PREZENTACJA DRUŻYNY
Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
- pawel_nh_zw
Klimat na prezentacji super (brawa dla łysego ziomka z szalikiem robiącego "oprawę" przy wejściu każdego piłkarza i sztabowca - jeśli to czytasz - jesteś zajebisty ), wszystko zrobione bardzo profesjonalnie, od filmiku po laski na scenie - majstersztyk. No generalnie było miło.
Mistrzejowice Hutnika kibice!
http://www.malopolskatv.pl/prezentacja-nowego-hutnika/ 14.22 miazga!
tak czarne. Mamy nadzieję, że oczekiwania względem prezentacji zostały spełnione oraz warto było czekać z informacją o transferach:)
Kolorowe wierne jest... Kolorowe HKS!!!
www.irmarserwis.pl
www.irmarserwis.pl
filmik, sparing z United, stroje, bedzie awans, ogolnie cala prezentacja - zajebiscie !!!
ehhh ze doczekalem w koncu takich czasow ...
ps. nie specjalnie lubie takie spedy z patetycznymi wypowiedziami i calowaniem sie po dupach ale ku mojemu zdziwieniu w ogole tego nie bylo, same konkrety. jeszcze raz BRAWO !
brakowalo mi tylko dopingu , nie moge znalezc ale jest taki filmik z Grecji co chlopy dra jape przez cala prezentacje goscia o nazwie Adriano - moj ulubiony z dopingu
ps. nie specjalnie lubie takie spedy z patetycznymi wypowiedziami i calowaniem sie po dupach ale ku mojemu zdziwieniu w ogole tego nie bylo, same konkrety. jeszcze raz BRAWO !
brakowalo mi tylko dopingu , nie moge znalezc ale jest taki filmik z Grecji co chlopy dra jape przez cala prezentacje goscia o nazwie Adriano - moj ulubiony z dopingu
pzdr Osiek
dzuhas pisze:filmik, sparing z United, stroje, bedzie awans, ogolnie cala prezentacja - zajebiscie !!!
http://www.youtube.com/watch?v=ljzk6598 ... 8E8A26D17B