Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
krystianNH
|
Wysłany: Nie Wrz 08, 2019 10:54 pm Temat postu: |
|
Czy ktokolwiek wie co slychac u Tadka Kaczora ?
Tadek za czasow juniorow zapowiadal sie na mega pillarza...
Ostatnia jakakolwiek informacja mowi, ze w sezonie 2009/10 reprezentowal barwy Proszowianki oraz Nadwislanki Nowe Brzesko, no ale od tego czasu minelo 10 lat... _________________ ::::....Hutnik KRAKÓW....:::: |
|
Powrót do góry |
|
 |
centrum nh

|
Wysłany: Pon Wrz 09, 2019 3:39 pm Temat postu: |
|
Z tego co wiem to dość poważna kontuzja zakończyła kopanie piłki. |
|
Powrót do góry |
|
 |
1950N-H
|
Wysłany: Pon Wrz 09, 2019 7:01 pm Temat postu: |
|
mogę się mylić, ale nie sama kontuzja a zjebana przez konowała operacja kolana/więzadeł? _________________ CHWDP JEBANYM KATOM/"Przypomnij sobie jak kiedyś byłeś gumiorem, odłóż sprzęt walcz z honorem" |
|
Powrót do góry |
|
 |
centrum nh

|
Wysłany: Pon Wrz 09, 2019 7:09 pm Temat postu: |
|
Dokładnie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
krystianNH
|
Wysłany: Wto Wrz 10, 2019 9:16 am Temat postu: |
|
Bardziej chodzilo mi o to czy ktos go kiedykolwiek widzial na SS, jak ulozyl sobie zycie po karierze, czy zajal sie trenowaniem mlodziezy. _________________ ::::....Hutnik KRAKÓW....:::: |
|
Powrót do góry |
|
 |
1979
|
Wysłany: Wto Wrz 10, 2019 1:09 pm Temat postu: |
|
Jakies dwa ,trzy lata temu spotkalem go na przystanku. Nie ma juz nic wspolnego z pilka. _________________ od swych narodzin przez wszystkie lata
NA ZAWSZE Hutnik
powstrzyma nas tylko koniec świata
BYLISMY - JESTESMY - BEDZIEMY |
|
Powrót do góry |
|
 |
dUfio
|
Wysłany: Nie Wrz 22, 2019 1:39 pm Temat postu: |
|
Radwanek który zdaniem niektórych forumowiczow nie nadawał się na III lige wczoraj strzelił swojego pierwszego gola w I _________________ [quote="lucero"]w cenie są pomysły innego typu niż dawanie darmowych biletów np formie zobowiązania się ze pojde zachece dam bilet. Pomysłów na organizacje meczu jest multum ale to nie ssa tutaj pomysl rowna sie planowi jego realizacji[/quote] |
|
Powrót do góry |
|
 |
dUfio
|
Wysłany: Czw Paź 17, 2019 7:08 pm Temat postu: |
|
Piotr Tomasik dla PS:
MACIEJ WĄSOWSKI: Pochodzi pan z Krakowa. Trener Wisły Płock Radosław Sobolewski pytał już za kim pan jest? Wisła Kraków czy Cracovia?
PIOTR TOMASIK (Wisła Płock): Trener nie pytał, ale wie, że jestem z Krakowa. Jeżeli chodzi o wskazanie klubu, to u mnie jest trzecia opcją. Niektórzy zapominają, że jest w Krakowie jeszcze Hutnik i jestem wychowankiem tego klubu. Kiedy tam trenowałem, to pierwszy zespół był w ówczesnej ekstraklasie, czyli I lidze. Fajnie byłoby tam skończyć z grą. Chciałbym, żeby moja zawodowa piłkarska przygoda zakończyła się tam, gdzie zaczynałem.
https://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna/pko-ekstraklasa/wisla-plock/tomasik-w-lechu-nie-dostalem-szansy-wywiad/32sds0y
i to jest wychowanek
...i deklaracja  _________________ [quote="lucero"]w cenie są pomysły innego typu niż dawanie darmowych biletów np formie zobowiązania się ze pojde zachece dam bilet. Pomysłów na organizacje meczu jest multum ale to nie ssa tutaj pomysl rowna sie planowi jego realizacji[/quote] |
|
Powrót do góry |
|
 |
KSH74NH
|
Wysłany: Czw Paź 17, 2019 8:48 pm Temat postu: |
|
Zawsze przy kazdym meczu chlopakowi kibicuje bo nasz chlop i tak jak Dufio napisal prawdziwy wychowanek |
|
Powrót do góry |
|
 |
wojo77
|
|
Powrót do góry |
|
 |
KSH74NH
|
Wysłany: Pią Paź 18, 2019 8:45 pm Temat postu: |
|
wojo to samo pomyslalem kiedy on gral i nich ? nigdy
kurwa rozpierdolilo mnie to wczoraj jak czytalem sklad i doczytalem jego nazwisko u nich |
|
Powrót do góry |
|
 |
sudione

|
|
Powrót do góry |
|
 |
MarianHKS

|
Wysłany: Sro Paź 23, 2019 6:30 pm Temat postu: |
|
dUfio napisał: | Piotr Tomasik dla PS:
MACIEJ WĄSOWSKI: Pochodzi pan z Krakowa. Trener Wisły Płock Radosław Sobolewski pytał już za kim pan jest? Wisła Kraków czy Cracovia?
PIOTR TOMASIK (Wisła Płock): Trener nie pytał, ale wie, że jestem z Krakowa. Jeżeli chodzi o wskazanie klubu, to u mnie jest trzecia opcją. Niektórzy zapominają, że jest w Krakowie jeszcze Hutnik i jestem wychowankiem tego klubu. Kiedy tam trenowałem, to pierwszy zespół był w ówczesnej ekstraklasie, czyli I lidze. Fajnie byłoby tam skończyć z grą. Chciałbym, żeby moja zawodowa piłkarska przygoda zakończyła się tam, gdzie zaczynałem.
https://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna/pko-ekstraklasa/wisla-plock/tomasik-w-lechu-nie-dostalem-szansy-wywiad/32sds0y
i to jest wychowanek
...i deklaracja  | co wiecej nigdy nie doczekal sie szansy w Hutniku za trenera Kasperczyka , tym bardziej szacunek , ze nie zywi jakiejs urazy _________________ Hutnik Centrum B |
|
Powrót do góry |
|
 |
LOKO
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Alex
|