Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Vlepiaj0stro

|
Wysłany: Pią Wrz 10, 2004 12:44 pm Temat postu: PYTANIA DO GT'02 |
|
Czy jeszcze istniejecie - bedziecie czynnie dzialać w tej rundzie?
Kiedy zanosi sie na kolejną edycję Vlepeczek? _________________ Vlepki, vlepeczki, vlepusie... |
|
Powrót do góry |
|
 |
ŁukaszGT'02
|
Wysłany: Pią Wrz 10, 2004 3:37 pm Temat postu: |
|
Na pytanie czy istniejemy Ci nie odpowiem bo jak dla mnie glupie jest to pytanko. Po 2 na wiosne troszke przeinwestowalismy i dopiero wychodzimy z zapasci finansowej. A jezeli chodzi ci o vlepki to przeslij kilka ciekawych projektow na lukasgt02@poczta.fm a juz w niedlugim czasie je zobaczysz. Mam nadzieje ze te odpowiedzi cie satysfakcjonuja |
|
Powrót do góry |
|
 |
dUfio
|
Wysłany: Pią Wrz 10, 2004 4:13 pm Temat postu: |
|
nie moze byc tak ze odpowiedzialnosc za wyposazenie w oprawe 300-500 osobowego mlyna spoczywa na barkach kilku-kilkunastu osob.
Dlatego jesli jestes "powaznie zainteresowany" dzialalnoscia ultra na SS to podbij na gg 7211055 _________________ [quote="lucero"]w cenie są pomysły innego typu niż dawanie darmowych biletów np formie zobowiązania się ze pojde zachece dam bilet. Pomysłów na organizacje meczu jest multum ale to nie ssa tutaj pomysl rowna sie planowi jego realizacji[/quote] |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mazakhks

|
Wysłany: Pią Wrz 10, 2004 7:41 pm Temat postu: |
|
to ja w takim razie wysyłam już moje projekty vlepek:) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Sob Wrz 11, 2004 10:37 am Temat postu: |
|
Czy mozna jeszcze gdzieś kupić szalik "Nowa Huta" ? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Vlepiaj0stro

|
Wysłany: Sob Wrz 11, 2004 1:03 pm Temat postu: |
|
dufio:
1 - nie unoś się
2 - zadałem pytanka z ciekawosci
3 - uwierz mi że wspieram WASZĄ działalność
4 - chyba na typo polega ultrasowanie ze NIEKTÓRZY kibice zajmują się oprawą meczów.
5 - podbije w realu - znamy się osobiście.
Pozdro dla Wszystkich GieTków i nieGietTków. _________________ Vlepki, vlepeczki, vlepusie... |
|
Powrót do góry |
|
 |
dUfio
|
Wysłany: Sob Wrz 11, 2004 3:51 pm Temat postu: |
|
vlepiajOstro
1 nie unosze sie
2 kto pyta nie bladzi
3 nie jestem w GT, no chyba ze mowiles do Lukasza
4 oczywiscie ze niektorzy, ale fajnie jakby ich bylo jak najwiecej
5 znamy sie  _________________ [quote="lucero"]w cenie są pomysły innego typu niż dawanie darmowych biletów np formie zobowiązania się ze pojde zachece dam bilet. Pomysłów na organizacje meczu jest multum ale to nie ssa tutaj pomysl rowna sie planowi jego realizacji[/quote] |
|
Powrót do góry |
|
 |
HDS

|
Wysłany: Sob Wrz 11, 2004 6:52 pm Temat postu: |
|
Vlepiaj0stro napisał: | dufio:
4 - chyba na typo polega ultrasowanie ze NIEKTÓRZY kibice zajmują się oprawą meczów.
|
Ale niekiedy brakuje srodkow na to by wlasnie Ci niektorzy sie tym zajmowali... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Vlepiaj0stro

|
Wysłany: Sob Wrz 11, 2004 9:06 pm Temat postu: |
|
HDS: no ale żeby sie tym zajmować to trzeba przychodzić na mecze...
dufio: skoro nie jestes w GT to czemu odpowiadasz na pytanie do nich skierowane ? TAK ZNAMY SIĘ  _________________ Vlepki, vlepeczki, vlepusie... |
|
Powrót do góry |
|
 |
RSG

|
Wysłany: Nie Wrz 12, 2004 11:51 am Temat postu: |
|
dufio nie jest w gt ale chce się zając ultrasowaniem na Hutniku,
poza tym nie wiem po co temat na forum zakładasz. nie kojarzysz nikogo z gt? możesz do nas podbić i skierować uwagi ,zadać pytania, wpłacić kasę :p |
|
Powrót do góry |
|
 |
dUfio
|
Wysłany: Nie Wrz 12, 2004 2:30 pm Temat postu: |
|
Vlepiaj0stro napisał: | dufio: skoro nie jestes w GT to czemu odpowiadasz na pytanie do nich skierowane ? TAK ZNAMY SIĘ  |
nie odpowiadam na pytanie tylko zachecam do dzialania. Podbij dzisiaj na meczu to pogadamy bo ja nadal za ch... nie wiem kim jestes  _________________ [quote="lucero"]w cenie są pomysły innego typu niż dawanie darmowych biletów np formie zobowiązania się ze pojde zachece dam bilet. Pomysłów na organizacje meczu jest multum ale to nie ssa tutaj pomysl rowna sie planowi jego realizacji[/quote] |
|
Powrót do góry |
|
 |
ŁukaszGT'02
|
Wysłany: Nie Wrz 12, 2004 5:04 pm Temat postu: |
|
Jest kims kto wlepia ostro wyczaje go dzis jak bedzie bral 20 pakietow wlepek zeby wspomoc ultraske na Hutniku  |
|
Powrót do góry |
|
 |
WiRUsHkS

|
Wysłany: Nie Paź 03, 2004 9:31 pm Temat postu: |
|
ja na sparingu z gurnikeim zabrze kupiłęm 15 pazcek vlepek i 10 duzych i tak cheba wspierac gt'02 kupnem co nei chłoapaki na najbliszym meczyku kupie jeszcze nastepna selekcje tylko jak uzbieram flo i bedize gitD: D: no ale teraz troszke wiecej ich bedize:D D:  _________________ ===Hutnik===KRAKÓW===
===1950=== |
|
Powrót do góry |
|
 |
Troublemaker
|
Wysłany: Czw Paź 07, 2004 1:13 pm Temat postu: |
|
Ja również chciałbym się dowiedzieć o planach kolejnej edycji VLEPEK?
Mam też pytanie czy istniłaby możliwość wydania vlepek osiedlowych bądż fan-clubowych- oczywiście o mniejszym nakładzie! Dla zainteresowanych: tego typu vlepki wydała katowicka GieKSa i cieszyły się szeroką aprobatą ! W tej sytuacji w grę może wchodzić małe dofinansowanie edycji! Czekam na info. Z góry dzięki!!!  _________________ Quam dulce et decorum est pro patria mori |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monka

|
Wysłany: Czw Paź 07, 2004 3:06 pm Temat postu: |
|
Troublemaker, na stronie kibice.net powstal taki temat gdzie jest wlasnie o drukowanie wlepek, mozna sobie zamowic dpowolne wlepy, oto link:
http://kibice.net/forum/viewtopic.php?t=1884 _________________ Barwy Królewskie Biało-Błękitno-Niebieskie!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
|