Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
11 70-lecia - napastnicy cz. 1 |
WALDEMAR ADAMCZYK |
|
14% |
[ 7 ] |
EDWARD GAJEWSKI |
|
46% |
[ 23 ] |
STEFAN HERISZ |
|
0% |
[ 0 ] |
JÓZEF KONIECZNY |
|
0% |
[ 0 ] |
ZAKARI LAMBO |
|
34% |
[ 17 ] |
KRZYSZTOF POPCZYŃSKI |
|
6% |
[ 3 ] |
|
Wszystkich Głosów : 50 |
|
Autor |
Wiadomość |
HKS1978
|
Wysłany: Nie Lut 09, 2020 11:12 pm Temat postu: 11 70-lecia - duet napastników cz. 1 |
|
Kibice Hutnika wybierają "11" 70-lecia HKS. Przed nami ostatni wybór - dwóch napastników. Nominowaliśmy 12 piłkarzy. Dwaj z nich, który zdobędą najwięcej głosów trafią do "Jedenastki 70-lecia". Głosowanie w tym samym czasie odbywa się także na fejsbuku Hutnika. Głosy będą zsumowane. Głosujemy do środy 12 lutego do godziny 20:00.
NOMINOWANI PIŁKARZE (mecze/bramki):
JÓZEF STROJNY 66/47 (brak pełnych danych),
EDWARD GAJEWSKI 210/105,
STEFAN HERISZ 43/17,
STANISŁAW STÓJ 90/43,
JÓZEF KONIECZNY 130/48
LESZEK PRZYBYŁOWSKI 91/39,
BOGUSŁAW SZCZECINA 64/21,
MIROSŁAW WALIGÓRA 221/83,
KRZYSZTOF POPCZYŃSKI 179/31
WALDEMAR ADAMCZYK 121/26
ZAKARI LAMBO 53/15
MOUSSA YAHAYA 20/5
Głosowanie dzielimy na dwie części. Tym razem alfabetycznie. MACIE DWA GŁOSY. |
|
Powrót do góry |
|
 |
fan
|
Wysłany: Pon Lut 10, 2020 7:44 am Temat postu: |
|
Podziwiam niektórych, żeby murzynka który strzelił 15 bramek od razu do 11 typować  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Jakuza

|
Wysłany: Pon Lut 10, 2020 9:41 am Temat postu: |
|
Wolę na murzynka zagłosować niż na Waldka co lubi kasę przytulić. _________________ Biało - Błękitno - Niebieskie barwy.....Królewskie barwy |
|
Powrót do góry |
|
 |
dUfio
|
Wysłany: Pon Lut 10, 2020 11:48 am Temat postu: |
|
Bilans Yahai strasznie marny, to razem z pucharami? _________________ [quote="lucero"]w cenie są pomysły innego typu niż dawanie darmowych biletów np formie zobowiązania się ze pojde zachece dam bilet. Pomysłów na organizacje meczu jest multum ale to nie ssa tutaj pomysl rowna sie planowi jego realizacji[/quote] |
|
Powrót do góry |
|
 |
HKS1978
|
Wysłany: Pon Lut 10, 2020 2:05 pm Temat postu: |
|
dUfio napisał: | Bilans Yahai strasznie marny, to razem z pucharami? |
Tak. Jedna runda jesień 96. Gol z Sigmą sprawił że tu jest. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Aldaris

|
Wysłany: Pon Lut 10, 2020 9:53 pm Temat postu: |
|
Trzy bramki Yayahi w pucharach plus dwa gole w lidze na wyjazdach z Sokołem i Ruchem to niewiele jak na pół rudny którą spędził w Hutniku. Ja osobiście nie zagłosowałem ani na Yahaya ani na Lambo co z racji moich zainteresowań wydawało by się oczywistością. Nie byli to piłkarze wybitni by mogli zasłużyć na jedenastkę 70-lecia. Yahaya grał za krótko, a Lambo sporo czasu spędził na leczeniu różnych kontuzji, a bywało też że z formą było różnie.
Ogólnie ukłony dla pomysłodawcy tej akcji. Sam na początku nie głosowałem z przekory, bo wydawało mi się to dziwne zestawiać piłkarzy z bardzo dawnych lat, gwiazdy 1 ligi i graczy współczesnych. Ale po czasie widzę że każdy ma zupełnie inne spojrzenie na Hutnika, zupełnie inne motywacje i trudno jest wymagać by wszyscy podzielali jeden, dwa czy więcej punktów widzenia. I to jest fajne !!!
Uzmysłowiłem sobie też swoje braki jeśli chodzi o historię Hutnika z lat 50, 60, 70 czy nawet 80tych, które chętnie bym nadrobił. _________________ "Mnie sprawy tych dzikusów nie obchodzą. Ja jestem chrześcijaninem" - Zakari Lambo |
|
Powrót do góry |
|
 |
bn
|
Wysłany: Sro Lut 12, 2020 12:42 am Temat postu: |
|
Jeśli chodzi o Zakariego, to może tylko 15 bramek, ale za dużo w decydujących i ważnych momentach. Nie było by pewnie pucharów bez niego. I dwa decydujące gole przypieczętowujące puchary z Siarką. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|