Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Piotrek
|
|
Powrót do góry |
|
 |
metaxa
|
Wysłany: Sob Lut 13, 2010 3:14 pm Temat postu: |
|
Na Ławce dla Gospodarzy przed meczem napisać PSIA BUDA!!!!!!!!!!!! _________________ A.E.K |
|
Powrót do góry |
|
 |
buźka_1950
|
|
Powrót do góry |
|
 |
OŻÓG 1950

|
Wysłany: Sob Lut 13, 2010 3:29 pm Temat postu: |
|
Proponuję napisać do Siemachy.
Dzieciaki chodzą do Com Comu na różne warsztaty, zajęcia...
Mamy pewien argument, że będzie dla nich niebezpiecznie.
Może ta instytucja odezwie się jakoś w tej sprawie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
centrum nh

|
Wysłany: Sob Lut 13, 2010 3:48 pm Temat postu: |
|
ja posunąłem się troche dalej i wysłałem bezpośrednio na maila klubowego tych śmieci żeby widzieli jakich maja kibiców!!!!!!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
PAHKS
|
Wysłany: Sob Lut 13, 2010 3:53 pm Temat postu: |
|
1950% poparcia !!! _________________ PrzyArceHKS
Bylismy jestesmy bedziemy |
|
Powrót do góry |
|
 |
tomski nh
|
Wysłany: Sob Lut 13, 2010 3:55 pm Temat postu: |
|
Ale z tym dachem to trzeba pomyslec tylko szybko i zrobić na cacy _________________ tomski nh |
|
Powrót do góry |
|
 |
luke.krak
|
Wysłany: Sob Lut 13, 2010 3:59 pm Temat postu: |
|
Kibicu pierdolonej Wisly lub kibicu popierdolonej Cracovii jeśli to czytasz: jesteś chujogłowym mamucim fiutem, taszcz berło odtylcowe mongolski spermofilu z wytatuowanym kozim prąciem na dupie aha i.....wypierdalaj z tego forum, najlepiej do Sosnowca |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gryzu
|
Wysłany: Sob Lut 13, 2010 4:03 pm Temat postu: |
|
Tak na marginesie graficiarze z sąsiedniego województwa zrobili by malunek za poniżej 500zł. _________________ GLOBE TROTTERS 2002
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
stefan batory

|
Wysłany: Sob Lut 13, 2010 4:15 pm Temat postu: |
|
Nie dorzucalem sie na tego grafa wiec do tej pory nie zabieralem glosu w dyskusji, ale teraz sie wypowiem .
Fakty sa takie, ze ci malarze zupelnie spierdolili robote. Ozog chyba im pokazal projekt, a golym okiem widac ze to nie jest to co na projekcie. Juz chuj z ta 'szachownica', ale zamordowali nasz herb, nie wiem co to ma byc. Wieniec laurowy ogromny, brak kola zebatego, to koleczko z barwami nieproporcjonalnie male, do tego napis Hutnik nie czytelny, ze o braku "KLUB SPORTOWY" i "KRAKOW" nie wspomne.
Nie wiem kto malowal grafy tam za balonem, ale na pewno nie oni, chyba ze tym razem byli na ciezkim kacu
W calej tej akcji 'graf na kasach' pospiech okazal sie zgubny. Na forum wywiazala sie juz pojebana dyskusja o tym ze jakis lysy musi byc na grafie, a tym czasem nie bylo nawet hajsu na antygraf na kasy A, co dopiero o malowaniu B.
Wyszlo jak wyszlo, nauczka na przyszlosc, ale darujcie sobie jakies pisanie maili, jakies chuj wie akcjie medialne, bo kogo to kurwa obchodzi , a kas w ten sposob nie odnowicie. _________________ HUTNICZY KLUB SPORTOWY
http://www.youtube.com/watch?v=wFOfiYD--_4
WIELKA POLSKA! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marchewa
|
Wysłany: Sob Lut 13, 2010 4:27 pm Temat postu: |
|
W dużej części trzeba poprzeć przedmówce... ładnie mówiąc cała ta akcja malowania kas zakończyła się porażką, ktoś będzie musiał teraz przyjąć to na klate _________________ BUTCHERS '98 - 20 LAT WALKI |
|
Powrót do góry |
|
 |
OŻÓG 1950

|
Wysłany: Sob Lut 13, 2010 6:14 pm Temat postu: |
|
No cóż. Nie powiem, że fajnie jest, bo nie jest.
I rzeczywiście Marchewa masz rację, muszę to przyjąć.
Jednak muszę też powiedzieć, że z mojej perspektywy, z mojego punktu widzenia, uderzyło mnie jedno, podczas całej tej akcji. To, że na tym forum panuje straszny defetyzm. Każda najdrobniejsza inicjatywa już na starcie jest bombardowana krytyką. Nic nie warto robić, bo i tak się nie uda. Ludzie nie można tak. Życie jest zbyt krótkie. Jak się nie walczy, to się nie wygrywa.
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
Małolat
|
Wysłany: Sob Lut 13, 2010 6:27 pm Temat postu: |
|
podziękujmy dzieciaka ktore wrzucaja na NK te zdjęcia tylko pokazali "kolegą" z innych klubów jakie to MIELIŚMY ładne kasy...
Ostatnio zmieniony przez Małolat dnia Sob Lut 13, 2010 7:09 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
radeknh

|
Wysłany: Sob Lut 13, 2010 6:53 pm Temat postu: |
|
To bylo do przewidzenia ze graff przetrwa nie dluzej niz kilka dni, ale co poczac. Fajna inicjatywa i mozna na przyszlosc wyciagnac z niej jakies wnioski. Jest jeszcze jeden plus bo zaistnielismy znowu na kibice.net, kurewki juz sie pochwalily swoja zajebista akcja. |
|
Powrót do góry |
|
 |
KSH74NH
|
Wysłany: Sob Lut 13, 2010 7:04 pm Temat postu: |
|
radek rzuc linka jak mozesz |
|
Powrót do góry |
|