Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Aldaris

|
Wysłany: Pią Lut 17, 2017 6:58 pm Temat postu: |
|
Czy Gor Sargsyan nie ma czasem podwójnego obywatelstwa, jak domniemam polskiego i armeńskiego ? _________________ "Mnie sprawy tych dzikusów nie obchodzą. Ja jestem chrześcijaninem" - Zakari Lambo |
|
Powrót do góry |
|
 |
Aldaris

|
Wysłany: Wto Mar 12, 2019 9:19 pm Temat postu: |
|
Uzupełniając:
W sparingu (zima 2018/19) Hutnik - Skra Częstochowa 3-6 zagrał:
Ukrainiec Andrij Hryb (ostatnio Igloopol Dębica)
W meczu Hutnik -Wierchy Rabka 5-2
Włoch Alessandro Magini na bramce (ostatnio Spartakus Daleszyce) _________________ "Mnie sprawy tych dzikusów nie obchodzą. Ja jestem chrześcijaninem" - Zakari Lambo |
|
Powrót do góry |
|
 |
Aldaris

|
Wysłany: Sob Lip 06, 2019 5:42 pm Temat postu: |
|
Sparingi przed sezonem 2019/20
Brazylijczyk Glauber de Oliveira wystąpił w gierce wewnętrznej wśród testowanych graczy. Ostatnio występował w zespole KS Chełmek (liga okręgowa, grupa Wadowice) _________________ "Mnie sprawy tych dzikusów nie obchodzą. Ja jestem chrześcijaninem" - Zakari Lambo |
|
Powrót do góry |
|
 |
dUfio
|
Wysłany: Sob Lip 06, 2019 6:26 pm Temat postu: |
|
Aldaris napisał: | Sparingi przed sezonem 2019/20
Brazylijczyk Glauber de Oliveira wystąpił w gierce wewnętrznej wśród testowanych graczy. Ostatnio występował w zespole KS Chełmek (liga okręgowa, grupa Wadowice) |
Podobno "chełmek" to jedyne slowo, które umiał wypowiedzieć w języku polskim... nikt w klubie do końca nie wiedział o co chodzi;)
Z postury i ruchów bardziej przypominał playmakera drużyny ulicznej koszykówki:) niestety u nas nie pogra _________________ [quote="lucero"]w cenie są pomysły innego typu niż dawanie darmowych biletów np formie zobowiązania się ze pojde zachece dam bilet. Pomysłów na organizacje meczu jest multum ale to nie ssa tutaj pomysl rowna sie planowi jego realizacji[/quote] |
|
Powrót do góry |
|
 |
Aldaris

|
Wysłany: Nie Lip 21, 2019 4:23 pm Temat postu: |
|
W sparingu Hutnik - Jutrzenka 2-1 w drugiej połowie meczu wystąpił pomocnik z Meksyku Mauricio Moreno Ramirez. _________________ "Mnie sprawy tych dzikusów nie obchodzą. Ja jestem chrześcijaninem" - Zakari Lambo |
|
Powrót do góry |
|
 |
ksh72
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Tomek83
|
Wysłany: Pon Lip 22, 2019 9:45 pm Temat postu: |
|
Grał w Limanovii na obronie rok temu jeszcze _________________ Tomek83 |
|
Powrót do góry |
|
 |
HAMAS
|
Wysłany: Wto Lip 23, 2019 8:34 am Temat postu: |
|
To są żarty ?
Tak dużo mamy kasy?
O co to chodzi może jakieś wyjaśnienie,kogo on będzie trenował i kiedy bo nie widziałem w Hutniku treningu rezerw. |
|
Powrót do góry |
|
 |
MISIEK72
|
|
Powrót do góry |
|
 |
ksh72
|
|
Powrót do góry |
|
 |
MISIEK72
|
Wysłany: Wto Lip 23, 2019 3:56 pm Temat postu: |
|
Eeeeeeee tam przesadzacie. Znaczy że era dobrobytu w klubie nadchodzi. W końcu do 5 lat mamy w 1 lidze być . Nic tylko się cieszyć. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Aldaris

|
Wysłany: Czw Kwi 02, 2020 9:29 am Temat postu: |
|
Testy zima 2019/20
7 grudnia 2019, 14:00 - Nieciecza (boczne boisko Bruk-Betu Termaliki)
Bruk-Bet Termalica Nieciecza - Hutnik Kraków 3-0 (0-0, 0-0, 3-0)
Bramki: Rogoziński 83, Wacławek 101, Pietraszkiewicz 105
Testowany ukraiński skrzydłowy Władysław Władow (rocznik 2001, były zawodnik Okocimskiego Brzesko)
18.01.2020
Hutnik Kraków. Dwoma sparingami z czwartoligowcami zaczął okres zimowych gier wicelider III ligi. Sokoła Kocmyrzów pokonał 4:1, a Wiślan Jaśkowice 7:2. W tym drugim spotkaniu jedną z bramek zdobył Aaron Ibilola, sprawdzany przez Hutnika ofensywny piłkarz z Beninu.
Testowani byli także inni zawodnicy: kolumbijski napastnik Martinez, ukraiński pomocnik Taras Jaworskij (były gracz m.in. Okocimskiego i Podhala Nowy Targ) oraz napastnik Szymon Gwiazda z Puszczy Niepołomice (jesienią wypożyczony do Wisłoki Dębica).
- Jaworskiemu i Martinezowi już podziękowałem - mówi trener Hutnika Leszek Janiczak.
Jedną połowę w barwach Hutnika, a drugą w drużynie Sokoła zagrał Yilmar Mosquera - bramkarz z Kolumbii
W dalszej części przygotowań testowani był Adisa Monsuru (Garbarz Zembrzyce, rodem z Nigerii)
Ostatecznie piłkarzami Hutnika zostali - Abdallah Ahmed Hafez (Egipt) oraz Radovan Hody Hodál (bramkarz ze Słowacji) _________________ "Mnie sprawy tych dzikusów nie obchodzą. Ja jestem chrześcijaninem" - Zakari Lambo |
|
Powrót do góry |
|
 |
ksh72
|
|
Powrót do góry |
|
 |
HKS1978
|
Wysłany: Nie Lip 19, 2020 11:14 am Temat postu: |
|
ksh72 napisał: | https://dziennikpolski24.pl/obcokrajowcy-w-hutniku/ar/2429404 |
Pominęli Chiomę Chimezie.
Potem oczywiście byli Kozoś, Durić, Janev i nastepni, ale to artykuł z 2001. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|