Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
FAN86
|
Wysłany: Wto Mar 14, 2006 3:31 pm Temat postu: |
|
Troche to trwało,ale wkońcu się udało i sesja zamknięta.Wpadło 4 z tego prawoznastwa i mam teraz chwile spokoju.Czas na relaks  |
|
Powrót do góry |
|
 |
murdock
|
Wysłany: Sro Mar 22, 2006 2:39 am Temat postu: |
|
FAN86 napisał: | Troche to trwało,ale wkońcu się udało i sesja zamknięta.Wpadło 4 z tego prawoznastwa i mam teraz chwile spokoju.Czas na relaks  |
ale Ci dobrze...co takl wcześnie wyniki dostaliście? mieliście mieć 20stego...
ja mam jutro, tzn już dzisiaj o 12 komisa  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Troublemaker
|
Wysłany: Sro Mar 22, 2006 8:30 am Temat postu: |
|
I kolejny etap marcowego "maratonu" za mna! W poniedziałek bardzo dobrze zdałem exam z "Panowania króla Michała Wiśniowieckiego"...Panowanie trwało zaledwie 4 lata a mateirału a materiału było multum
Mimo,iz exam był w poniedziałek ( dodam, iz władze uczelni powinny zabronić przeprowadzania examów tuz po weekendach... ) to udało mi sie w weekend zmobilizować...Tu kieruje podziekowania do kilku forumowiczów za cenne rady udzielone w tym temacie
Został mi jeszcze jeden exam przed Świętami ( najcięższyustny na roku ) i mozna będzie zacząć planować "kampanię czerwcową" tak aby nie kolidowała z MŚ2006!! _________________ Quam dulce et decorum est pro patria mori |
|
Powrót do góry |
|
 |
murdock
|
Wysłany: Sro Mar 22, 2006 2:40 pm Temat postu: |
|
murdock napisał: | ...
ja mam jutro, tzn już dzisiaj o 12 komisa  |
Brawo kurwa od 1 kwietnia w MPK nie przysłuigują mi bilety studenckie. Jebany Płaszka i jebana wykładnia . |
|
Powrót do góry |
|
 |
Oro
|
Wysłany: Sro Mar 22, 2006 9:42 pm Temat postu: |
|
Gylu, a mówiłeś, że Płeszka taki faaajnyyy jest... :> Nosz kurwa, żeby kogoś na komisie z prawoznastwa ubić, to trzeba serca nie mieć normalnie :/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
dUfio
|
Wysłany: Sro Mar 22, 2006 10:21 pm Temat postu: |
|
ledwo zakoncyzłem jedną sesja a juz sie zacyzna nastepna miałem jeden kolos poszeł fatalnie (zlekcewazyłem przeciwnika i sie bardzo na tym przejechałem) jutro nastepne zaliczenie, za 2 tyg inne, i za 3 znow (w porze meczu ze Stalową ) _________________ [quote="lucero"]w cenie są pomysły innego typu niż dawanie darmowych biletów np formie zobowiązania się ze pojde zachece dam bilet. Pomysłów na organizacje meczu jest multum ale to nie ssa tutaj pomysl rowna sie planowi jego realizacji[/quote] |
|
Powrót do góry |
|
 |
Troublemaker
|
Wysłany: Sro Mar 22, 2006 10:31 pm Temat postu: |
|
dUfio napisał: | ledwo zakoncyzłem jedną sesja a juz sie zacyzna nastepna miałem jeden kolos poszeł fatalnie (zlekcewazyłem przeciwnika i sie bardzo na tym przejechałem) jutro nastepne zaliczenie, za 2 tyg inne, i za 3 znow (w porze meczu ze Stalową ) |
Wyciągnij więc swojego belfra na mecz!
Zauroczy się chłop ( no chyba, że to kobieta....ale ona również się ucieszy,ponieważ za wstęp nie zapłaci )atmosferą na SS ( jeżeli pogoda niczego nie popsuje...) i kolos zaliczony będzie na bank!!
Ja swój środowy wykład spędzę na specyficznej "uczelni" w sali "H"...
Powodzenia! _________________ Quam dulce et decorum est pro patria mori |
|
Powrót do góry |
|
 |
Troublemaker
|
Wysłany: Pon Kwi 10, 2006 8:24 pm Temat postu: |
|
Mam juz za sobą ostatni exam z cyklu marcowo-kwietniowego maratonu. Był on najtrudniejszy ( Polska w XVII wieku...full materiału) i mimo niedzielnego melanżu ( exam miałem w poniedziałek ) udało mi się znów zdać bardzo dobrze!
W czerwcu czekają mnie tylko 3 egzaminy i jak tak dalej pójdzie to będę miał szansę na notoryczne przepijanie stypendium naukowego Szkoda, że w wakacje nie przelewają tej kwoty.... _________________ Quam dulce et decorum est pro patria mori |
|
Powrót do góry |
|
 |
FAN86
|
Wysłany: Pon Maj 08, 2006 1:24 pm Temat postu: |
|
Czas odświeżyć temat bo sesja letnia sie zbliża niestety.
Ja dziś poszedłem na przedtermin z Prawa Konstytucyjnego i jestem dobrej myśli,choć do czwartku(dzień wyników) będe żył w niepewności
A pozatym to wcześniej wzialem sobie dodatkowy egzamin z Partii i Systemów PArtyjnych,który zaliczyłęm na 3.To tak żeby przygrać "móza"
Tak czy inaczej narazie sie trzeba skoncentrować na juwenaliach  |
|
Powrót do góry |
|
 |
dUfio
|
Wysłany: Pon Maj 08, 2006 5:24 pm Temat postu: |
|
fan red pulsy kupione ? ja sie dzis zaopatrzyłem
w czw zaliczenie, w przyszłym tygodniu 2 egzaminy... _________________ [quote="lucero"]w cenie są pomysły innego typu niż dawanie darmowych biletów np formie zobowiązania się ze pojde zachece dam bilet. Pomysłów na organizacje meczu jest multum ale to nie ssa tutaj pomysl rowna sie planowi jego realizacji[/quote] |
|
Powrót do góry |
|
 |
FAN86
|
Wysłany: Pon Maj 08, 2006 5:29 pm Temat postu: |
|
dUfio napisał: | fan red pulsy kupione ? ja sie dzis zaopatrzyłem
w czw zaliczenie, w przyszłym tygodniu 2 egzaminy... |
No właśnie po przygotowaniach do PK została mi ostatnia "porcja" i musze sie też w nie zaopatrzyć.Tablety robia furore u mnie na roku  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Troublemaker
|
Wysłany: Pon Maj 08, 2006 5:41 pm Temat postu: |
|
Tak niedawno zakonczyłem "przedwiosenny" maraton a juz czlowiek musi zacząć myśleć o sesji czerwcowej...Mam co prawda tylko 3 examy ale przygotowania do nich będą raczj dość długie zważywszy na "mobilizację" oraz różnorakie "zdarzenia losowe"...
Połamania piór zycze! _________________ Quam dulce et decorum est pro patria mori |
|
Powrót do góry |
|
 |
FAN86
|
Wysłany: Czw Maj 11, 2006 12:29 pm Temat postu: |
|
No i Konstytucja za mną (4).Jeszcze tylko ekonomia i jakies 2 dziwne przedmioty i wczasy  |
|
Powrót do góry |
|
 |
dUfio
|
Wysłany: Czw Maj 11, 2006 5:07 pm Temat postu: |
|
ja kolejne 2 zaliczenia do przodu: ruski (cwiczenia fana na szczescie nie byly potrzebne-babka znow wszystkich puscila:D) i mikroekonomia (jestem wsrod 5 szczesliwcow (z 34 ososbowej grupy) ktorzy zaliczyli w pierwszym terminie )
dzisiaj mialem zal z finansow i poslzo bardzo zle;/ tymbardziej ze robilem na ten sam przedmiot referat ktorego jak sie okazalo nie kazano mi wyglaszac
w pon 0 z prawa, w srode informatyka... _________________ [quote="lucero"]w cenie są pomysły innego typu niż dawanie darmowych biletów np formie zobowiązania się ze pojde zachece dam bilet. Pomysłów na organizacje meczu jest multum ale to nie ssa tutaj pomysl rowna sie planowi jego realizacji[/quote] |
|
Powrót do góry |
|
 |
Troublemaker
|
Wysłany: Czw Maj 11, 2006 5:38 pm Temat postu: |
|
Dziś zaliczony zaległy kolos z łaciny a w poniedziałek ( cóż za niefortunny termin.... ) czeka mnie kolokwium z angielskiego....natomiast w czwartek kolejny test z łaciny....
Light....  _________________ Quam dulce et decorum est pro patria mori |
|
Powrót do góry |
|
 |
|