Wigry Suwałki - Hutnik Kraków 8.05.21 /16:00
Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
Wygrana Suwałki!!!
Te 3 pkt to praktycznie nasze utrzymanie i kto wątpił w HKS!!! Był, będzie i jest!!!!!!
Wygrana Suwałki!!!
Za tydzień z biletem czy nie trzeba być w okolicach SS, bo wódka w takich okolicznościach to obowiązek i lepszy smak
Re: Wygrana Suwałki!!!
KORPIK pisze:Te 3 pkt to praktycznie nasze utrzymanie i kto wątpił w HKS!!! Był, będzie i jest!!!!!!
Wygrana z Motorem w sobotę przy kibicach postawi kropkę nad i
- centrum nh
-
...że też takich chwil (vide: Katowice, Częstochowa, Grudziądz, Wigry) nie możemy przeżywać na żywo z zawodnikami...
Rewanż w pełni udany, smakuje jeszcze bardziej po wypowiedziach przedstawicieli sztabu Wigier (możliwe, że to był ich trener - tutaj nie mam pewności) po zwycięstwie na Suchych Stawach jesienią.
Rewanż w pełni udany, smakuje jeszcze bardziej po wypowiedziach przedstawicieli sztabu Wigier (możliwe, że to był ich trener - tutaj nie mam pewności) po zwycięstwie na Suchych Stawach jesienią.
Quam dulce et decorum est pro patria mori
Troublemaker pisze:...że też takich chwil (vide: Katowice, Częstochowa, Grudziądz, Wigry) nie możemy przeżywać na żywo z zawodnikami...
Po wypowiedziach trenera Wigier na konferencji prasowej na pewno był w nowej hucie , na szczęście teraz to on poczuł sie tak jak my wtedy
Tomek83
-
Panie i Panowie, a może ktoś po takim meczu pod wpływem kumulacji pozytywnych emocji po takich spotkaniach jak to oraz poprzednie chociażby na Skrze czy z Garbarnią chciałby dołączyć do stowarzyszenia i być częścią klubu podczas utrzymania 2.Ligi?
Zapraszam:
https://nh2010.pl/dolacz-do-stowarzyszenia
a później proszę o maila: kibice@nh2010.pl
Zapraszam:
https://nh2010.pl/dolacz-do-stowarzyszenia
a później proszę o maila: kibice@nh2010.pl