Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
gordi
|
Wysłany: Pon Wrz 25, 2017 7:39 am Temat postu: Hutnik Kraków-Orzeł Piaski Wielkie 1 października 15-30 |
|
A wiec mecz z Orłem to typowa druzyna środka tabeli.Orzeł potrafił wygrac z Pcimianke,ale potrafił dostac baty od Jutrzenki,a takze niespodziewanie stracił punkty z ostatnia Sosnowianka.Orzeł ma duze wahania formy i ciezko przewidziec jego wyniki,ale grac potrafią.Hutnik powinien wygrać,ale mecz nie bedzie łatwy.Dopóki będa miec siły to Orły będa ciezkim rywalem dla Hutnika,ale z kazdą upływająca minuta myśle,ze Hutnik bedzie osiągał coraz większa przewage i po prostu kondycyjnie zajedzie przeciwnika. |
|
Powrót do góry |
|
 |
1950N-H
|
Wysłany: Pon Wrz 25, 2017 7:45 am Temat postu: |
|
Podaj jeszcze wynik i mecz zaliczony. _________________ CHWDP JEBANYM KATOM/"Przypomnij sobie jak kiedyś byłeś gumiorem, odłóż sprzęt walcz z honorem" |
|
Powrót do góry |
|
 |
FAN86
|
|
Powrót do góry |
|
 |
HKSStrusia
|
Wysłany: Pon Wrz 25, 2017 9:13 am Temat postu: |
|
1950N-H napisał: | Podaj jeszcze wynik i mecz zaliczony. |
wynik w temacie 15-30  |
|
Powrót do góry |
|
 |
KSH74NH
|
Wysłany: Pon Wrz 25, 2017 10:41 am Temat postu: |
|
HKSStrusia napisał: | 1950N-H napisał: | Podaj jeszcze wynik i mecz zaliczony. |
wynik w temacie 15-30  |
hahaha
swoją drogą ciekawi mnie kurs bo szykuje jakies 200 na mecz HKS
oby coś min 1,20 bylo  |
|
Powrót do góry |
|
 |
gordi
|
Wysłany: Pon Wrz 25, 2017 10:53 am Temat postu: |
|
Najdziwniejsze jest to iz w tej lidze są dwa Orły mające to slowo w nazwie kluby,więc gdy gra np.Ryczów z Piaskami Wielkimi to śmialo mozna powiedzieć ze to ptasie derby  |
|
Powrót do góry |
|
 |
bn
|
Wysłany: Pon Wrz 25, 2017 1:08 pm Temat postu: |
|
Pamiętajmy że to derby i gramy z Cracovią tej ligi ; ) |
|
Powrót do góry |
|
 |
gordi
|
Wysłany: Pon Wrz 25, 2017 2:34 pm Temat postu: |
|
bn napisał: | Pamiętajmy że to derby i gramy z Cracovią tej ligi ; ) | Zgadza sie tym bardziej ze Orzeł to klub z Krakowa wiec raczej wskazuje na pasy tej ligi,czyli mecz dla Hutnika vel Legi W. tej ligi absolutnie do wygrania,natomiast nie mozna podejśc na zasadzie ze mecz sie sam wygra,bo mecz sie sam nie wygra.A trzeba pamietąc,ze większośc kibiców czwartej ligi traktuje Hutnika jako Legie Warszawa tej ligi i nastepuje u tych klubów niebywała motywacja na mecz z Hutnikiem,bo wiedzą ze właściwie w tej lidze tylko w meczu z Hutnikiem mogą sie podlansować i znależc miejsce w lokalnych gazetach.Dlatego jest czesto publika większa niz zwykle,dlatego piłkarze z innych klubów zasuwają jak lwy,zeby udowod nic Hutnikowi ze nie są jednaj najlepsi w tej lidze,czyli identyczne zjawisko jak w przypadku ekstraklasy gdy mecz jest z udziałem Legii Warszawa  |
|
Powrót do góry |
|
 |
HKSStrusia
|
Wysłany: Sro Wrz 27, 2017 8:13 am Temat postu: |
|
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
flagus
|
Wysłany: Sro Wrz 27, 2017 8:47 am Temat postu: |
|
Takie pytanie z boku.. Kto jest Jagiellonia naszej ligi?? Pytam bo ostatnio Legia nie weszła na ich stadion więc trzeba być czujnym. _________________ http://www.pajacyk.pl
http://www.pustamiska.pl
Jedno kliknięcie dziennie --- to chyba niewiele. |
|
Powrót do góry |
|
 |
dUfio
|
Wysłany: Sro Wrz 27, 2017 9:10 am Temat postu: |
|
Obstawiam Clepardie _________________ [quote="lucero"]w cenie są pomysły innego typu niż dawanie darmowych biletów np formie zobowiązania się ze pojde zachece dam bilet. Pomysłów na organizacje meczu jest multum ale to nie ssa tutaj pomysl rowna sie planowi jego realizacji[/quote] |
|
Powrót do góry |
|
 |
jarekb

|
Wysłany: Sro Wrz 27, 2017 6:55 pm Temat postu: |
|
flagus napisał: | Takie pytanie z boku.. Kto jest Jagiellonia naszej ligi?? Pytam bo ostatnio Legia nie weszła na ich stadion więc trzeba być czujnym. |
Ja się bardziej zastanawiam w jakiej lidze będziemy grali w po ewentualnym awansie ? Sobala = Lewandowski ?  |
|
Powrót do góry |
|
 |
enhaman
|
Wysłany: Sro Wrz 27, 2017 7:12 pm Temat postu: |
|
Zniknął napis Razem po awans. |
|
Powrót do góry |
|
 |
KoKoNH

|
Wysłany: Sro Wrz 27, 2017 7:52 pm Temat postu: |
|
flagus napisał: | Takie pytanie z boku.. Kto jest Jagiellonia naszej ligi?? Pytam bo ostatnio Legia nie weszła na ich stadion więc trzeba być czujnym. |
Unia  |
|
Powrót do góry |
|
 |
gordi
|
Wysłany: Czw Wrz 28, 2017 12:21 pm Temat postu: |
|
W Wieliczce Górnik z Dalinem i ciekawy jestem,czy Górnik będzie na tyle poradny zeby cokolwiek ugrać z faworytem z Dalina.A wynik tej potyczki bedzie niezwykle wazny dla Hutnika,bo w razie wygranej z Orłem dac fotel lidera Hutnikowi.Realnie niewiem jednak czy Wieliczka da rade,bo duzo atutów po stronie Dalina,a samo własne boisko Wieliczki to troche jednak za słaby atut zeby myśleć o urwaniu jakis punktów. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|