Wielka Brytania. Zakończył się proces gangu pedofilów i gwałcicieli, którzy usłyszeli wyroki więzienia za 120 przestępstw seksualnych na 15 dziewczynkach w wieku od 11 do 17 lat.
Sąd w Leeds pozwolił na ujawnienie tożsamości zwyrodnialców. Poznajmy ich bliżej i dowiedzmy się co robili. Przed Wami: Asif Bashir, Irfan Ahmed, Zahid Hassan, Niaz Ahmed, Manzoor Hassan, Wiqas Mahmud, Mohammed Akram, Mohammed Kammer, Mohammed Imran Ibrar, Nasarat Hussain, Sajid Hussain, Mohammed Azeem, Mohammed Rizwan Aslam, Raj Singh Barsran, Mohammed Irfraz, Mansoor Akhtar, Nahman Mohammed, Abdul Rehman oraz ich lider Amere Singh Dhaliwal widoczny na zdjęciu w pomarańczowym turbanie. Mają Pakistańskie korzenie.
Przez 7 lat upajali porwane dziewczynki alkoholem i narkotyzowali je, by potem gwałcić i spełniać najbardziej chore fantazje. Przekazywali je sobie nawzajem, wymieniali się jak towarem. Jedną z dziewczynek porwali wprost z domu dziecka, gdy miała zaledwie 12 lat. Zmuszali do aborcji, grozili, że w razie nieposłuszeństwa będą bombardować ich rodzinne domy.
– Zakres i waga tego, co robiliście, przekracza wszystko, z czym miałem wcześniej do czynienia. To była po prostu kampania gwałtów i innych przestępstw na tle seksualnym – mówił podczas procesu sędzia Geoffrey Marson. Jednocześnie śledczy przyznali, że sprawców mogło być więcej. Dostali od 5 do 18 lat, a lider dożywocie.
Pedofile zrujnowali życie całych rodzin. Dzieci, które przez miesiące wykorzystywali, borykają się teraz z poważnymi problemami. "The Telegraph" podaje, że co najmniej jedna ofiara usiłowała popełnić samobójstwo.
Powiecie, że to banda obrzydliwych zwyrodnialców? Postępowe i poprawne politycznie media, celebryci i aktywiści w tęczowych kubraczkach powiedzą, że to lekarze i inżynierowie, którzy trochę się zagubili w zachodniej cywilizacji. A wiecie co by się stało, gdyby sędzia nie pozwolił na ujawnienie ich tożsamości? TVN powiedziałby wam, że tych 20 członków gangu pedofilów to Brytyjczycy, bo wszyscy z obrazka oficjalnie mają brytyjskie obywatelstwo.
źródło:
https://www.bbc.com/news/uk-england-leeds-45618067
West Yorkshire Police
Jak jakiś postępowy chciałby skomentować mój post. To tylko ciekaw jestem, jaką formę obrony przyjmie? Chciało by sie A co Polacy to nie gwałcą..