Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
teton

|
Wysłany: Czw Wrz 14, 2006 2:37 pm Temat postu: Ogólnohutnicza pomoc |
|
Witam
Proponuje , by w tym miejscu wpisywać informacje dotyczące jakichkolwiek problemów z którymi sie borykamy w życiu pozakibicowskim , oraz ofert , od kibiców Hutnika - do kibiców Hutnika np poszukuje/mam do zaoferowana pracę , kupie/sprzedam , poszukuje , mam problem w szkole z przedmiotem... kto pomoże , gdzie w NH moge dostać , mam firme poszukuje odbiorców itp. _________________ Nic nie działa bardziej destrukcyjnie niż cichy i bezbarwny stadion
Ostatnio zmieniony przez teton dnia Czw Wrz 14, 2006 2:53 pm, w całości zmieniany 2 razy |
|
Powrót do góry |
|
 |
teton

|
Wysłany: Czw Wrz 14, 2006 2:44 pm Temat postu: |
|
Mam do zaoferowana prace na umowe zlecenie ( z możliwościa przedłużenia na stałe) dla 3 osób na magazynie .
Wymagania :
Chęci do pracy .
Bliższe info na PW. _________________ Nic nie działa bardziej destrukcyjnie niż cichy i bezbarwny stadion |
|
Powrót do góry |
|
 |
dcure

|
Wysłany: Wto Wrz 19, 2006 7:33 am Temat postu: |
|
Mam kolege kibic hutnika który jest chory na stwardnienie rozsiane i poszukuje pracy lecz ze wzgledu na chorobe nie moze podjac pracy fizycznej ukończyl kurs grafiki komputerowej i tworzenia stron www jesli mial by ktos dla niego prace nie koniecznie zwiazana z tym prosze o kontakt posiada on równierz prawo jazdy dcure@poczta.fm |
|
Powrót do góry |
|
 |
Porter_HKS
|
Wysłany: Sob Wrz 23, 2006 10:50 pm Temat postu: |
|
Aktualnie poszukuję min jednej osoby na stanowisko Sprzedawcy części zamiennych do samochodów ciężarowych.
Wymagania:
-Przynajmniej podstawowa znajomość budowy samochodu ciężarowego
-Bardzo dobra znajomość komputera
Dodatkowymi atutami będą:
- wykształcenie min średnie (najlepiej kierunkowe)
- doświadczenie na podobnym stanowisku
Praca w dużej firmie, liderze w swojej branży (ponad 90 oddziałów w Polsce, pozatym oddziały za granicą)
Zainteresowane osoby -priv _________________ ---------------------
Hutnik - grupa trzymająca race ! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kosoviak

|
Wysłany: Sro Paź 04, 2006 10:45 am Temat postu: |
|
Poszukuję osoby na stanowisko ciastkarz. Nie musi być to osoba wykształcona w tym kierunku(praca przy drożdzówce)
Ważne aby osoba była szybka ( praca na akord) i miała chęci do pracy.
Wymagana jest ksiązeczka z aktualnymi badaniami.
Wszelkie informacje udzielam na prv. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Troublemaker
|
Wysłany: Czw Paź 05, 2006 5:11 pm Temat postu: |
|
Troche z innej beczki.
Jestem zainteresowany kupnem na Allegro bucików NIKE AIR ARTICULATE II LTR ( LEATHER ).
Czy ktoś z Was zaopatrzył sie w te buty? Jeżeli tak to napiszcie czy warto ja nabyć, jak się noszą oraz czy są trwałe?
Z góry dzieki za odpowiedź. _________________ Quam dulce et decorum est pro patria mori |
|
Powrót do góry |
|
 |
MAX
|
Wysłany: Pon Paź 09, 2006 6:17 pm Temat postu: |
|
wie ktoś czy na PC w Cepelii są jeszcze niebieskie bluzy(te rozpinane) NOWA HUTA?? |
|
Powrót do góry |
|
 |
_KaeS_

|
Wysłany: Sro Paź 18, 2006 1:04 pm Temat postu: |
|
MAX_HKS napisał: | wie ktoś czy na PC w Cepelii są jeszcze niebieskie bluzy(te rozpinane) NOWA HUTA?? |
powinny jeszcze być, będę dzisiaj przechodził to dam Ci pod wieczór odpowiedż pozdro |
|
Powrót do góry |
|
 |
Troublemaker
|
Wysłany: Sro Paź 25, 2006 9:52 pm Temat postu: |
|
Czy jakaś utalentowana graficznie osoba mogłaby mi pomóc stworzyc projekt vlepki F.C. Szczyrzyc?
Wszelkie informacje proszę przesyłać na pw.
Z góry byłbym wdzięczny za pomoc! _________________ Quam dulce et decorum est pro patria mori |
|
Powrót do góry |
|
 |
majlech
|
Wysłany: Wto Lis 07, 2006 1:45 pm Temat postu: |
|
Znajomy poszukuje 2-3 osob do roznoszenia w najblizszych dniach (od jutra gazetek). Praca wybitnie dorywcza - po 2-3 godziny rano - Mistrzejowice i Wzgorza.
Jesli ktos jest zainteresowany to najlepiej kontaktowac sie na gg 4111540. Tam najlepiej ustalic szczegoly itd. |
|
Powrót do góry |
|
 |
HQSa
|
Wysłany: Sro Lis 08, 2006 11:58 am Temat postu: |
|
Zostałem poproszony o umieszczenie następującej informacji:
Dla chcących nieco zarobić dorywczo mam ofertę pracy na magazynie.
Robota polegałaby na przeliczaniu i pomocy przy załadunku sprzętu budowlanego - poza umiejętnością dodawania żadne inne kwalifikacje nie są wymagane.
Praca po około 8 godzin dziennie - płatna na godzinę (do ręki około 6 zl/godzine - można spróbować wynegocjować więcej).
Zajęcie byłoby do połowy lub końca grudnia, na terenie HTS.
Kontakt: kom 504 212 609 lub gg 468 37 97 _________________ "To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady." L.J. Kern TYLKO Hutnik |
|
Powrót do góry |
|
 |
ReLa-nium

|
Wysłany: Pią Lis 10, 2006 1:56 pm Temat postu: |
|
PANOWIE potrzebuję na studia przykład "odmowy sponsoringu" na piśmie. Jeśli by ktoś miał to proszę na PW lub maila (tutaj ukłon do (marketingowca) ) Potrzebuję to najpóźniej do czwartku tj; 16.11.2006
Z góry dziekuję i pozdrawiam _________________ NOWA HUTA - TO BRZMI DUMNIE !! |
|
Powrót do góry |
|
 |
1979
|
Wysłany: Sob Lis 11, 2006 1:33 pm Temat postu: |
|
potrzebuje transport samochodem bagazowym oczywiscie jesli ktos owy posiada do wioski kolo Nowego Targu. zwrot kosztow benzyny + ok. 100-120 zl. priv termin do uzgonienia _________________ od swych narodzin przez wszystkie lata
NA ZAWSZE Hutnik
powstrzyma nas tylko koniec świata
BYLISMY - JESTESMY - BEDZIEMY |
|
Powrót do góry |
|
 |
MAX
|
Wysłany: Pon Gru 11, 2006 11:45 am Temat postu: |
|
mała prośba do osób(o ile takie są), które w najbliższym czasie wybierają się do Zakopanego, Nowego Targu lub okolic o dowóz kilku butelek hutniczego na podhale.
oczywiście pieniążki oddam
brak smaku hutniczego od kilkunastu dni nie wpływa pozytywnie na moje samopoczucie
jak coś to prv. |
|
Powrót do góry |
|
 |
marketing
|
Wysłany: Sro Gru 13, 2006 10:01 am Temat postu: |
|
Praca w Hutniku!
Jesteś w młodym wieku, masz średnie lub zawodowe wykształcenie, szukasz pracy? Spółka Remontowa będąca częścią Hutnik Kraków Sportowa SA poszukuje osób do przyuczenia w obsłudze urządzeń walcowniczych.
Nie jest wymagane doświadczenie zawodowe.
Praca odbywać będzie się na terenie Oddziału Krakowskiego Mittal Steel Poland.
Zainteresowanym podaje numer kontaktowy:
- 012 644 33 05 prosić Dział Kadr. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|