Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
enha

|
Wysłany: Czw Sie 18, 2005 4:46 pm Temat postu: koszulki nowa huta |
|
dziala juz stronka www.nowa-huta.com
narazie jeszcze w wersji okrojonej, ale t-shirty mozna juz obczajac. |
|
Powrót do góry |
|
 |
abcdefgh

|
Wysłany: Czw Sie 18, 2005 5:44 pm Temat postu: |
|
Stronka zajebista, tylko natrazie niewiele na niej jest. |
|
Powrót do góry |
|
 |
dUfio
|
Wysłany: Czw Sie 18, 2005 5:48 pm Temat postu: |
|
stronka wmiare, koszulki przeciertne, natomiast razi mnie ten odwrócony krzyż na jednej z nich... co to k...a ma byc  _________________ [quote="lucero"]w cenie są pomysły innego typu niż dawanie darmowych biletów np formie zobowiązania się ze pojde zachece dam bilet. Pomysłów na organizacje meczu jest multum ale to nie ssa tutaj pomysl rowna sie planowi jego realizacji[/quote] |
|
Powrót do góry |
|
 |
PennyWise

|
Wysłany: Czw Sie 18, 2005 6:36 pm Temat postu: |
|
dUfio napisał: | stronka wmiare, koszulki przeciertne, natomiast razi mnie ten odwrócony krzyż na jednej z nich... co to k...a ma byc  |
Jednym sie wszystko kojarz z sexem a innym z odwroconym krzyzem .Przeciez to jest miecz widac wyraznie , pozdro .
Ps.Dufio ty powinnies w inkwizycji robic  _________________ BOG Z Nami, chuj z Nimi.
Oldschool Fan |
|
Powrót do góry |
|
 |
enha

|
Wysłany: Pią Sie 19, 2005 12:06 pm Temat postu: |
|
na stronce faktycznie niewiele jest, ale mozna to potraktowac poki co w kategorii "under construcion". w przygotowaniu jest nowa seria t-shirtow i trwaja prace nad wzbogaceniem strony. wogole bylbym wdzieczny za komentarze na temat stronki. oczekuje bardziej opinii na temat jej funkcjonalnosci . komentarze typu "stronka jest zjebana" albo "stronka jest zajebista" niewiele pomoga bo licze na jakas konstruktywna krytyke, czyli co konkretnie jest oka a co nie. czy macie jakies problemy z nawigacja? czy sa jakies watpliwosci co do ekspozycji motywow itd...jesli macie jakiekolwiek pomysly na to jak mozna by wzbogacic stronke (np.jakies tapetki do sciagniecia, darmowe wzory wlepek, mp3...etc.) bede wdzieczny za sugestie, gdyz ta stronka ma sie przede wszystkim podobac wam a nie mi
poza tym, moze ktos ma pomysl konwencje katalogu, gdyz jak widac jest narazie w przygotowaniu.
licze na tworcza inwencje....pozdro |
|
Powrót do góry |
|
 |
enha

|
|
Powrót do góry |
|
 |
AdolfoneŁhs Gość
|
Wysłany: Pią Sie 26, 2005 10:31 pm Temat postu: |
|
Wdług mnie te koszulki mogły byc lepsze.Ale sa ok .Pozdrawiam wszystkich kibiców Hutniczka |
|
Powrót do góry |
|
 |
|