Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
dUfio
|
Wysłany: Sob Wrz 26, 2020 2:28 pm Temat postu: |
|
Ja jestem nadal pod wrażeniem gry Ozimka, nie boi się wejść w drybling, duza szybkość , od jego rajdu stworzyła się akcja bramkowa na 1:0 _________________ [quote="lucero"]w cenie są pomysły innego typu niż dawanie darmowych biletów np formie zobowiązania się ze pojde zachece dam bilet. Pomysłów na organizacje meczu jest multum ale to nie ssa tutaj pomysl rowna sie planowi jego realizacji[/quote] |
|
Powrót do góry |
|
 |
KrK_
|
Wysłany: Sob Wrz 26, 2020 5:41 pm Temat postu: |
|
Mateusz Ozimek, to nie jest przypadkiem syn Wojciecha Ozimka?, który u nas grał? W internetach brak informacji.
Szymon Hajduk, to wiem, że jest synem Krzysztofa Hajduka z Cracovii. Jak będzie w połowie tak dobry, jak jego ojciec, to możemy z niego mieć pociechę. _________________ Hutnik Kraków |
|
Powrót do góry |
|
 |
centrum nh

|
Wysłany: Sob Wrz 26, 2020 6:13 pm Temat postu: |
|
1950_NH napisał: | Mateusz Ozimek, to nie jest przypadkiem syn Wojciecha Ozimka?, który u nas grał? W internetach brak informacji.
Szymon Hajduk, to wiem, że jest synem Krzysztofa Hajduka z Cracovii. Jak będzie w połowie tak dobry, jak jego ojciec, to możemy z niego mieć pociechę. |
Nie |
|
Powrót do góry |
|
 |
fan
|
Wysłany: Nie Wrz 27, 2020 7:45 am Temat postu: |
|
Generalnie mecz niezły. Trzeba przede wszystkim poprawić skuteczność i będzie dobrze. O spadek bym się nie obawiał. Niech grają tak dalej, piłka ładna dla oka i fajnie to się ogląda. Pada wiele bramek i wolę to niż obronę Częstochowy. Myślę, że jak drużyna jeszcze bardziej się zgra to możemy mieć jeszcze sporo radości w tym sezonie... |
|
Powrót do góry |
|
 |
dUfio
|
Wysłany: Pon Wrz 28, 2020 3:47 pm Temat postu: |
|
Po tym meczu Święty 2 raz w sezonie w 11 kolejki tygodnika Piłka nożna _________________ [quote="lucero"]w cenie są pomysły innego typu niż dawanie darmowych biletów np formie zobowiązania się ze pojde zachece dam bilet. Pomysłów na organizacje meczu jest multum ale to nie ssa tutaj pomysl rowna sie planowi jego realizacji[/quote] |
|
Powrót do góry |
|
 |
Winnetou

|
Wysłany: Pon Wrz 28, 2020 8:35 pm Temat postu: |
|
centrum nh napisał: | 1950_NH napisał: | Mateusz Ozimek, to nie jest przypadkiem syn Wojciecha Ozimka?, który u nas grał? W internetach brak informacji.
Szymon Hajduk, to wiem, że jest synem Krzysztofa Hajduka z Cracovii. Jak będzie w połowie tak dobry, jak jego ojciec, to możemy z niego mieć pociechę. |
Nie |
Zatem musi to byc syn jednego z naszych kibicow ze Szklanych Domow, pozniej Bohaterow Wrzesnia, a teraz to sam nie wiem  |
|
Powrót do góry |
|
 |
centrum nh

|
Wysłany: Wto Wrz 29, 2020 6:50 am Temat postu: |
|
Jest w młodszych rocznikach jeszcze jeden Ozimek i to jest syn naszego kolegi a nie ten😉 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|