NADZWYCZAJNE WALNE ZEBRANIE CZŁONKÓW NH2010 17.08.2013 r.
Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
Maciej Kawa to wieloletni kibic Hutnika z Teatralnego. Pamięta świetne czasy Hutnika. Zaliczyłem z nim wiele wyjazdów. Teraz jest właścicielem firmy PROBUD S.C. wspierając klub. Ambitny chłopak który ma plan na przyszłość i dobre kontakty. Na początku będzie jemu bardzo ciężko odbudować jakie kolwiek stosunki z miastem i innymi zarządami podległymi miastu. Jeśli ktoś jest zoriętowany to wie że nie wszędzie wejdzie się i coś wywalczy z "mordą" a takie rzeczy zamkły klubowi wiele furtek, teraz trzeba trochę czasu żeby je otworzyć . Dajmy nowemu zarządowi trochę czasu a będzie dobrze. To tylko moja opinia ale takie trwanie jakie miało miejsce do tej pory do niczego dobrego nie prowadziło. POWODZENIA MAĆKU >Życzy Tomek< TEATRALNE HKS!!
TRE75NHKS
Wpisujac w Google "Maciej Kawa images" znalazlem cos takiego.
https://www.google.co.uk/search?q=macie ... 11&bih=653
Mysle, ze twarz nowego prezesa mozna sobie wybrac
https://www.google.co.uk/search?q=macie ... 11&bih=653
Mysle, ze twarz nowego prezesa mozna sobie wybrac
- centrum nh
Dla dobrego humoru:
http://www.youtube.com/watch?v=P7GYT8nefSI
http://www.youtube.com/watch?v=P7GYT8nefSI
- metal
- Site Admin
- Kontakt:
benitka pisze:(...)Na początku będzie jemu bardzo ciężko odbudować jakie kolwiek stosunki z miastem i innymi zarządami podległymi miastu. Jeśli ktoś jest zoriętowany to wie że nie wszędzie wejdzie się i coś wywalczy z "mordą" a takie rzeczy zamkły klubowi wiele furtek, teraz trzeba trochę czasu żeby je otworzyć . D (...)
Sugerujesz, że Paweł Derlatka (bo on jest jedyną osobą, której nie ma w obecnym zarządzie) chodził "z mordą" do miasta? Rozumiem, że takie informacje uzyskałeś bezpośrednio od "miasta" t.j. od p. Majchrowskiego albo Kowala?
Bo jeśli to tylko plota, którą usłyszałeś i bezmyślnie powtarzasz to Twój wpis powinien znaleźć się tu: http://forum.Hutnik.krakow.pl/viewtopic.php?t=4025
Staram się pisać poprawnie po polsku!
- metal
- Site Admin
- Kontakt:
Do - Metal. Chciałem Ciebie i Pawła Derlatkę przeprosić jeśli poczuliście się urażeni moim wpisem. Nie chodziło mi akurat o Pawła który jak mi wiadomo dużo poświecił dla dobra Hutnika i w wielu momentach brakowało Mu wsparcia i nie dosłownie .."z mordą" , ale za dużo mostów zostało spalonych a na dodatek miasto na czele z tym pseudo prezydentem i nieudacznikiem majchrowskim. Teraz wiele rzeczy wyszło , mam na myśli nieudaną współpracę ze Stowarzyszeniem Młodych Talentów, wynajmem boiska na którym klub mógłby parę groszy dorobić (gra Garbarni, Okocimskiego, Puszczy). Więc za niedomówienia które ktoś mógł źle zrozumieć PRZEPRASZAM. <Tomek>
TRE75NHKS
- Gadżety NH2010
- HUT1950NIK
Subiektywne wnioski z Walnego:
1. Frekwencja żenada!!! Wymagamy od Zarządu NH2010 aby społecznie pracowali dla Hutnika, a sami nie potrafimy przyjść w odpowiedniej liczbie na zebranie raz na kilka miesięcy
2. Jesteśmy mega zadłużeni - około 160 000 zł, a podobno wypadają kolejne trupy z szafy
3. Wyczuwalny jest podział na grupy w naszym Zarządzie (być może to tylko moje odczucie)
4. Wiele kibiców nie wie, ale jesteśmy na granicy funkcjonowania klubu!!! Dobrze skomentował to Pasza - "wiele osób czeka, aż się wykrwawimy i poddamy"
5. Problem z Siemachą jest nadal i to bardzo duży - brak boisk do trenowania!!!
6. "Być albo nie być, to wielkie pytanie..." - nie udało nam się znaleźć odpowiedzi na Walnym. Zarząd ma mega problem, musi w najbliższych dniach zdecydować, czy utrzymujemy obecny skład seniorów i zadłużamy się dalej ( w czerwcu wywieszamy białą flagę i podpisujemy kapitulację), czy tniemy już tak okrojony skład, szukamy oszczędności i wegetujemy do końca sezonu
1. Frekwencja żenada!!! Wymagamy od Zarządu NH2010 aby społecznie pracowali dla Hutnika, a sami nie potrafimy przyjść w odpowiedniej liczbie na zebranie raz na kilka miesięcy
2. Jesteśmy mega zadłużeni - około 160 000 zł, a podobno wypadają kolejne trupy z szafy
3. Wyczuwalny jest podział na grupy w naszym Zarządzie (być może to tylko moje odczucie)
4. Wiele kibiców nie wie, ale jesteśmy na granicy funkcjonowania klubu!!! Dobrze skomentował to Pasza - "wiele osób czeka, aż się wykrwawimy i poddamy"
5. Problem z Siemachą jest nadal i to bardzo duży - brak boisk do trenowania!!!
6. "Być albo nie być, to wielkie pytanie..." - nie udało nam się znaleźć odpowiedzi na Walnym. Zarząd ma mega problem, musi w najbliższych dniach zdecydować, czy utrzymujemy obecny skład seniorów i zadłużamy się dalej ( w czerwcu wywieszamy białą flagę i podpisujemy kapitulację), czy tniemy już tak okrojony skład, szukamy oszczędności i wegetujemy do końca sezonu
TYLKO Hutnik
Jeszcze do uzupełnienia:
- problemy finansowe pojawiły się w październiku po wycofaniu się kilku sponsorów, na ich miejsce pojawili się nowi, ale nie pokryli tej straty, cały czas są prowadzone starania o nowych, ale nie jest to łatwe
- składki członkowskie - żenada ludzie deklarowali comiesięczne wpłaty a tego nie robią, jak w takim razie mamy dopiąć każdy miesiąc?
UWAGA! zacznijmy regularnie płacić co miesiąc a sytuacja w klubie będzie o wiele lepsza!!!!
może nowy skarbnik trochę ogarnie tą sytuację
- mecz z Unią odbija się na nas cały czas negatywnie!
- cały czas są potrzebni ludzie do pomocy w klubie, bo zarządowi nie starcza czasu aby się wszystkim zająć
pozdr.
- problemy finansowe pojawiły się w październiku po wycofaniu się kilku sponsorów, na ich miejsce pojawili się nowi, ale nie pokryli tej straty, cały czas są prowadzone starania o nowych, ale nie jest to łatwe
- składki członkowskie - żenada ludzie deklarowali comiesięczne wpłaty a tego nie robią, jak w takim razie mamy dopiąć każdy miesiąc?
UWAGA! zacznijmy regularnie płacić co miesiąc a sytuacja w klubie będzie o wiele lepsza!!!!
może nowy skarbnik trochę ogarnie tą sytuację
- mecz z Unią odbija się na nas cały czas negatywnie!
- cały czas są potrzebni ludzie do pomocy w klubie, bo zarządowi nie starcza czasu aby się wszystkim zająć
pozdr.
- Hutnik NOWA HUTA -
dodałbym jeszcze kulejący przepływ informacji na linii zarząd-kibice, już nie mówimy o sprawozdaniach ale choćby o zdawkowych informacjach w sieci na temat NAJWAZNIEJSZYCH wydarzen w klubie.
Moja propozycja jest taka:
w każdy wtorek, dzień po spotkaniu zarzadu (wybaczcie, że nie będę nikogo niepokoil od razu po zarzadzie o 2 w nocy) bede dzownil do wytypowanego czlonka zarządu, który po krótce zda mi relacje z zarzadu, a ja na podstawie tego napiszę tekst, w którym zawarte będą:
-najwazniejsze dzialania klubu z ostatniego tygodnia, czyli prowadozne zajecia, sparingi, prace na terenie boisk i budynku, spotkania w urzedach itd
-decyzje podjete przez zarzad dotyczace zmian personalnych, podejmowanych inicjatyw
-najpilniejsze potrzeby klubu, ze szczegolnym uwzglednieniem tych, ktore mogą spelnic kibice, przykladowo odsniezanie, transport, konkretna pomoc itd
autoryzowany tekst pojawi sie pozniej na stronie Hutnik.org, link do niego na forum i facebooku
czy zarząd jest sklonny wytypowac osobe ktora w trakcie spokan zanotuje/zapamieta najistotniejsze fakty i mi je nazajutrz przedstawi?
Moja propozycja jest taka:
w każdy wtorek, dzień po spotkaniu zarzadu (wybaczcie, że nie będę nikogo niepokoil od razu po zarzadzie o 2 w nocy) bede dzownil do wytypowanego czlonka zarządu, który po krótce zda mi relacje z zarzadu, a ja na podstawie tego napiszę tekst, w którym zawarte będą:
-najwazniejsze dzialania klubu z ostatniego tygodnia, czyli prowadozne zajecia, sparingi, prace na terenie boisk i budynku, spotkania w urzedach itd
-decyzje podjete przez zarzad dotyczace zmian personalnych, podejmowanych inicjatyw
-najpilniejsze potrzeby klubu, ze szczegolnym uwzglednieniem tych, ktore mogą spelnic kibice, przykladowo odsniezanie, transport, konkretna pomoc itd
autoryzowany tekst pojawi sie pozniej na stronie Hutnik.org, link do niego na forum i facebooku
czy zarząd jest sklonny wytypowac osobe ktora w trakcie spokan zanotuje/zapamieta najistotniejsze fakty i mi je nazajutrz przedstawi?