Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
OŻÓG 1950

|
Wysłany: Czw Lip 16, 2009 6:53 pm Temat postu: Zakupowa samopomoc. |
|
Piszcie, ku ogólnej samopomocy , gdzie jest taniej, gdzie są jakieś promocje, co by Hutnicza Brać nie przepłacała.
Na początek ode mnie:
1). Urządzenie wielofunkcyjne Lexmark:
- cena w Carrefourze coś koło 250zł
- cena w Biedronce na 2 Pułku 130zł
2). Ubrania i buty Adidas, Reebok:
- dość tanie w sklepie "Active" w Galerii Kazimierz
3). Cola:
- Hoop Cola pod szyldem: "Wyprodukowane dla Biedronki": bodajże 2,50zł za 1,5 litra
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
pawelhks
|
Wysłany: Czw Lip 16, 2009 8:20 pm Temat postu: |
|
proponuje podawac wieksze szczegoly zwlaszcza dotyczace urzadzen elektronicznych
i bierzmy tez pod uwage stosunek cena/jakosc
Paliwo
ON - stacja NESTE na Rondzie Czyzynskim 3,70 zl
wielokrotnie tam tankowalem, moim zdaniem bardzo dobra jakosc paliwa.
Leki w atrakcyjnych cenach sa w aptece VENA VITA.
Prparaty zywieniowe ENSURE i PROSURE ubogoresztkowe (specjalna dieta lekkostrawna, latwowchlanialna np. dla osob z klopotami jelitowymi) jest www.aptekawsieci.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
1950N-H
|
Wysłany: Czw Lip 16, 2009 9:15 pm Temat postu: |
|
najtansze browarki sa na zgody w promilku(kolo swiatu dziecka)sklep 24h _________________ CHWDP JEBANYM KATOM/"Przypomnij sobie jak kiedyś byłeś gumiorem, odłóż sprzęt walcz z honorem" |
|
Powrót do góry |
|
 |
GrzesiekNH!
|
Wysłany: Czw Lip 16, 2009 9:20 pm Temat postu: |
|
do kupowania jakiejś elektroniki można korzystać z serwisów www.ceneo.pl czy www.skapiec.pl gdzie co prawda są to sklepy internetowe, ale też jest sporo ktore działają w Krakowie
Czasem nawet bardziej się opłaca zapłacić za przesyłkę i można kupić taniej niż w stacjonarnym sklepie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
KoKoNH

|
Wysłany: Czw Lip 16, 2009 10:23 pm Temat postu: |
|
http://www.sportsdirect.com/
ubrania z Anglii, ceny super, jedynie przesyłka 60 zł, ale przy kilku rzeczach opłaca się jak nic!
A ta Cola w biedrone to 2,50 za 2 litry, moja ulubiona  |
|
Powrót do góry |
|
 |
OŻÓG 1950

|
Wysłany: Pią Lip 17, 2009 1:45 am Temat postu: |
|
KoKoNH napisał: | A ta Cola w biedrone to 2,50 za 2 litry, moja ulubiona  |
Swego czasu dostałem cynk, że w Lidlu jest tania dobra cola - faktycznie jest tańsza, ale niezłe świństwo, także ta z Biedronki chyba najlepsza.
Co do Lexmarka, bo zostałem poproszony o podawanie szczegółów - oto ten model z Biedronki:
http://www.lexmark.pl/lexmark/product/home/650/0,6970,846391_653293766_1223730826_pl,00.html?tabId=1
EDIT:
Chyba najtańsze LPG w Krakowie:
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Stefek_Burczymucha

|
Wysłany: Pią Lip 17, 2009 5:38 am Temat postu: |
|
nie polecaj dziadostwa, co z tego ze urzadzenie jest tanie skoro eksploatacja to porazka (jeden tusz to koszt ~100PLN)
jak ktos chce zaoszczedzic to tylko wybrane urzadzenia firmy Canon(wielofunkcyjne to np - MP500, MP510, MP520, MP530, MP540) cena urzadzenia to ~330PLN ale komplet tuszy (CMYBk+Bk) to wydatek zaleznie od sklepu ~10-20PLN _________________ Wasting time is an important part of living. |
|
Powrót do góry |
|
 |
metal Site Admin

|
Wysłany: Pią Lip 17, 2009 7:07 am Temat postu: |
|
Stefek - on nie poleca drukarki, tylko miejsce, gdzie ją można tanio kupić.
Właścicielom czworonogów, szczególnie z powikłaniami zdrowotnymi, z którymi żaden weteryniorz sobie nie poradził serdecznie polecam usługi tego gabinetu weterynaryjnego:
Cytat: | ZDROWIE CZTEROŁAPA
lek. wet. Agnieszka Hajnrych i lek. wet. Paulina Wolicka
ul. Grenadierów 7D
Kraków
tel. 728 295 974
tel. 12 661 55 00 |
http://weterynarze.malopolska.pl/ _________________
Staram się pisać poprawnie po polsku!
Ostatnio zmieniony przez metal dnia Pią Lip 17, 2009 7:14 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
BuA SPW
|
Wysłany: Pią Lip 17, 2009 7:11 am Temat postu: |
|
Stefek_Burczymucha napisał: |
nie polecaj dziadostwa, co z tego ze urzadzenie jest tanie skoro eksploatacja to porazka (jeden tusz to koszt ~100PLN)
jak ktos chce zaoszczedzic to tylko wybrane urzadzenia firmy Canon(wielofunkcyjne to np - MP500, MP510, MP520, MP530, MP540) cena urzadzenia to ~330PLN ale komplet tuszy (CMYBk+Bk) to wydatek zaleznie od sklepu ~10-20PLN | W ogóle Lexmarki to straszne kiepy...W życiu nie kupiłbym drukarki tej firmy.. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Piotrek
|
Wysłany: Pią Lip 17, 2009 7:36 am Temat postu: |
|
jak ktoś jest na kupnie sprzętu rtv/agd polecam Juka- oś strusia, maja sklep internetowy z dobrymi cenami, odbiór na miejscu a nie przez kuriera, w sklepie tradycyjnym można sie spokojnie targować |
|
Powrót do góry |
|
 |
Cato

|
Wysłany: Pią Lip 17, 2009 7:38 am Temat postu: |
|
BuA SPW napisał: | Stefek_Burczymucha napisał: |
jak ktos chce zaoszczedzic to tylko wybrane urzadzenia firmy Canon(wielofunkcyjne to np - MP500, MP510, MP520, MP530, MP540) cena urzadzenia to ~330PLN ale komplet tuszy (CMYBk+Bk) to wydatek zaleznie od sklepu ~10-20PLN | W ogóle Lexmarki to straszne kiepy...W życiu nie kupiłbym drukarki tej firmy.. |
a co z zamiennikami do LExmarków może zna ktoś sklep, w którym wiedzą co i czym zastąpić ?  _________________ być HUTNIKIEM to być najgorętszym
ten kawałek męczy niekumatych |
|
Powrót do góry |
|
 |
Stefek_Burczymucha

|
Wysłany: Pią Lip 17, 2009 7:38 am Temat postu: |
|
metal napisał: | Stefek - on nie poleca drukarki, tylko miejsce, gdzie ją można tanio kupić.
... |
...podał konkretny model  _________________ Wasting time is an important part of living. |
|
Powrót do góry |
|
 |
metal Site Admin

|
Wysłany: Pią Lip 17, 2009 8:08 am Temat postu: |
|
Konkretny model, który we wszystkich sklepach kosztuje ileś tam a w jednym 130 pln. Ale się nie spierajmy
Również polecam sklep Juka na os. Strusia. Ceny mają rewelacyjne. _________________
Staram się pisać poprawnie po polsku! |
|
Powrót do góry |
|
 |
OŻÓG 1950

|
Wysłany: Pią Lip 17, 2009 10:06 am Temat postu: |
|
BuA SPW napisał: | W ogóle Lexmarki to straszne kiepy...W życiu nie kupiłbym drukarki tej firmy.. |
A ja kupiłem, bo mnie na lepszą nie stać.
I jestem zadowolony.
Tanio.
Drukuje dobrze.
Do skanera też nie mam żadnych ale.
Stefek_Burczymucha napisał: | nie polecaj dziadostwa, co z tego ze urzadzenie jest tanie skoro eksploatacja to porazka (jeden tusz to koszt ~100PLN) |
Tyle kosztuje pierwszy tusz.
Później już nie trzeba kupować oryginalnych tuszy.
Jak już masz nabój kupiony, nie ten, który był przy zakupie urządzenia i jak Ci się skończy w nim tusz, to idziesz do Carrefoura i tam Ci napełniają go igłą i wychodzi dużo taniej.
Poza tym napisałem o tym, bo różnica w cenie jest duża 130, a 250, to chyba różnica jest. Jakby ktoś potrzebował urządzenia, a nie miał kasy na lepsze, to myślę, że w sam raz. |
|
Powrót do góry |
|
 |
1979
|
Wysłany: Pią Lip 17, 2009 11:49 am Temat postu: |
|
jakby ktos wiedzial gdzie mozna w miare tanio kupic basen (do 200-250zl) ok.3m srednicy _________________ od swych narodzin przez wszystkie lata
NA ZAWSZE Hutnik
powstrzyma nas tylko koniec świata
BYLISMY - JESTESMY - BEDZIEMY |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|