Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
enhaman
|
Wysłany: Pon Lis 14, 2016 9:56 pm Temat postu: Sparingi, przygotowania, transfery (sezon 2017/18) |
|
Czy ktoś wie jaki jest plan przygotowań drużyny piłkarskiej do rundy wiosennej? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Rybak
|
Wysłany: Pon Lis 14, 2016 11:04 pm Temat postu: |
|
Ledwo sie runda skończyła a Ty już pytasz o wiosnę.
Skończ już z nabijaniem tych bezsensownych postów nic nie wnoszących do tematu, zakładaniem nowych wątków, bo już nie mogę na to patrzeć, a myślę że nie jestem jedyny na tym forum
Pozdrawiam _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Porter_HKS
|
Wysłany: Pon Lis 14, 2016 11:14 pm Temat postu: |
|
O dziwo jakiś tam sens tego tematu jest . W środę o 19.00 gramy na sztucznym sparing z Wieczystą _________________ ---------------------
Hutnik - grupa trzymająca race ! |
|
Powrót do góry |
|
 |
bn
|
Wysłany: Pon Lis 14, 2016 11:16 pm Temat postu: |
|
Kluczowym pytaniem jest chyba co będzie z trenerem... |
|
Powrót do góry |
|
 |
KoKoNH

|
Wysłany: Pon Lis 14, 2016 11:19 pm Temat postu: |
|
ja za chwile założę temat z ankietą 'Czy enhaman powinien dostać bana." Nie widziałem, żadnego merytorycznego postu tej osoby, albo narzeka, albo spamuje  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Winnetou

|
Wysłany: Wto Lis 15, 2016 12:15 am Temat postu: |
|
Ja przypuszczam, ze enhaman od wczoraj ma Internet .Dajmy chlopakowi troche poszalec. Przynajmniej ozywil to martwe forum |
|
Powrót do góry |
|
 |
enhaman
|
Wysłany: Wto Lis 15, 2016 7:55 pm Temat postu: |
|
Jak donoszą media Wydział Gier MZPN wstępnie ustalił termin początku wiosennych rozgrywek. Planowany start to 16/17 marca 2017.Wychodzi na to,ze będziemy czekać 124 dni do ligi.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Troublemaker
|
Wysłany: Wto Lis 15, 2016 8:33 pm Temat postu: |
|
To przecież swoiste nihil novi.
Na tym poziomie rozgrywkowym wręcz standardowe są takie przerwy między końcem rundy jesiennej a pierwszym spotkaniem "wiosennym"... _________________ Quam dulce et decorum est pro patria mori |
|
Powrót do góry |
|
 |
pawcio
|
Wysłany: Wto Lis 15, 2016 8:40 pm Temat postu: |
|
Nie dołujcie chłopaka. Mnie też irytuje zwłaszcza jego spam, ale widać, że chłopak młody i.. ZAANGAŻOWANY. Przeżywa wszystko, wali po 3 komentarze do posta. Czasem się zastanawiam, czy tylko on jeden korzysta z konta, bo nieraz to jakby nie pamiętał co pisał 3 minuty temu, ale dajmy spokój- jeszcze się obrazi i przerzuci, a takich zainteresowanych młodych nam trzeba  |
|
Powrót do góry |
|
 |
patryk
|
Wysłany: Wto Lis 15, 2016 9:14 pm Temat postu: |
|
pawcio napisał: | Nie dołujcie chłopaka. Mnie też irytuje zwłaszcza jego spam, ale widać, że chłopak młody i.. ZAANGAŻOWANY. Przeżywa wszystko, wali po 3 komentarze do posta. Czasem się zastanawiam, czy tylko on jeden korzysta z konta, bo nieraz to jakby nie pamiętał co pisał 3 minuty temu, ale dajmy spokój- jeszcze się obrazi i przerzuci, a takich zainteresowanych młodych nam trzeba  |
Patrząc na jego euforię to mam wrażenie że "wali" nie tylko komentarze  _________________
dzuhas napisał: | Porazony piorunem miazdzy z drugiej strony powinno byc "trener pogryziony przez dziki i zgwalcony przez przejezdzajacego nieopodal na rowerze bialego misia" |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
tomabon
|
Wysłany: Wto Lis 15, 2016 11:25 pm Temat postu: |
|
odkryje facebooka i będzie spokój |
|
Powrót do góry |
|
 |
viki
Dołączył: 29 Sie 2004 Skąd: KRK (74-75) NH (75-03) KRK (03-?)
|
Wysłany: Wto Lis 15, 2016 11:34 pm Temat postu: |
|
A ja obstawiam, że kolega "enha" to raczej starszy niż młodszy jest  _________________ ezswaz aN Hutnik |
|
Powrót do góry |
|
 |
flagus
|
Wysłany: Sro Lis 16, 2016 7:20 am Temat postu: |
|
tomabon napisał: | odkryje facebooka i będzie spokój |
To może być za duży szok.
Niech zacznie od naszej klasy. _________________ http://www.pajacyk.pl
http://www.pustamiska.pl
Jedno kliknięcie dziennie --- to chyba niewiele. |
|
Powrót do góry |
|
 |
KSH74NH
|
Wysłany: Sro Lis 16, 2016 7:54 am Temat postu: |
|
Ciekawostka jest to ze dolaczyl w 2013 roku napisal posta i milczal do listopada 2016 ale jak dla mnie super bo cos sie dzieje. Dawaj enhamanie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
viki
Dołączył: 29 Sie 2004 Skąd: KRK (74-75) NH (75-03) KRK (03-?)
|
Wysłany: Sro Lis 16, 2016 8:18 am Temat postu: |
|
I właśnie ten pierwszy wpis sugeruje, że mamy do czynienia z dojrzałym mężczyzną, a nie jakimś szczawiem
Ale - jak to w necie - można się grubo przejechać  _________________ ezswaz aN Hutnik |
|
Powrót do góry |
|
 |
|