Wybory 2011
Moderator: dUfio
Pytam grzecznie bo strasznie dużo się udzielasz... Nie wiem kompletnie o co Ci chodzi najpierw się wściekasz na mnie że nic nie rozumiem, że nic do mnie nie dociera... Teraz nerwowo pytasz czy mi się nudzi ( znowu pytaniem na pytanie). Po prostu chciałbym wiedzieć skąd tyle czasu wolnego znajdujesz żeby na forum pisać
OŻÓG 1950 pisze:A Kaczyński, to jedyny anty-systemowy polityk-przywódca, który dostaje się do Sejmu, bo jak widać z takim Korwinem to raczej ciężko. Na prawdę życzę mu powodzenia. Może mu się w końcu uda.
Jak Kaczyński jest anty-systemowy to ja chyba anty alkoholowy
Chyba że anty-systemowość polega na tym.PO okradać obywateli jest źle.
PiS okradać jest dobrze bo nie lubimy PO i zdrowaśke też klepniemy na pokaz.Litości...To właśnie "systemowość" wam wmawia że kto nie za PiS jest za PO i vice versa.I innej alternatywy niema!!!
Mówię to co myślę, robię to co mówię
Wiesz ja myślę że nie chodzi o to żeby zmienić świnie przy korycie,ale o to żeby zlikwidować koryto.I ten kto myśli że wystarczy tylko wymienić obsadę na "swoich" jest jak najbardziej systemowy.Jakoś nie wierzę aby PiS tak naprawdę coś zmienił w tym kraju...za dużo tam "systemowców"...
A właśnie jak to jest że pan Tomaszewski naglę stał się PiSowcem-przeciesz to stary komuch był.Czyli wszystko dla zmylenia gawiedzi...
Dobra idę spać.Odpowiem najwyżej jutro.Pzdr.
A właśnie jak to jest że pan Tomaszewski naglę stał się PiSowcem-przeciesz to stary komuch był.Czyli wszystko dla zmylenia gawiedzi...
Dobra idę spać.Odpowiem najwyżej jutro.Pzdr.
Mówię to co myślę, robię to co mówię
-