SESJA/EGZAMINY...
Moderator: dUfio
-
I kolejny etap marcowego "maratonu" za mna! W poniedziałek bardzo dobrze zdałem exam z "Panowania króla Michała Wiśniowieckiego"...Panowanie trwało zaledwie 4 lata a mateirału a materiału było multum
Mimo,iz exam był w poniedziałek ( dodam, iz władze uczelni powinny zabronić przeprowadzania examów tuz po weekendach... ) to udało mi sie w weekend zmobilizować...Tu kieruje podziekowania do kilku forumowiczów za cenne rady udzielone w tym temacie
Został mi jeszcze jeden exam przed Świętami ( najcięższyustny na roku ) i mozna będzie zacząć planować "kampanię czerwcową" tak aby nie kolidowała z MŚ2006!!
Mimo,iz exam był w poniedziałek ( dodam, iz władze uczelni powinny zabronić przeprowadzania examów tuz po weekendach... ) to udało mi sie w weekend zmobilizować...Tu kieruje podziekowania do kilku forumowiczów za cenne rady udzielone w tym temacie
Został mi jeszcze jeden exam przed Świętami ( najcięższyustny na roku ) i mozna będzie zacząć planować "kampanię czerwcową" tak aby nie kolidowała z MŚ2006!!
Quam dulce et decorum est pro patria mori
-
dUfio pisze:ledwo zakoncyzłem jedną sesja a juz sie zacyzna nastepna miałem jeden kolos poszeł fatalnie (zlekcewazyłem przeciwnika i sie bardzo na tym przejechałem) jutro nastepne zaliczenie, za 2 tyg inne, i za 3 znow (w porze meczu ze Stalową )
Wyciągnij więc swojego belfra na mecz!
Zauroczy się chłop ( no chyba, że to kobieta....ale ona również się ucieszy,ponieważ za wstęp nie zapłaci )atmosferą na SS ( jeżeli pogoda niczego nie popsuje...) i kolos zaliczony będzie na bank!!
Ja swój środowy wykład spędzę na specyficznej "uczelni" w sali "H"...
Powodzenia!
-
Mam juz za sobą ostatni exam z cyklu marcowo-kwietniowego maratonu. Był on najtrudniejszy ( Polska w XVII wieku...full materiału) i mimo niedzielnego melanżu ( exam miałem w poniedziałek ) udało mi się znów zdać bardzo dobrze!
W czerwcu czekają mnie tylko 3 egzaminy i jak tak dalej pójdzie to będę miał szansę na notoryczne przepijanie stypendium naukowego Szkoda, że w wakacje nie przelewają tej kwoty....
W czerwcu czekają mnie tylko 3 egzaminy i jak tak dalej pójdzie to będę miał szansę na notoryczne przepijanie stypendium naukowego Szkoda, że w wakacje nie przelewają tej kwoty....
Czas odświeżyć temat bo sesja letnia sie zbliża niestety.
Ja dziś poszedłem na przedtermin z Prawa Konstytucyjnego i jestem dobrej myśli,choć do czwartku(dzień wyników) będe żył w niepewności
A pozatym to wcześniej wzialem sobie dodatkowy egzamin z Partii i Systemów PArtyjnych,który zaliczyłęm na 3.To tak żeby przygrać "móza"
Tak czy inaczej narazie sie trzeba skoncentrować na juwenaliach
Ja dziś poszedłem na przedtermin z Prawa Konstytucyjnego i jestem dobrej myśli,choć do czwartku(dzień wyników) będe żył w niepewności
A pozatym to wcześniej wzialem sobie dodatkowy egzamin z Partii i Systemów PArtyjnych,który zaliczyłęm na 3.To tak żeby przygrać "móza"
Tak czy inaczej narazie sie trzeba skoncentrować na juwenaliach
-
Tak niedawno zakonczyłem "przedwiosenny" maraton a juz czlowiek musi zacząć myśleć o sesji czerwcowej...Mam co prawda tylko 3 examy ale przygotowania do nich będą raczj dość długie zważywszy na "mobilizację" oraz różnorakie "zdarzenia losowe"...
Połamania piór zycze!
Połamania piór zycze!
ja kolejne 2 zaliczenia do przodu: ruski (cwiczenia fana na szczescie nie byly potrzebne-babka znow wszystkich puscila:D) i mikroekonomia (jestem wsrod 5 szczesliwcow (z 34 ososbowej grupy) ktorzy zaliczyli w pierwszym terminie )
dzisiaj mialem zal z finansow i poslzo bardzo zle;/ tymbardziej ze robilem na ten sam przedmiot referat ktorego jak sie okazalo nie kazano mi wyglaszac
w pon 0 z prawa, w srode informatyka...
dzisiaj mialem zal z finansow i poslzo bardzo zle;/ tymbardziej ze robilem na ten sam przedmiot referat ktorego jak sie okazalo nie kazano mi wyglaszac
w pon 0 z prawa, w srode informatyka...
-