Hutnik Nowa Huta - Proszowianka Proszowice 13.11.2010, g. 13

Wszystko o nowym, NASZYM Hutniku.

Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero

Pomysl1950

Postautor: Pomysl1950 » ndz lis 14, 2010 5:18 pm

to ja źle podpowiedziałem, przyznaje sie bez bicia ale myslalem ze to Krystian :lol:

JOK_NH

Postautor: JOK_NH » ndz lis 14, 2010 7:43 pm

metal pisze:
Porter_HKS pisze:Z pozytywów:

Metal jak za dawnych dobrych lat, widać że młodzież jeszcze długo będzie musiała się uczyć sztuki prowadzenia dopingu aby dojść do takiego poziomu.

Bębniarza mamy na poziomie czołówki ekstraklasy, brawo.

Dzięki za miłe słowa. Niestety jednoosobowe prowadzenie dopingu nie jest możliwe na najwyższym poziomie przez 90 minut, ale wpadki jak rozumiem zostały wybaczone.
Bębniarz
10/10 :)

no może nie 10/10, bo spóźnienie obniża mi notę :cry:
Tak czy siak, z metalem dobrze się współpracuje :wink:
Parę razy ubawiłem się po pachy. Szacun metal! Było dobrze!

stazyja69

Postautor: stazyja69 » ndz lis 14, 2010 7:51 pm

Jok , skromność skromnością ale rytm wybijasz jak się należy :!:
Szkoda że czasami publika Cię wyprzedza , ale to się zmieni na wiosnę :wink:

Wtopa ze skandowaniem nazwiska bramkarza , przy rzutach karnych :oops:

dan1950

Postautor: dan1950 » ndz lis 14, 2010 9:37 pm

Joka, fachura z twojej strony, widać że masz dryg muzyczny do tej roboty. Kiedyś był u nas próbowany bęben jednak to nie było to ale to były inne czasy i tak się na stadionach nie grało :D

Awatar użytkownika
birkut

Postautor: birkut » ndz lis 14, 2010 9:52 pm

Tomek83 pisze:ten mecz doskonale pokazuje jaka jest róznica miedzy 7 liga a 4 w praktyce zadna niestety wydaje mi sie ze ten skład jakim dysponujemy raczej nie awansuje z tej ligi nawet za 5 lat

pzpn namieszał z ekstraklasa i I ligą tak więc mała poprawka.
Proszowianka to VII liga a my V
co nie zmienia faktu że nasze grajki zrobiły nas w... wiadomo w co.
taką żenadę oglądało aż 500 osób, za co szacunek, a może nasi coś wymyślą w ramach przeprosin??
"Zauważyłem, że wszyscy którzy popierają aborcję zdążyli się już urodzić" - Ronald Wilson Reagan
http://ofensywawolnosci.pl/ksiega-pamia ... do-ksiegi/

Junior

Postautor: Junior » ndz lis 14, 2010 10:13 pm

birkut pisze:
Tomek83 pisze:ten mecz doskonale pokazuje jaka jest róznica miedzy 7 liga a 4 w praktyce zadna niestety wydaje mi sie ze ten skład jakim dysponujemy raczej nie awansuje z tej ligi nawet za 5 lat

pzpn namieszał z ekstraklasa i I ligą tak więc mała poprawka.
Proszowianka to VII liga a my V
co nie zmienia faktu że nasze grajki zrobiły nas w... wiadomo w co.
taką żenadę oglądało aż 500 osób, za co szacunek, a może nasi coś wymyślą w ramach przeprosin??

Jeżeli kogoś piłkarze zrobili jak to ująłeś w .... to siebie, bo stracili szanse na dodatkowe pieniądze i pokazanie się wyżej. Co do szacunku, Śpiewasz, sprzątasz, płacisz regularnie składki słowem bierzesz udział w tworzeniu Nowego Hutnika w jakikolwiek kibicowski sposób na jaki cię stać, tu się zgodze szcunek się należy. Żeby mnie ktoś źle nie zrozumiał, myślę że wszystkim nam zależy żeby na Hutnika chodziło jak najwięcej ludzi, żebyśmy rośli w siłę ale rzucać szacuny kibicom za oglądanie kiepskiego meczu to przesada.
W ramach przeprosin zamiast piłkarzy oddam Ci kasę za bilet jako rekompensate za Twoje męczarnie, niestety szacunku za oglądanie tego meczu nie dostaniesz.
"Hutniczy chłopie bądź na Topie"

GlobeTrotters'02

Postautor: GlobeTrotters'02 » wt lis 16, 2010 12:13 am

bardzo nam milo ze mimo naszej usprawiedliwionej nieobecnosci na tym malo atrakcyjnym meczu byly oznaki ruchu kibicowskiego (co przez kilka lat norma nie bylo). Nowy Hutnik=Nowa Jakosc

Awatar użytkownika
birkut

Postautor: birkut » wt lis 16, 2010 12:22 am

Junior pisze:W ramach przeprosin zamiast piłkarzy oddam Ci kasę za bilet jako rekompensate za Twoje męczarnie,

dla twojej informacji- na ten mecz biletów nie sprzedawano :oops:
"Zauważyłem, że wszyscy którzy popierają aborcję zdążyli się już urodzić" - Ronald Wilson Reagan

Perła17

Postautor: Perła17 » wt lis 16, 2010 8:24 am

Birkut zmien avatar, prosze bo rozwala mi okno :)
Bohaterów Września- Zawsze Wierni

Awatar użytkownika
BINGONH

Postautor: BINGONH » wt lis 16, 2010 8:41 am

birkut pisze:
Junior pisze:W ramach przeprosin zamiast piłkarzy oddam Ci kasę za bilet jako rekompensate za Twoje męczarnie,

dla twojej informacji- na ten mecz biletów nie sprzedawano :oops:

To Ja Ci oddam za program

Faktycznie mecz nie był jakiś rewelacyjny, przegraliśmy z niżej notowaną drużyną, ale pechowo bo w karnych, goniliśmy wynik i wcale nie uważam żeby
birkut pisze: że nasze grajki zrobiły nas w... wiadomo w co.

Fajnie że masz takie podejście do tego wszystkiego, gdyby była decyzja o odpuszczeniu meczu to po prostu by się nie odbył.
Zresztą i tak dobrze podsumował twoją wypowiedz Junior - tylko Ci głupio i obracasz sprawę jak kota ogonem że nie było biletów tylko programy.
Rozumiem że chcesz aby po każdym przegranym meczu piłkarze udawali się do Canossy?
Czy może fundowali kibicom kiełbaski i piwo za to że chciał się im pofatygować i wybulić całe 7zeta
[wymoderowano, PW]

HAMAS

Postautor: HAMAS » pt lis 19, 2010 10:22 pm

PP Jutro gralibyśmy w Miechowie z Pogonią SZKODA a tak trzeba iść na juniorów 20.11.2010 godz.12 ul.Wielicka

Awatar użytkownika
birkut

Postautor: birkut » pt lis 19, 2010 10:33 pm

BINGONH pisze:To Ja Ci oddam za program

jeśłi byłem na meczu to moze go już mam?
rozczula mnie wasza ofiarność.
czy po każdym słabym meczu- ja i kilku moich kolegów możemy liczyć na zwrot kosztów :lol:
BINGONH pisze:
Faktycznie mecz nie był jakiś rewelacyjny, przegraliśmy z niżej notowaną drużyną, ale pechowo bo w karnych]

no co ty był rewelacyjny, zwłaszcza wnaszym wykonaniu :roll: Przegraliśmy pechowo oczywiście. Po to karne decydują w PP o wyniku :oops:

BINGONH pisze:gdyby była decyzja o odpuszczeniu meczu to po prostu by się nie odbył.

serio tak uważasz :shock:

czyli jak widze że nasze gwiazdki totalnie nas olały mam udawać ze nic sie nie stało??
brawo chłopcy Hutnicy ( :?: )

Gumezi

Postautor: Gumezi » pt lis 19, 2010 11:47 pm

birkut ,ty jesteś dobrze pierdolnięty.daj sobie kurwa spokój z sianiem fermentu na forum.nikogo nie obchodzą twoje zjebane rozkminy.
my Hutnika wierni fani,z Nowej Huty chuligani

Junior

Postautor: Junior » pt lis 19, 2010 11:49 pm

tobie już się totalnie we łbie popierdoliło, chłopaki grają tu za wygrane na boisku pieniądze, zostali by Hutnik istniał a Ty piszesz o nich gwiazdki i że kogoś olali, zrozum że nie wygrywając meczu Oni tracą w tym momencie najwięcej.
Nie zagrali dobrego meczu to słowa konstruktywnej krytyki się należą, ale ja po tej rundzie nie jestem w stanie powiedzieć złego słowa na piłkarzy i trenera jeśli chodzi o ich ambicje, zaangażowanie i podejście do kibiców. To wszystko co wydarzyło się przez ostatnie kilka miesięcy dzięki zaangażowaniu wielu osób (również piłkarzy) to coś pięknego. Nazywanie zawodników,18-20 letnich chłopaków związanych emocjonalnie z Hutnikiem gwiazdkami jest po prostu kpiną.
Całkowicie szczerze do wszystkich którzy na to zasłużyli BRAWO CHŁOPCY HUTNICY
"Hutniczy chłopie bądź na Topie"

Gumezi

Postautor: Gumezi » pt lis 19, 2010 11:57 pm

wnioskuję o dożywotniego bana dla użytkownika birkut.chłop nie ma pojęcia o niczym,a napewno o piłce nic nie wie.prezentuje żenujący poziom dyskusji,i tylko podnosi ciśnienie prawdziwym fanatykom HKS-u
my Hutnika wierni fani,z Nowej Huty chuligani