06.04.2024 Hutnik Kraków - KKS Kalisz g.15 30
Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
Re: 06.04.2024 Hutnik Kraków - KKS Kalisz g.15 30
Kursy znowu się zmieniły. Na Hutnika 2,30, a na KKS 3,00. Dziwne, bo to my gramy piach, a dodatku jesteśmy bardziej osłabieni
-
Chmiela wpuścił. już zarobił żółtą. parzę melissę
Nabijam posty, bo jestem fanem dzuhasa.
Gdzie jest moje 3 tysiące postów!?
1979 pisze:Chciałem zagrać w sts na nas, bo moim zdaniem to wygramy , licząc ,że to będzie mecz przełomowy i na wysoki kurs a tu...pyta , jesteśmy faworytem
Tak jak czułem,mecz na przelamanie. Mielismy troche szczescia ,ale tez moglismy to wygrac wyzej. Teraz powinno isc juz lepiej
od swych narodzin przez wszystkie lata
NA ZAWSZE Hutnik
powstrzyma nas tylko koniec świata
BYLISMY - JESTESMY - BEDZIEMY
NA ZAWSZE Hutnik
powstrzyma nas tylko koniec świata
BYLISMY - JESTESMY - BEDZIEMY
Głupia kartka Drąga, 12 w sezonie, wypada na dwa mecze..
-
Mecz Kielona i Wróbelka, walka przez cały mecz, jeden czyścił wszystko i jeszcze bramki, a drugi napsuł krwi kaliskiej obronie. Sporo nerwów w końcówce, bo sędzia podobno zgubił gwizdek.
Cała drużyna zdeterminowana i walcząca, trzeba pochwalić i szkoda tylko, że wcześniej się tak nie dało
Cała drużyna zdeterminowana i walcząca, trzeba pochwalić i szkoda tylko, że wcześniej się tak nie dało
Szkoda, że Marcinkowski jest cieniem zawodnika z rundy jesiennej. Można go lubić lub nie, ale dawał jakość na skrzydle. Brakuję tych rajdów lewą stroną. Często robiły różnicę.
-
ultor pisze:Szkoda, że Marcinkowski jest cieniem zawodnika z rundy jesiennej. Można go lubić lub nie, ale dawał jakość na skrzydle. Brakuję tych rajdów lewą stroną. Często robiły różnicę.
To moja wina, bo odkąd go pochwaliłem to zaliczył kompletny zjazd... Już nikogo nie będę chwalił, aleeeee dzisiejszy gol Kielona to kurwa majstersztyk, poezja i koncert w Operze. Jak tak rzeczywiście chciał to kurwa będzie z niego kawał grajka. Przy okazji cieszę się że dzięki niemu nadal jest akcent Piasków i Orzełka. Dla mnie to też ważne
Kieliś klasa sama w sobie, Wróbel walczył jak lew. Generalnie cała drużyna walczyła do upadłego BRAWO
Mi się dodatkowo podobał Rakels, było do kogo podać do przodu, gdyby mu weszła jeszcze ta piła co o centymetry mineła słupek.
Jak będą walczyć tak jak dziś to się nie boję o pozostałe mecze chociaż lekko nie będzie....
Strasznie lipnie to wyszło jak po takim meczu większość sektora pospiesznie poszła w stronę bram...
Mi się dodatkowo podobał Rakels, było do kogo podać do przodu, gdyby mu weszła jeszcze ta piła co o centymetry mineła słupek.
Jak będą walczyć tak jak dziś to się nie boję o pozostałe mecze chociaż lekko nie będzie....
Strasznie lipnie to wyszło jak po takim meczu większość sektora pospiesznie poszła w stronę bram...
tylko 3 wygrane mecze dziala nas od miejsca awansowego
pzdr Osiek
Dzisiaj drużyna była bardzo waleczna, widać było zaangażowanie w ten mecz. To co strzelił Kieliś to nie do wiary. Chciałbym żeby było więcej strzałów z daleka, może to by trener z nimi przećwiczył . Było trochę nerwowo pod koniec meczu, ale dobrze że skończyło się tak jak się skończyło. Teraz czekamy na kolejne trudne mecze. Gratulacje dla trenera za pierwsze zwycięstwo w tym sezonie i to w dodatku z tak trudnym przeciwnikiem.
-
dzuhas pisze:tylko 3 wygrane mecze dziala nas od miejsca awansowego
Nieśmiało dodam od siebie, że gdybyśmy kończyli wszystkie dotychczasowe mecze tak jak dziś to mielibyśmy w dorobku 81 punktów i pewny awans.
Kieliś podobnej bramki nie strzelił z Olimpią Elbląg? W tym sezonie albo poprzednim. Też po rykoszecie wpadła bramka.
Co do wychodzącej publiki zaraz po meczu, sporo osób pojechało wspierać Stomil w Niepołomicach.
Co do wychodzącej publiki zaraz po meczu, sporo osób pojechało wspierać Stomil w Niepołomicach.
Dobry mecz walki i zwycięstwo wreszcie po prawie pięciu miesiącach. Jest postęp, bo tryb przegrana-wygrana przynosi o połowę więcej punktów niż remisy.
-
fan pisze:Kieliś klasa sama w sobie, Wróbel walczył jak lew. Generalnie cała drużyna walczyła do upadłego BRAWO
Umknął Ci chyba fakt, że ta grupa udawała się na mecz do Niepołomic wspierać Stomil w meczu z Sandecją, który nas z kolei wspierał właśnie na meczu z cebulami...
Quam dulce et decorum est pro patria mori
Troublemaker pisze:fan pisze:Kieliś klasa sama w sobie, Wróbel walczył jak lew. Generalnie cała drużyna walczyła do upadłego BRAWO
Umknął Ci chyba fakt, że ta grupa udawała się na mecz do Niepołomic wspierać Stomil w meczu z Sandecją, który nas z kolei wspierał właśnie na meczu z cebulami...
Nie umknął mi ten fakt i wydaje mi się, że 5 minut by nikogo nie zbawiło...