Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
sudione

|
Wysłany: Wto Sie 07, 2018 1:35 pm Temat postu: |
|
Te żółte koszulki nijak nie pasują do naszych barw.:/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
FenRiR

|
Wysłany: Wto Sie 07, 2018 4:58 pm Temat postu: |
|
Jak już kilka osób wspomniało,żółte koszulki mają swój wkład historyczny,więc jak dla mnie mogą być.Lepszy ten wzór niż jaskrawo zielone (czy czarno-pomarańczowe) ,w jakich graliśmy kilka sezonów temu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ksh72
|
Wysłany: Wto Sie 07, 2018 5:35 pm Temat postu: |
|
stroje największa lipa w historii nh2010(jeśli mnie pamieć nie zawodzi).
sikorek_nh napisał: | Ale poziome pasy biało błękitno niebieskie chyba marzylyby się każdemu. Tak na wzór pasiakow które miały kilka swoich edycji |
Joma specjalnie dla nas kolekcji nie zrobi skazani jesteśmy na ich katalog, ale nie rozumiem dlaczego wyjazdowe nie są niebieskie?? _________________ https://sklep.nh2010.pl/?fbclid=IwAR0IOW-LbbpfnyyNJRnnnqjAVI8wvKRsdAJlKlQw9M1riWUB6ogNkV2rWZw |
|
Powrót do góry |
|
 |
fan
|
|
Powrót do góry |
|
 |
ksh72
|
|
Powrót do góry |
|
 |
PoMpOn eNHa
|
Wysłany: Pon Sie 13, 2018 10:11 am Temat postu: |
|
Czy planowane są repliki na których herb jest wyszywany lub chociaż naprasowany? Rozumiem że to Joma tak drukuje koszulki, ale jest to jedyna rzecz, która mnie wstrzymuje przed ich zakupem i moim zdaniem odejmuje wiele prestiżu koszulce. _________________ Fanatyczna Emigracja - Hutnik Nowa Huta |
|
Powrót do góry |
|
 |
MAX
|
Wysłany: Sro Sie 15, 2018 1:37 pm Temat postu: |
|
zolte daja rade na pewno lepsze niz poprzednie czarne
pierwszy komplet zawsze powinnien byc ciemnoniebieski |
|
Powrót do góry |
|
 |
bn
|
Wysłany: Nie Sie 04, 2019 12:09 pm Temat postu: |
|
Uważam, że stroje w tym sezonie są jednymi z lepszych od lat.
Przede wszystkim nie ma jakichś obcych barw w rodzaju żółto-niebieskiej Arki Gdynia, czarno-koszulkowej Polonii Warszawa czy barw Zagłębia Lubin, co zdarzyło się notorycznie w ubiegłych latach.
Teraz całość trzyma się naszych barw, choć oczywiście niezmienne brak najładniejszego w tym zestawie błękitnego. Komplet ciemnoniebieski znacznie ładniejszy według mnie. Graliśmy w podobnym w czasach ekstraklasy i wtedy prezentował się też świetnie. Biało-niebieski komplet jest już znacznie bardziej oczywisty.
Jeśli chodzi o konstruktywną krytykę, to zamieniłbym w kolejnym sezonie jedynie białą koszulką na błękitną i to by wystarczyło by znacznie bardziej pokreślić że gra Hutnik. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ksh72
|
Wysłany: Sob Sie 10, 2019 9:25 am Temat postu: |
|
bn napisał: | Uważam, że stroje w tym sezonie są jednymi z lepszych od lat.
Przede wszystkim nie ma jakichś obcych barw w rodzaju żółto-niebieskiej Arki Gdynia, czarno-koszulkowej Polonii Warszawa czy barw Zagłębia Lubin, co zdarzyło się notorycznie w ubiegłych latach.
Teraz całość trzyma się naszych barw, choć oczywiście niezmienne brak najładniejszego w tym zestawie błękitnego. Komplet ciemnoniebieski znacznie ładniejszy według mnie. Graliśmy w podobnym w czasach ekstraklasy i wtedy prezentował się też świetnie. Biało-niebieski komplet jest już znacznie bardziej oczywisty.
Jeśli chodzi o konstruktywną krytykę, to zamieniłbym w kolejnym sezonie jedynie białą koszulką na błękitną i to by wystarczyło by znacznie bardziej pokreślić że gra Hutnik. |
1950 % poparcia
naszymi głównymi barwami powinien być błękit - mało kto w Polsce gra w takich, ale spoglądając wstecz to nie ma na co narzekać, zwłaszcza że domowe i wyjazdowe prezentują się bardzo dobrze.
Posiadam więc wiem  _________________ https://sklep.nh2010.pl/?fbclid=IwAR0IOW-LbbpfnyyNJRnnnqjAVI8wvKRsdAJlKlQw9M1riWUB6ogNkV2rWZw |
|
Powrót do góry |
|
 |
ksh72
|
|
Powrót do góry |
|
 |
KSH74NH
|
Wysłany: Pon Maj 04, 2020 7:40 pm Temat postu: |
|
Miodzio, podobają sie |
|
Powrót do góry |
|
 |
sikorek_nh
|
|
Powrót do góry |
|
 |
ksh72
|
|
Powrót do góry |
|
 |
FenRiR

|
Wysłany: Nie Maj 24, 2020 5:24 pm Temat postu: |
|
Oczopląsu można od nich dostać .Rozumem,że to tajna broń na rywali
Lech lata temu na jubileusz(nie pamiętam kiedy,ale dawno)wystąpił w historycznych strojach na wzór lat dwudziestych(sznurki pod szyją zamiast guzików)i rewelacyjnie to wyglądało.Wiem że u nas coś takiego nie przejdzie,bo nasza historia tego nie sięga.Ale efekt był kozak. |
|
Powrót do góry |
|
 |
dUfio
|
Wysłany: Nie Maj 24, 2020 5:32 pm Temat postu: |
|
FenRiR napisał: | Oczopląsu można od nich dostać .Rozumem,że to tajna broń na rywali  |
tez przuwazylem ten wzór, na bluzach wygląda jeszcze lepiej
https://www.odra.shop.pl/userdata/public/gfx/197/IMG_5806.jpg
ciekawe, jak wygląda, i czy jest, niebieski odpowiednik _________________ [quote="lucero"]w cenie są pomysły innego typu niż dawanie darmowych biletów np formie zobowiązania się ze pojde zachece dam bilet. Pomysłów na organizacje meczu jest multum ale to nie ssa tutaj pomysl rowna sie planowi jego realizacji[/quote] |
|
Powrót do góry |
|
 |
|