Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
centrum nh

|
Wysłany: Sro Mar 08, 2017 1:57 pm Temat postu: Piłka ręczna |
|
Wspominając dawne czasy gdy Hutnik był wielosekcyjny mam takie pytanie co do nastawienia kibiców w temacie " oldboje". Jest ekipa chłopaków przed 40 tką którzy od kilku tyg systematycznie spotykają się na hali a którzy lata temu mieli jakieś epizody lub byli powiązani z upadającą sekcją piłki ręcznej w HKSie. Panowie Ci w kwietniu rozgrywają swoje pierwsze zawody (turniej) i jest szansa aby wystąpili jako Hutnik Kraków. Co wy na to? Nie pociąga to za sobą żadnych nakładów finansowych klubu a oni sami wyszli z prośbą umożliwienia zagrania jako HKS a nie jako " zbieranka nh". |
|
Powrót do góry |
|
 |
dandi 79
|
Wysłany: Sro Mar 08, 2017 5:29 pm Temat postu: |
|
Jestem Za!
Ostatnio zmieniony przez dandi 79 dnia Sro Mar 08, 2017 5:30 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
enhaman
|
Wysłany: Sro Mar 08, 2017 5:30 pm Temat postu: |
|
Tak. |
|
Powrót do góry |
|
 |
bn
|
Wysłany: Sro Mar 08, 2017 7:38 pm Temat postu: |
|
Super! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Piotrek
|
Wysłany: Sro Mar 08, 2017 11:28 pm Temat postu: |
|
Jak najbardziej ZA, jak masz namiar na kogoś z ekipy to podsuń na PW. |
|
Powrót do góry |
|
 |
centrum nh

|
|
Powrót do góry |
|
 |
fan
|
Wysłany: Pon Wrz 04, 2017 6:33 am Temat postu: |
|
Super. Tak w ogóle to marzy mi się reaktywacja piłki ręcznej na Hutniku. Może kiedyś... |
|
Powrót do góry |
|
 |
bn
|
Wysłany: Pon Wrz 04, 2017 10:02 pm Temat postu: |
|
Z tego co rozumiem, co właśnie jest reaktywowana. Mam nadzieję, że coś z tego się rozkręci. Może z czasem powstaną grupy młodzieżowe które uzupełnią naszych "oldbojów"?
Jedyne do czego można się przyczepić to pisanie po angielsku w nazwie profilu. Moim skromnym zdaniem jestem klubem polskim więc powinniśmy pisać po polsku. :) |
|
Powrót do góry |
|
 |
enhaman
|
Wysłany: Wto Wrz 05, 2017 4:05 pm Temat postu: |
|
Jestem jak najbardziej za. Hutnik zawsze był klubem wielosekcyjnym.To była jego siła. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pawel
|
Wysłany: Sro Wrz 06, 2017 1:44 pm Temat postu: |
|
Bardzo proszę kogoś o kilka zdań, które wezmą do kupy to o co chodzi z Hutnik Kraków HandBall. Czy w tej chwili jest to drużyna oldboy czy nie? Czy startują w jakiejś lidze? Jakiej? Czy jest to odrębny twór tak jak był np. Hutnik Dobry Wynik? _________________ Ani wisły, ani pasów - to HUTNIKA szalik był! |
|
Powrót do góry |
|
 |
stazyja69
|
|
Powrót do góry |
|
 |
centrum nh

|
Wysłany: Sro Wrz 06, 2017 10:28 pm Temat postu: |
|
Na obecną chwilę są to faktycznie goście którzy gdzieś ocierali się o granie gdy sekcja upadała, więc można ich nazwać oldbojami. Z tego co wiem to na dniach jadą na sparing do Buska, potem jakiś turniej.. kolejny też zaplanowany, oraz planują start w chyba 3 lidze małopolskiej. Sekcja pod skrzydłami NH2010. |
|
Powrót do góry |
|
 |
MarianHKS

|
Wysłany: Pią Paź 06, 2017 11:22 pm Temat postu: |
|
Wczoraj w sparingu Hutnik-Piast Skawina 31-22 _________________ Hutnik Centrum B |
|
Powrót do góry |
|
 |
MarianHKS

|
Wysłany: Sob Lis 25, 2017 11:16 pm Temat postu: |
|
Jutro 15.15 hala Pradniczanki - Hutnik - Tsr Orawa Jablonka.W ramach tzw. Pucharu Ligi _________________ Hutnik Centrum B |
|
Powrót do góry |
|
 |
dUfio
|
Wysłany: Nie Lis 26, 2017 10:08 am Temat postu: |
|
coś więcej? jak wygląda sytuacja druzyny? planują start w jakiejsc lidze itd.? _________________ [quote="lucero"]w cenie są pomysły innego typu niż dawanie darmowych biletów np formie zobowiązania się ze pojde zachece dam bilet. Pomysłów na organizacje meczu jest multum ale to nie ssa tutaj pomysl rowna sie planowi jego realizacji[/quote] |
|
Powrót do góry |
|
 |
|