Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
dUfio
|
Wysłany: Sob Maj 25, 2019 6:30 pm Temat postu: |
|
Nadwiślan-Hutnik 0:3 _________________ [quote="lucero"]w cenie są pomysły innego typu niż dawanie darmowych biletów np formie zobowiązania się ze pojde zachece dam bilet. Pomysłów na organizacje meczu jest multum ale to nie ssa tutaj pomysl rowna sie planowi jego realizacji[/quote] |
|
Powrót do góry |
|
 |
Aldaris

|
Wysłany: Pią Cze 14, 2019 1:59 pm Temat postu: |
|
Na którym boisku zagrają rezerwy w ostatniej kolejce? _________________ "Mnie sprawy tych dzikusów nie obchodzą. Ja jestem chrześcijaninem" - Zakari Lambo |
|
Powrót do góry |
|
 |
Aldaris

|
Wysłany: Sob Wrz 14, 2019 7:46 am Temat postu: |
|
A dziś jak, rezerwy na głównym czy bocznym?  _________________ "Mnie sprawy tych dzikusów nie obchodzą. Ja jestem chrześcijaninem" - Zakari Lambo |
|
Powrót do góry |
|
 |
HAMAS
|
Wysłany: Sob Wrz 14, 2019 5:49 pm Temat postu: |
|
Na sztucznym 2-0 wygrały i b.dobrze grały. |
|
Powrót do góry |
|
 |
HAMAS
|
Wysłany: Sob Sty 04, 2020 10:11 am Temat postu: |
|
Trener rezerw Kandel Walid odchodzi do Sokoła Kocmyrzów szkoda bardzo fajny gość i myślałem że zostanie 2 trenerem i w przyszłości zastąpi trenera Janiczaka . |
|
Powrót do góry |
|
 |
wojo77
|
Wysłany: Sob Sty 04, 2020 5:13 pm Temat postu: |
|
HAMAS napisał: | Trener rezerw Kandel Walid odchodzi do Sokoła Kocmyrzów szkoda bardzo fajny gość i myślałem że zostanie 2 trenerem i w przyszłości zastąpi trenera Janiczaka . |
Moim zdaniem świetna decyzja zarządu teraz druga druzyna bedzie grała nie w V a IV lidze. Generalnie temat wspołpracy z innymi klubami uważam za strzał w 10, bedziemy mieli szerszy krąg potencjalnych talentów do przejęcia oraz więcej miejsca na ogrywanie własnych zawodników. Nie wiem jakie są plany ale super by było gdyby taka współpraca była prowadzona w młodszych rocznikach zawsze byłaby większa szansa pozyskać jakiś diamencik |
|
Powrót do góry |
|
 |
HKS1978
|
Wysłany: Sob Sty 04, 2020 6:39 pm Temat postu: |
|
wojo77 napisał: | HAMAS napisał: | Trener rezerw Kandel Walid odchodzi do Sokoła Kocmyrzów szkoda bardzo fajny gość i myślałem że zostanie 2 trenerem i w przyszłości zastąpi trenera Janiczaka . |
Moim zdaniem świetna decyzja zarządu teraz druga druzyna bedzie grała nie w V a IV lidze. Generalnie temat wspołpracy z innymi klubami uważam za strzał w 10, bedziemy mieli szerszy krąg potencjalnych talentów do przejęcia oraz więcej miejsca na ogrywanie własnych zawodników. Nie wiem jakie są plany ale super by było gdyby taka współpraca była prowadzona w młodszych rocznikach zawsze byłaby większa szansa pozyskać jakiś diamencik |
Widzę że na forum nie dotarło
http://www.nh2010.pl/czytaj/newsroom/5103,Wspolpraca-Hutnika-z-AP-21-Krakow.html |
|
Powrót do góry |
|
 |
wojo77
|
Wysłany: Sob Sty 04, 2020 7:33 pm Temat postu: |
|
HKS1978 napisał: | wojo77 napisał: | HAMAS napisał: | Trener rezerw Kandel Walid odchodzi do Sokoła Kocmyrzów szkoda bardzo fajny gość i myślałem że zostanie 2 trenerem i w przyszłości zastąpi trenera Janiczaka . |
Widzę że na forum nie dotarło
http://www.nh2010.pl/czytaj/newsroom/5103,Wspolpraca-Hutnika-z-AP-21-Krakow.html |
AP 21 skleroza  |
|
Powrót do góry |
|
 |
dUfio
|
Wysłany: Pon Lip 06, 2020 1:48 pm Temat postu: |
|
http://www.90minut.pl/liga/1/liga11298.html
12 sierpnia Wieczysta-Hutnik 2 _________________ [quote="lucero"]w cenie są pomysły innego typu niż dawanie darmowych biletów np formie zobowiązania się ze pojde zachece dam bilet. Pomysłów na organizacje meczu jest multum ale to nie ssa tutaj pomysl rowna sie planowi jego realizacji[/quote] |
|
Powrót do góry |
|
 |
MISIEK72
|
Wysłany: Czw Lip 09, 2020 10:20 am Temat postu: |
|
Rozumiem , że na Wieczystą wychodzimy 1 składem w ramach przygotowań do sezonu.....? |
|
Powrót do góry |
|
 |
wojo77
|
Wysłany: Czw Lip 09, 2020 11:16 am Temat postu: |
|
Jeszcze chyba musi się Garbarnia utrzymać chociaż nie wiem czemu ale mam przeczucie że nawet jak się utrzyma to odpuści rezerwami IV ligę bo np. powiedzą że duże koszty lub coś w tym stylu choć wstępnie mówili co innego i deklarowali chęć gry w IV lidze |
|
Powrót do góry |
|
 |
KSH74NH
|
Wysłany: Czw Lip 09, 2020 1:26 pm Temat postu: |
|
MISIEK72 napisał: | Rozumiem , że na Wieczystą wychodzimy 1 składem w ramach przygotowań do sezonu.....? |
hahahaa
malo tego jedziemy na wyjazd zobaczyc na zywo taka gwiazde jak peszko
tak rzadki widok ,żal nie pojechać tak blisko |
|
Powrót do góry |
|
 |
HAMAS
|
Wysłany: Czw Lip 09, 2020 1:43 pm Temat postu: |
|
Już widzę rzesze kibiców na rezerwach z 10 szt.jak zawsze. |
|
Powrót do góry |
|
 |
sudione

|
Wysłany: Czw Lip 09, 2020 1:58 pm Temat postu: |
|
HAMAS napisał: | Już widzę rzesze kibiców na rezerwach z 10 szt.jak zawsze. |
Udowodnijmy koledze HAMAS'owi, że będzie Nas więcej niż 30 osób. Wpisujemy dzielnice i ile kolegów z Nami przyjdzie!!!
Będę ja! -> dzielnica nr XVII  |
|
Powrót do góry |
|
 |
KSH74NH
|
Wysłany: Czw Lip 09, 2020 2:03 pm Temat postu: |
|
będę -wioska pod świątnicko górna  |
|
Powrót do góry |