym zwycięstwie bo kocham ten klub.
Morda się cieszy i brawo dla wszystkich.
Szczególne gratulacje dla Hoyo- Kowalski .
Jakby nie było 16 punktów do utrzymania.
fan pisze:Weterani opierdolili 2 ostanie mecze i kto wie czy we wcześniejszych nie maczali palców ?
Więc to takie proste? A jakbyśmy dziś przegrali to by udowodniło, że Wenger i Kubowicz powinni wrócić? Dobrze, że są trzy punkty, ale bądźmy poważni.
Tak to bardzo proste Lech nam wjebał 4 bramki w 12 minut Kotwica 5 bramek...
Bądźmy poważni...
Bądźmy poważni...
-
Grunt pod uzdrowienie atmosfery został zrobiony. Teraz niech ten autobus do Krakowa będzie bardzo wesoły. Impreza ma być !
A po weekendzie usiąść jeszcze raz ze sobą, pogadać, wyrzucić "syfy" z siebie i ciągniemy wszyscy RAZEM ten klub w wiadomym celu
A po weekendzie usiąść jeszcze raz ze sobą, pogadać, wyrzucić "syfy" z siebie i ciągniemy wszyscy RAZEM ten klub w wiadomym celu