Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
MISIEK72
|
Wysłany: Czw Paź 15, 2020 9:23 am Temat postu: |
|
O 13.00 na weszło FM o Hutniku w pucharach |
|
Powrót do góry |
|
 |
dUfio
|
Wysłany: Czw Paź 15, 2020 10:45 am Temat postu: |
|
Wg mnie najciekawsza audycja w tym radiu, zwłaszcza seria o selekcjonerach, ciekawe jak poradzą sobie z tematem HKS-u _________________ [quote="lucero"]w cenie są pomysły innego typu niż dawanie darmowych biletów np formie zobowiązania się ze pojde zachece dam bilet. Pomysłów na organizacje meczu jest multum ale to nie ssa tutaj pomysl rowna sie planowi jego realizacji[/quote] |
|
Powrót do góry |
|
 |
Piotrek
|
Wysłany: Czw Paź 15, 2020 11:15 am Temat postu: |
|
Jak ktoś jest tam zalogowany, to niech napisze, że Hutnik to ekipa spod Kombinatu a nie spod Wawelu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
MISIEK72
|
Wysłany: Czw Paź 15, 2020 4:44 pm Temat postu: |
|
Jestem ciekawy jak taki Będkowski (senior) śmie kurwa udzielać się na klubowym facebooku. Ludzie to jednak bez grosza honoru są. Zresztą sprzedawczyki grają w oldbojach. Rozumiem , że jakaś amnestia była dla wszystkich...... Pojebane czasy. Czas kurwa kończyć z kibicowaniem. Pojęcia typu honor i duma można sobie w dupę wsadzić |
|
Powrót do góry |
|
 |
ksh72
|
Wysłany: Czw Paź 15, 2020 5:09 pm Temat postu: |
|
MISIEK72 napisał: | Jestem ciekawy jak taki Będkowski (senior) śmie kurwa udzielać się na klubowym facebooku. Ludzie to jednak bez grosza honoru są. |
Że to menda że honoru to nic nowego, gorzej że są kibice którzy zajmują jego wypowiedzi
MISIEK72 napisał: | Zresztą sprzedawczyki grają w oldbojach. Rozumiem , że jakaś amnestia była dla wszystkich...... |
Oldboje nie podlegają pod klub, więc gra tam ten komu pozwolą. _________________ https://sklep.nh2010.pl/?fbclid=IwAR0IOW-LbbpfnyyNJRnnnqjAVI8wvKRsdAJlKlQw9M1riWUB6ogNkV2rWZw |
|
Powrót do góry |
|
 |
ksh72
|
Wysłany: Czw Paź 15, 2020 5:13 pm Temat postu: |
|
MISIEK72 napisał: | Jestem ciekawy jak taki Będkowski (senior) śmie kurwa udzielać się na klubowym facebooku. Ludzie to jednak bez grosza honoru są. |
Że to menda że honoru to nic nowego, gorzej że są kibice którzy lajkują jego wypowiedzi
MISIEK72 napisał: | Zresztą sprzedawczyki grają w oldbojach. Rozumiem , że jakaś amnestia była dla wszystkich...... |
Oldboje nie podlegają pod klub, więc gra tam ten komu pozwolą ci co to ogarniają. _________________ https://sklep.nh2010.pl/?fbclid=IwAR0IOW-LbbpfnyyNJRnnnqjAVI8wvKRsdAJlKlQw9M1riWUB6ogNkV2rWZw |
|
Powrót do góry |
|
 |
MISIEK72
|
Wysłany: Czw Paź 15, 2020 5:20 pm Temat postu: |
|
Reprezentują nazwę, logo i barwy. To wystarczy.
By nie było . Nie jestem jakimś wielkim zwolennikiem ostracyzmu wobec nich. Jeśli jednak kiedyś się powiedziało "A" to trzeba być konsekwentnym. |
|
Powrót do góry |
|
 |
MISIEK72
|
|
Powrót do góry |
|
 |
MISIEK72
|
Wysłany: Pią Paź 16, 2020 12:17 pm Temat postu: |
|
Teraz patrzę na Facebooku że to jednak swieżynka |
|
Powrót do góry |
|
 |
jarekb

|
Wysłany: Pią Paź 16, 2020 12:18 pm Temat postu: |
|
Nówka sztuka! Coś pięknego! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Piotrek
|
Wysłany: Pią Paź 16, 2020 1:18 pm Temat postu: |
|
MISIEK72 napisał: | https://m.youtube.com/watch?v=aPrq-5ykAno
Odkryłem to na YouTube. Jeśli to stare to sorry. Ja tego wcześniej nie widziałem |
Mam pomieszane co robi starowicz na tym filmie, a film zaczyna się od kubalskiego. Kto to robił ?? |
|
Powrót do góry |
|
 |
HKS1978
|
Wysłany: Pią Paź 16, 2020 1:27 pm Temat postu: |
|
Piotrek napisał: | MISIEK72 napisał: | https://m.youtube.com/watch?v=aPrq-5ykAno
Odkryłem to na YouTube. Jeśli to stare to sorry. Ja tego wcześniej nie widziałem |
Mam pomieszane co robi starowicz na tym filmie, a film zaczyna się od kubalskiego. Kto to robił ?? |
Ktoś kto zna historię klubu, ma pojęcie co powinno być w jego czołówce, o czym powinien być film i kto powinien się w nim wypowiadać.
...Na końcu jest nazwisko realizatora. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Piotrek
|
Wysłany: Pią Paź 16, 2020 1:45 pm Temat postu: |
|
HKS1978 napisał: | Piotrek napisał: | MISIEK72 napisał: | https://m.youtube.com/watch?v=aPrq-5ykAno
Ktoś kto zna historię klubu, ma pojęcie co powinno być w jego czołówce, o czym powinien być film i kto powinien się w nim wypowiadać.
...Na końcu jest nazwisko realizatora. |
Nie ma nazwiska realizatora, jest tylko jakiś musiałek. |
|
Powrót do góry |
|
 |
MISIEK72
|
Wysłany: Pią Paź 16, 2020 4:58 pm Temat postu: |
|
Wiadomo, że niektóre postacie kłują w oczy prawdziwych fanatyków.
Trzeba przyznać , że Hutnik to było coś. Prawdziwy hegemon.
Szkoda tylko , że krakowska ubecja blokowała piłkarski rozwój Hutnika (Cracovi zresztą też) i tak późno piłkarze awansowali bo pewnie byłoby trochę medali piłkarzy. Zresztą samym piłkarzom też było za dobrze w 2 lidze. |
|
Powrót do góry |
|
 |
sudione

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|