Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
HKS1978
|
Wysłany: Pon Sty 27, 2020 2:35 pm Temat postu: CO JEST Z WAMI KIBICE? |
|
Mam pytanie co się dzieje z kibicami Hutnika?
- Budżet obywatelski - żenująca wtopa
- Akcja Cashback - parę osób uczestniczy
- Akcja Betfan (6 zarejestrowanych, nawet nie mówie o grających!)
- ogólnie czego nie przygotują działacze to macie w dupie.
Więc przykładowo: czy sens ma wydawanie klubowej monografii (cegła 3 kg, z 1000 stron), jak kupi to (cena pewnie koło 100 zł) koło 10 osób!
Kogoś to w ogóle interesuje? Butelka średniej whiskey w tej samej cenie jak by nie było... |
|
Powrót do góry |
|
 |
BINGONH

|
Wysłany: Pon Sty 27, 2020 7:48 pm Temat postu: |
|
Możesz przybliżyć szczegóły tej współpracy z bukmacherem?
Ile dokładnie ma z tego klub i za co? _________________ "PiS wkłada do głowy swoim wyznawcom własną wersję historii i oni w to wierzą. Tworzą własne rachunki krzywd i własnych bohaterów tej swojej fikcji" - Norman Davies |
|
Powrót do góry |
|
 |
HKS1978
|
|
Powrót do góry |
|
 |
wojo77
|
Wysłany: Pon Sty 27, 2020 8:22 pm Temat postu: |
|
A skąd info ile osób się zarejestrowało w betfan? Podczas rejestracji u nich nie podaje się nawet adresu |
|
Powrót do góry |
|
 |
HKS1978
|
Wysłany: Pon Sty 27, 2020 8:23 pm Temat postu: |
|
wojo77 napisał: | A skąd info ile osób się zarejestrowało w betfan? Podczas rejestracji u nich nie podaje się nawet adresu |
Od osoby z klubu która ma podgląd na platformę zliczającą rejestracje po kliknięciu z naszego banera umieszczonego na stronie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
bn
|
Wysłany: Wto Sty 28, 2020 12:46 am Temat postu: |
|
Jeśli chodzi o monografię, chętnie kupię, przynajmniej jeśli cena zamknie się do 100 zł. Jeszcze lepiej
Natomiast ten link do rejestracji w Betfanie wygląda na tyle podejrzanie, że wolę nie klikać nawet jeśli jest prawdziwy. Według mnie więcej robi siary, niż będzie z tego pożytku. |
|
Powrót do góry |
|
 |
wojo77
|
Wysłany: Wto Sty 28, 2020 7:32 am Temat postu: |
|
HKS1978 napisał: | wojo77 napisał: | A skąd info ile osób się zarejestrowało w betfan? Podczas rejestracji u nich nie podaje się nawet adresu |
Od osoby z klubu która ma podgląd na platformę zliczającą rejestracje po kliknięciu z naszego banera umieszczonego na stronie. |
Platforma jest w złym miejscu, powinna być u góry strony z informacją typu wspomóż Hutnika czy coś w tym stylu. Odpalając główną stronę nie widać platformy, trzeba zejść na dół (kto to robi ?) informacja o współpracy pojawiła się co prawda na stronie ale nie każdy musiał ją widzieć takie moje zdanie |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pawel76Nh

|
Wysłany: Wto Sty 28, 2020 11:27 am Temat postu: |
|
gramy ,rejestruje sie i gramy
ale ogrywac bookmachera który wspomaga klub nie przystoi  |
|
Powrót do góry |
|
 |
HKS1978
|
Wysłany: Wto Sty 28, 2020 11:29 am Temat postu: |
|
Pawel76Nh napisał: | gramy ,rejestruje sie i gramy
No i git. Nie przeszkadza Ci że baner za nisko? Tylko pamiętaj by się zarejestrować klikając wcześniej w niego... |
|
Powrót do góry |
|
 |
wojo77
|
Wysłany: Wto Sty 28, 2020 12:58 pm Temat postu: |
|
HKS1978 napisał: | Pawel76Nh napisał: | gramy ,rejestruje sie i gramy
No i git. Nie przeszkadza Ci że baner za nisko? Tylko pamiętaj by się zarejestrować klikając wcześniej w niego... |
Ja już zjebałem bo link ze strony się nie otwiera, baneru na głównej nie widziałem (bo jest za nisko ) wlazłem na fejsa tam tylko żeby się zarejestrować więc myślałem że w trakcie rejestracji będzie jakieś hasło, kod typu Hutnik i chuj zarejestyrowałem się ale nie klikając w baner
a muszę przyznać że troche kasy u buków przepuszczam, przynajmniej jakbym przegrał to żal by mniej było
napiszcie do nich że ja to ja i jestem za Hutnikiem  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Fan Hutnika
|
|
Powrót do góry |
|
 |
dzuhas
|
Wysłany: Wto Sty 28, 2020 6:53 pm Temat postu: |
|
zakochał się _________________ pzdr Osiek |
|
Powrót do góry |
|
 |
1979
|
Wysłany: Pon Lut 03, 2020 3:53 pm Temat postu: |
|
Nie ma chyba takiego tematu ale co do tych sponsorow to wyleczylem sie na dobre z biura podrozy ( podobno na szczescie zbankrutowalo) i sieci taxi (chyba tez na szczescie juz nie dziala ) wiec sponsor to nie znaczy zawsze dobrze dla przecietnego kibica. _________________ od swych narodzin przez wszystkie lata
NA ZAWSZE Hutnik
powstrzyma nas tylko koniec świata
BYLISMY - JESTESMY - BEDZIEMY |
|
Powrót do góry |
|
 |
BINGONH

|
Wysłany: Wto Lut 04, 2020 12:54 pm Temat postu: |
|
A jakby zrobić taką stałą zrzutkę pieniędzy na jednym z portali, które zbierają w ten sposób środki?
Można by ogarnąć nawet dwie zbiórki.
Jedną stałą typu Budżet na 2021 która idzie cały rok i drugą zbiórkę celową. Konkretna kwota na konkretny cel.
To się świetnie kręci, bo można wpłacać po 1zł, a ziarnko do ziarnka czasem dużo daje. Kto wspomaga np. zwierzęta na takich zbiórkach, wie jaki jest efekt. _________________ "PiS wkłada do głowy swoim wyznawcom własną wersję historii i oni w to wierzą. Tworzą własne rachunki krzywd i własnych bohaterów tej swojej fikcji" - Norman Davies |
|
Powrót do góry |
|
 |
HKS1978
|
Wysłany: Wto Lut 04, 2020 2:33 pm Temat postu: |
|
BINGONH napisał: | A jakby zrobić taką stałą zrzutkę pieniędzy na jednym z portali, które zbierają w ten sposób środki?
Można by ogarnąć nawet dwie zbiórki.
Jedną stałą typu Budżet na 2021 która idzie cały rok i drugą zbiórkę celową. Konkretna kwota na konkretny cel.
To się świetnie kręci, bo można wpłacać po 1zł, a ziarnko do ziarnka czasem dużo daje. Kto wspomaga np. zwierzęta na takich zbiórkach, wie jaki jest efekt. |
Cashback, budżet obywatelski, betfan, karnet, głupi kalendarz - nasi kibice o ile w ogóle istnieją nie uczestniczą w takich akcjach. Szkoda zachodu. Ludzie działający w klubie powoli dochodzą do takiego wniosku... |
|
Powrót do góry |
|
 |
|