Trener Hutnika .

Tematy piłkarskie (do 2010 r.)

Moderatorzy: dUfio, majlech

giovanni

Postautor: giovanni » pt paź 05, 2007 10:38 am

napisał w podaniu:" chce pokazać, że w Krakowie nie tylko Wisła i Cracovia się liczy."
oczywiście chciałabym żeby to była prawda ale to wcale nie znaczy, że rzeczywiście mu na tym zależy :wink: , każdy tak może napisać, żeby osiągnąć zamierzony cel - w tym przypadku posadę trenera, proste,
co do mikulskiego, jak widać zdania na forum są podzielone, lecz panowie jaeszcze na oceny jest chyba za wcześnie, poczekajmy co zdziała u nas 8)
- Hutnik NOWA HUTA -

Awatar użytkownika
BOBASBK

Postautor: BOBASBK » pt paź 05, 2007 10:50 am

giovanni pisze:napisał w podaniu:" chce pokazać, że w Krakowie nie tylko Wisła i Cracovia się liczy."
oczywiście chciałabym żeby to była prawda ale to wcale nie znaczy, że rzeczywiście mu na tym zależy :wink: , każdy tak może napisać, żeby osiągnąć zamierzony cel - w tym przypadku posadę trenera, proste,
co do mikulskiego, jak widać zdania na forum są podzielone, lecz panowie jaeszcze na oceny jest chyba za wcześnie, poczekajmy co zdziała u nas 8)

I z tym się zgadzam że za wczesnie na oceny ...3-5 meczów i zobaczymy co gość zmieni....bo ja nawet LM bym wpisał :lol:
Hutnik Kraków

Marcin_SuchaBeskidzka

Postautor: Marcin_SuchaBeskidzka » pt paź 05, 2007 12:57 pm

OŻÓG 1950 pisze:Marcin - co to był za wolny trener??

Zdradź nazwisko.

Pozdrawiam :)

Nawiązując do słów pawłahks - "były piłkarz Hutnika" :)

Awatar użytkownika
markow

Postautor: markow » pt paź 05, 2007 3:52 pm

Zapewne Jamróz lub Adamczyk.
Adamczyk jak już pisałem został grającym trenerem Wróblowianki Wróblowice, a jako że często jestem w tamtych rejonach będę z zainteresownaiem przyglądał się zarówno efektom trenerskim jak i samej gry w tym zespole. Moim zdaniem szkoda że zarząd nie zdecydował się na taki krok, grający trener chyba byłby dobrym rozwiązaniem, z uwagi na to, że byłby jeszcze bliżej zespołu, i pewne rzeczy rozumiałby lepiej niż trener siedzący cały czas na ławce.
-------------------------------------------------------
Forever Hutnik - Czyzyny HKS

Harold

Postautor: Harold » pt paź 05, 2007 5:51 pm

"Zapewne Jamróz lub Adamczyk.
Adamczyk jak już pisałem został grającym trenerem Wróblowianki Wróblowice, a jako że często jestem w tamtych rejonach będę z zainteresownaiem przyglądał się zarówno efektom trenerskim jak i samej gry w tym zespole. Moim zdaniem szkoda że zarząd nie zdecydował się na taki krok, grający trener chyba byłby dobrym rozwiązaniem, z uwagi na to, że byłby jeszcze bliżej zespołu, i pewne rzeczy rozumiałby lepiej niż trener siedzący cały czas na ławce."

...tyle ze wtedy ciezej by bylo z autorytetem. Chlopakom za bardzo dal w kosc na treningu to oni mu przez dwa mecze ani jednej pilki nie zagraja :lol:

Miejmy nadzieje ze Albin naprawde szczerze chce sie zabrac do pracy, bo potencjal ma.

TEKLA

Postautor: TEKLA » sob paź 06, 2007 8:15 am

markow pisze:Zapewne Jamróz lub Adamczyk.
Adamczyk jak już pisałem został grającym trenerem Wróblowianki Wróblowice, a jako że często jestem w tamtych rejonach będę z zainteresownaiem przyglądał się zarówno efektom trenerskim jak i samej gry w tym zespole. Moim zdaniem szkoda że zarząd nie zdecydował się na taki krok, grający trener chyba byłby dobrym rozwiązaniem, z uwagi na to, że byłby jeszcze bliżej zespołu, i pewne rzeczy rozumiałby lepiej niż trener siedzący cały czas na ławce.
... chlop ktory strzelal bramki Legii i Monaco wyladowal w takim małym klubie..gra i pewnie strzela bramki.. :roll:

Awatar użytkownika
HKStrusia

Postautor: HKStrusia » sob paź 06, 2007 9:08 am

... chlop ktory strzelal bramki Legii i Monaco wyladowal w takim małym klubie..gra i pewnie strzela bramki.. :roll:

ta, 10 lat temu...

huteusz
Kontakt:

Postautor: huteusz » sob paź 06, 2007 10:22 am

HKStrusia pisze:... chlop ktory strzelal bramki Legii i Monaco wyladowal w takim małym klubie..gra i pewnie strzela bramki.. :roll:

ta, 10 lat temu...

No właśnie. Taki Moussa Yahaya w tej chwili jest zawodnikiem IV-ligowego Mazura Karczew. Wcześniej strzelał bramki w I lidze ... :wink:

tommyl

Postautor: tommyl » sob paź 06, 2007 10:38 am

lucero pisze:akurat teraz mam 'sprzedawczyka' z krwi i kosci - lipeckiego.

I to jest kurna skandal, zeby jeszcze Lipa sie panoszyl na SS

zarabiasz 3000 brutto zmieniasz prace na lepiej płatna za 6000 brutto,
co robicie?? to co Lipa
Obrazek Obrazek

KTO KOCHA TEN WIERZY - TYLKO Hutnik!!!

Awatar użytkownika
Michas

Postautor: Michas » sob paź 06, 2007 11:14 am

tommyl pisze:

co robicie?? to co Lipa

Pieniądze to nie wszystko drogi kolego. I na pewno nie dostał dwa razy tyle. Zresztą w Wieliczce też się już na nim poznali. Kawał chuja reszta buca.
KTO KOCHA TEN WIERZY!!!

vitoss

Postautor: vitoss » sob paź 06, 2007 12:39 pm

To chodzi o to ze Hutnik walczyl o odwieszenie zawieszenia Lipe a on pozniej przyciał w chuja i spierdolil przy najblizszej okazji

Awatar użytkownika
BOBASBK

Postautor: BOBASBK » ndz paź 07, 2007 2:41 pm

Teraz czas ściągnąć garnitur , zakasać rękawy panie trenerze i dać im tak w dupe aby pot lał się im po jajach . NIECH WIEDZĄ CO TO JEST TERNING I SZACUNEK DLA KIBICÓW !
Hutnik Kraków

Marcin_SuchaBeskidzka

Postautor: Marcin_SuchaBeskidzka » ndz paź 07, 2007 6:41 pm

markow pisze:Zapewne Jamróz lub Adamczyk.

SERMAK, ludziska, SERMAK...

Awatar użytkownika
OŻÓG 1950

Postautor: OŻÓG 1950 » ndz paź 07, 2007 6:58 pm

Myślę Marcin, że masz rację, ale oczywiście oni wzięli kogoś innego...

Jak zawsze.

Pozdrawiam

tommyl

Postautor: tommyl » ndz paź 07, 2007 8:16 pm

Michas pisze:
tommyl pisze:

co robicie?? to co Lipa

Pieniądze to nie wszystko drogi kolego. I na pewno nie dostał dwa razy tyle. Zresztą w Wieliczce też się już na nim poznali. Kawał chuja reszta buca.

no nie wszystko ale idzie sie tam gdzie lepiej płacą!!
Obrazek Obrazek

KTO KOCHA TEN WIERZY - TYLKO Hutnik!!!