oczywiście chciałabym żeby to była prawda ale to wcale nie znaczy, że rzeczywiście mu na tym zależy

co do mikulskiego, jak widać zdania na forum są podzielone, lecz panowie jaeszcze na oceny jest chyba za wcześnie, poczekajmy co zdziała u nas

giovanni pisze:napisał w podaniu:" chce pokazać, że w Krakowie nie tylko Wisła i Cracovia się liczy."
oczywiście chciałabym żeby to była prawda ale to wcale nie znaczy, że rzeczywiście mu na tym zależy, każdy tak może napisać, żeby osiągnąć zamierzony cel - w tym przypadku posadę trenera, proste,
co do mikulskiego, jak widać zdania na forum są podzielone, lecz panowie jaeszcze na oceny jest chyba za wcześnie, poczekajmy co zdziała u nas
... chlop ktory strzelal bramki Legii i Monaco wyladowal w takim małym klubie..gra i pewnie strzela bramki..markow pisze:Zapewne Jamróz lub Adamczyk.
Adamczyk jak już pisałem został grającym trenerem Wróblowianki Wróblowice, a jako że często jestem w tamtych rejonach będę z zainteresownaiem przyglądał się zarówno efektom trenerskim jak i samej gry w tym zespole. Moim zdaniem szkoda że zarząd nie zdecydował się na taki krok, grający trener chyba byłby dobrym rozwiązaniem, z uwagi na to, że byłby jeszcze bliżej zespołu, i pewne rzeczy rozumiałby lepiej niż trener siedzący cały czas na ławce.
tommyl pisze:lucero pisze:akurat teraz mam 'sprzedawczyka' z krwi i kosci - lipeckiego.
I to jest kurna skandal, zeby jeszcze Lipa sie panoszyl na SS
zarabiasz 3000 brutto zmieniasz prace na lepiej płatna za 6000 brutto,
co robicie?? to co Lipa
Michas pisze:tommyl pisze:lucero pisze:akurat teraz mam 'sprzedawczyka' z krwi i kosci - lipeckiego.
I to jest kurna skandal, zeby jeszcze Lipa sie panoszyl na SS
zarabiasz 3000 brutto zmieniasz prace na lepiej płatna za 6000 brutto,
co robicie?? to co Lipa
Pieniądze to nie wszystko drogi kolego. I na pewno nie dostał dwa razy tyle. Zresztą w Wieliczce też się już na nim poznali. Kawał chuja reszta buca.