Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
dzuhas
|
Wysłany: Wto Cze 14, 2005 1:59 am Temat postu: |
|
ale po glebszej rozkminie wole raczej kase |
|
Powrót do góry |
|
 |
dUfio
|
Wysłany: Wto Cze 14, 2005 6:27 am Temat postu: |
|
dzuhas napisał: | ale po glebszej rozkminie wole raczej kase |
jesli placiłes to koszulka na pewno jest, chodzi o te do wolnej sprzedazy _________________ [quote="lucero"]w cenie są pomysły innego typu niż dawanie darmowych biletów np formie zobowiązania się ze pojde zachece dam bilet. Pomysłów na organizacje meczu jest multum ale to nie ssa tutaj pomysl rowna sie planowi jego realizacji[/quote] |
|
Powrót do góry |
|
 |
A.C.A.B
|
Wysłany: Wto Cze 14, 2005 8:39 am Temat postu: |
|
dzuhas napisał: | hah a gdzie moja koszulka? co za oszukanstwo  |
a byłes na meczu z Tłokami w sektorze H chyba nie bo byś ją już dawno miał
a jesli ci tak zalezy na hajsie niema sparwy oddamy ci i tak mam chętnych na koszulki  |
|
Powrót do góry |
|
 |
dzuhas
|
Wysłany: Wto Cze 14, 2005 1:46 pm Temat postu: |
|
hah.kazda tak mowi,a potem wstydzi sie rozebrac.
nie bylem na meczu,jest mi zajebiscie obojetnie.pzdr |
|
Powrót do góry |
|
 |
Troublemaker
|
Wysłany: Pią Cze 24, 2005 10:15 am Temat postu: |
|
Tak wiele osób obawiało się, że te koszulki po kilku praniach "zmienią rozmiar" ale z moja jak do tej pory wszystko w porządku.
Miałeś rację ACAB te T-Shirty nie są z pewnością "chińskie" tylko "Americans"  _________________ Quam dulce et decorum est pro patria mori |
|
Powrót do góry |
|
 |
A.C.A.B
|
Wysłany: Pią Cze 24, 2005 7:31 pm Temat postu: |
|
jak już się robi to się robi rzeczy porządne a nie made in wyzuć  |
|
Powrót do góry |
|
 |
HaKaeS
|
Wysłany: Pią Cze 24, 2005 9:16 pm Temat postu: |
|
Ja też jestem miło zaskoczony - koszulka jest po kilku praniach i nie zrobiła się z niej za przeproszeniem "szmata" _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Wandyta

|
Wysłany: Nie Cze 26, 2005 6:15 pm Temat postu: |
|
Czesć wam . Mam prośbe czy moge jeszcze kupić tą koszulke rozmiar XL jeżeli tak to moje gg 2566432 |
|
Powrót do góry |
|
 |
A.C.A.B
|
Wysłany: Wto Cze 28, 2005 11:17 am Temat postu: |
|
koszulki momentalnie zeszły także niema ich już jeszcze chyba ma stowarzyszenie ale oczywiscie inny wygląd też dobrego gatunku także mozna u nich też kupić koszt 20zł a wyglada tak samo jak na tomexie z tym kołem zębatym tylko nie błękitna lecz biała |
|
Powrót do góry |
|
 |
Hutnik_Skarpa
|
Wysłany: Wto Cze 28, 2005 3:29 pm Temat postu: |
|
Takie pytanie: CZy GT planuje w najbliższym czasie wydać jakiś nowy model koszulki?? Było tu na forum mówiono o koszulkach polo itd. ale temat cos ucichł. Jeśli ktos cos wie to pisać  |
|
Powrót do góry |
|
 |
dUfio
|
Wysłany: Wto Cze 28, 2005 3:57 pm Temat postu: |
|
Hutnik_Skarpa napisał: | Takie pytanie: CZy GT planuje w najbliższym czasie wydać jakiś nowy model koszulki?? Było tu na forum mówiono o koszulkach polo itd. ale temat cos ucichł. Jeśli ktos cos wie to pisać  |
nie GT lecz niejaki Bulek miał się za to brac, wielka afera była z tego powodu bo ktos od nas napisał ze od gadzetów jest Stow i GT (bo nam to wychodzi najsprawniej) i sie podniosło wielkie larum
No i wyszło z tego tyle ile sie mozna było spodziewac spodziewac - temat siadł... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Hutnik_Skarpa
|
Wysłany: Wto Cze 28, 2005 4:13 pm Temat postu: |
|
dUfio napisał:
Cytat: | nie GT lecz niejaki Bulek miał się za to brac, wielka afera była z tego powodu bo ktos od nas napisał ze od gadzetów jest Stow i GT (bo nam to wychodzi najsprawniej) i sie podniosło wielkie larum
No i wyszło z tego tyle ile sie mozna było spodziewac spodziewac - temat siadł... |
Też fakt moja pomyłka. Ale to prawda że GT planuje wydac na nowy sezon nowe koszulki?? Bo od kliku osób już słyszałem i nie weim czy prawda czy nie. Bo jeśli tak to pasuje kase odłozyc  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Łukasz
|
Wysłany: Wto Cze 28, 2005 4:34 pm Temat postu: |
|
Fajna koszulka i fajna cena!! Róbcie takie dalej!!!!W sam raz na wyjazdowy urlopik który zaczynam w piątek (i nie tylko oczywiście) _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
A.C.A.B
|
Wysłany: Wto Cze 28, 2005 9:01 pm Temat postu: |
|
z najbliższych rzeczy to wyjdą vlepki jeśli dobrze zejdą to oczywiscie wyjdą nowe gadżety ale to bedzie od was zależeć jak będziecie kupować vlepki więc jak chcecie to zberajcie hajs bo gadżety napewno wyjdą mysle że na początku sezonu chodź nie obiecuje moze później nieco to tylko bedzie zależeć jak vlepki zejdą jak coś wyjdzie nowego to będziecie informowani |
|
Powrót do góry |
|
 |
linkaRTS

|
Wysłany: Pią Sie 05, 2005 12:18 am Temat postu: |
|
jaka czcionka jest zrobiony ten napis na pleckach ?
Ostatnio zmieniony przez linkaRTS dnia Sob Sty 24, 2015 9:45 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
|