Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Aldaris

|
Wysłany: Wto Maj 17, 2011 9:15 am Temat postu: Hutnik - Lotnik 22 maja (niedziela), godz. 17 |
|
Już w niedziele kolejny mecz na Suchy Stawach. W tym samym dniu żużlowcy Wandy podejmują Ostrovie Ostrów Wlkp. Początek zawodów o godzinie 17. Czy jest możliwość przesunięcia naszego meczu z 15 na godzinę 14, tak żeby mieć swobodnie godzinkę na przejście z jednego pojedynku na drugi? _________________ "Mnie sprawy tych dzikusów nie obchodzą. Ja jestem chrześcijaninem" - Zakari Lambo |
|
Powrót do góry |
|
 |
dUfio
|
Wysłany: Wto Maj 17, 2011 11:42 am Temat postu: |
|
25 KOLEJKA:
Lotnik Kryspinów - Hutnik Nowa Huta
21 maja (sobota) g.17:00 na stadionie "Suche Stawy". Lotnik gospodarzem.
za Hutnik.org
 _________________ [quote="lucero"]w cenie są pomysły innego typu niż dawanie darmowych biletów np formie zobowiązania się ze pojde zachece dam bilet. Pomysłów na organizacje meczu jest multum ale to nie ssa tutaj pomysl rowna sie planowi jego realizacji[/quote] |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pomysl1950
|
Wysłany: Wto Maj 17, 2011 11:51 am Temat postu: |
|
21.05.2011, 17:00 Lotnik Kryspinów - Hutnik Nowa Huta -:-
za nh2010.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
BINGONH

|
Wysłany: Wto Maj 17, 2011 12:01 pm Temat postu: |
|
Aldaris odżałował byś czasami 3zł na program to byś wiedział kiedy gramy  _________________ "PiS wkłada do głowy swoim wyznawcom własną wersję historii i oni w to wierzą. Tworzą własne rachunki krzywd i własnych bohaterów tej swojej fikcji" - Norman Davies |
|
Powrót do góry |
|
 |
Alex
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Gumezi
|
Wysłany: Wto Maj 17, 2011 1:10 pm Temat postu: |
|
to w końcu kiedy jest mecz?jeśli w sobotę to zmieńcie tytuł wątku. _________________ my Hutnika wierni fani,z Nowej Huty chuligani |
|
Powrót do góry |
|
 |
huteusz
|
Wysłany: Wto Maj 17, 2011 1:20 pm Temat postu: |
|
ja zaś na stadionie słyszałem że 22 maja wiec nie wiem jak jest na prawdę. _________________ www.Hutnik.org |
|
Powrót do góry |
|
 |
Aldaris

|
Wysłany: Wto Maj 17, 2011 2:38 pm Temat postu: |
|
Oooo....Czyli dwa mecze w weekend i dwa zwycięstwa  _________________ "Mnie sprawy tych dzikusów nie obchodzą. Ja jestem chrześcijaninem" - Zakari Lambo |
|
Powrót do góry |
|
 |
majlech
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Aldaris

|
Wysłany: Sro Maj 18, 2011 6:25 am Temat postu: |
|
Nie da się jednak przełożyć meczu na wcześniejsza godzinę? _________________ "Mnie sprawy tych dzikusów nie obchodzą. Ja jestem chrześcijaninem" - Zakari Lambo |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gumezi
|
Wysłany: Sro Maj 18, 2011 7:51 am Temat postu: |
|
mecz jednak w niedzielę,elegancko
będą "podziękowania" dla bukalskiego? _________________ my Hutnika wierni fani,z Nowej Huty chuligani |
|
Powrót do góry |
|
 |
majlech
|
Wysłany: Sro Maj 18, 2011 8:26 am Temat postu: |
|
Aldaris napisał: | Nie da się jednak przełożyć meczu na wcześniejsza godzinę? |
Nie da sie. _________________ Welcome to Suche Stawy - The Home of Hutnik Kraków! |
|
Powrót do góry |
|
 |
BINGONH

|
Wysłany: Sro Maj 18, 2011 9:52 am Temat postu: |
|
Aldaris napisał: | Nie da się jednak przełożyć meczu na wcześniejsza godzinę? |
Ty poważnie z tym przekładaniem meczu?
Napisz maila do Wandy niech przełożą. _________________ "PiS wkłada do głowy swoim wyznawcom własną wersję historii i oni w to wierzą. Tworzą własne rachunki krzywd i własnych bohaterów tej swojej fikcji" - Norman Davies |
|
Powrót do góry |
|
 |
dUfio
|
Wysłany: Sro Maj 18, 2011 11:12 am Temat postu: |
|
Gumezi napisał: |
będą "podziękowania" dla bukalskiego? |
ta kanalia nie jest warta naszych mandatów  _________________ [quote="lucero"]w cenie są pomysły innego typu niż dawanie darmowych biletów np formie zobowiązania się ze pojde zachece dam bilet. Pomysłów na organizacje meczu jest multum ale to nie ssa tutaj pomysl rowna sie planowi jego realizacji[/quote] |
|
Powrót do góry |
|
 |
_KaeS_

|
Wysłany: Sro Maj 18, 2011 9:33 pm Temat postu: |
|
Cytat: | Mecz Hutnik Nowa Huta - Lotnik Kryspinów odbędzie się na stadionie Suche Stawy, w niedzielę, 22 maja br. o godz. 17:00.
Dodatkowym smaczkiem spotkania będzie obecność na ławce gości ich nowego trenera, a w przeszłości znakomitego piłkarza Hutnika - Krzysztofa Bukalskiego.
Zapraszamy wszystkich w najbliższy wtorek na Suche Stawy! |
wkradł się byczek na stronę.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|