Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
PoMpOn eNHa
|
Wysłany: Wto Sty 30, 2007 7:46 pm Temat postu: |
|
Ladne, ladne dziekuje bardzo! _________________ Fanatyczna Emigracja - Hutnik Nowa Huta |
|
Powrót do góry |
|
 |
dzuhas
|
Wysłany: Sro Sty 31, 2007 3:29 am Temat postu: |
|
eh Wandal zajebiste zdjecie.Chcialbym juz tam byc i wpierdolic jakas kielbaske chociazby ehhhh _________________ pzdr Osiek |
|
Powrót do góry |
|
 |
MAX
|
Wysłany: Pon Lut 05, 2007 10:30 am Temat postu: |
|
od czasu do czasu lubię spędzić trochę czasu w kuchni na zabawie z garnkami.
wzięło mnie ostatnio na pizzę lub zapiekankę domowej roboty, taką z brytfanki a z racji iż jestem na chorobowym chętnie zająłbym się czymś pożytecznym i ulepiłbym takie cudo tylko jest jeden problem...
...nie wiem jak się zabrać do tego
dlatego proszę o pomoc(jakiś przepis itp, każda wskazówka mile widziana), może jest wśród nas jakiś miłośnik domowej kulinarii, ewentualnie popytajcie rodziców, dziadków  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Cato

|
Wysłany: Pon Lut 05, 2007 1:55 pm Temat postu: pizza |
|
ciasto : pół kilo mąki, szczypta soli, 8 łyżek oleju, szklanka wody letniej przegotowanej - drożdże instant, najlepiej dr oetkera, 1 paczka, zagniaatasz to wszyskto razem aż będziesz miał taką kulę jednolita, co się już nie lepi do rąk - bo na początku to cholernie...potem zostawiasz to wciepłyum miejscu na 1- 1.5 h xzeby Ci trochę podrosło, ale w sumie jakoś bardzo nie musi. potem bierzesz to na blaszkę i ropzciągasz rękami w sumie nałtawiej, co położyusz na wierzch to Twoja sprawa, byle nie za bardoz płynne <np. nie za dużo pomidorów bo Ci się z ciasta zrobi zakalec > piecz to 30 min. w 150 ale w sumie to kwestia pieca więc raczej musisz to wyczuc.pozdro i daj znac, czy wyszlo _________________ być HUTNIKIEM to być najgorętszym
ten kawałek męczy niekumatych |
|
Powrót do góry |
|
 |
Junior

|
Wysłany: Pon Lut 05, 2007 3:57 pm Temat postu: |
|
A najlepiej to przywieź w sobote skosztujemy co Ci tam wyszło _________________ "Hutniczy chłopie bądź na Topie" |
|
Powrót do góry |
|
 |
MAX
|
Wysłany: Sro Lut 07, 2007 8:12 pm Temat postu: |
|
no więc...
na wstępie powiem iż ciasto zrobiła mi moja kochana mamuśka, taaa wyręczyłem się nią
składniki tej pizzy: ser żółty edamski(starty na takiej metalowej tarce ), pieczarki(były jakieś niedopieczone), 1 pomidor i kilka plastrów szynki.
całość była pieczona w piecyku przez ok 25 min, jak wcześniej wspomniałem tylko pieczarki były jakieś niedopieczone, ale całość oceniam na duży plus.
dzięki Cato.
Junior napisał: | A najlepiej to przywieź w sobote skosztujemy co Ci tam wyszło |
nie posiadam tak wielkiej brytfanki
pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Raven

|
Wysłany: Czw Lut 15, 2007 3:00 pm Temat postu: |
|
MAX_HKS napisał: | tylko pieczarki były jakieś niedopieczone,
|
Hmmm, no bo trzeba było je wcześniej udusić. Przynajmniej ja zawsze tak robię  |
|
Powrót do góry |
|
 |
A.C.A.B
|
Wysłany: Czw Lut 15, 2007 5:36 pm Temat postu: |
|
możesz grilować możesz nie zależy tez jak te pieczarki pociełeś grubo czy cienko gdy grubo to wiadome że bedziesz miał twarde to tak jakbyś chiał pierś z kuraczaka z zamrażarki wjebać na patelnie i czekać aż ci się usmaży pozdro pichcie puki jeszcze jest czas bo baby coraz wiecej rozkapryszone nieumiejace gotować a codziennie do baru chyba nie zamieżacie chodzić  |
|
Powrót do góry |
|
 |
MAX
|
Wysłany: Czw Lut 15, 2007 6:05 pm Temat postu: |
|
skoro były niedopieczone widocznie skroiłem je zbyt grubo.
myślałem aby je troche poddusić, ale poszedłem po najmniejszej lini oporu i dawaj odrazu na ''placka''
pozdro dla ''kuchennych''  |
|
Powrót do góry |
|
 |
1979
|
Wysłany: Czw Lut 15, 2007 10:19 pm Temat postu: |
|
chlopaki to nie temat "gotuj z Kuroniem"  _________________ od swych narodzin przez wszystkie lata
NA ZAWSZE Hutnik
powstrzyma nas tylko koniec świata
BYLISMY - JESTESMY - BEDZIEMY |
|
Powrót do góry |
|
 |
A.C.A.B
|
Wysłany: Czw Lut 15, 2007 11:30 pm Temat postu: |
|
tylko gotuj z Hutnikiem  |
|
Powrót do góry |
|
 |
WandaL

|
Wysłany: Pią Lut 16, 2007 5:05 pm Temat postu: |
|
potrzebuje Echo Miasta z 22 stycznia 2007 (wersja papierowa) - jesli by ktoś mial to prosze o kontakt _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
metal Site Admin

|
Wysłany: Pią Lut 23, 2007 9:01 am Temat postu: |
|
Szukam solidnego, doświadczonego DJ-a weselnego. _________________
Staram się pisać poprawnie po polsku! |
|
Powrót do góry |
|
 |
1979
|
Wysłany: Pon Lut 26, 2007 8:25 pm Temat postu: |
|
Jacek Krąg 602 652 059 - mieszka na Centrum -zajebisty koles _________________ od swych narodzin przez wszystkie lata
NA ZAWSZE Hutnik
powstrzyma nas tylko koniec świata
BYLISMY - JESTESMY - BEDZIEMY |
|
Powrót do góry |
|
 |
patryk
|
Wysłany: Sob Mar 24, 2007 1:50 am Temat postu: |
|
Troche późno, ale Jacka Krąga polecam - sam zaklepałem go już rok temu na moje weselicho, które Metal jak wiesz będzie ciut wcześniej niż Twoje . A teraz moja prośba... Czy ktoś ma może kontakt do jakiejś dobrej - patrz taniej - hurtowni alko, bo chciałbym zakupić spory sort weselnej i jednocześnie nie przepłacić!! Proszę o kontakt na priv lub odpowiedź w tm temacie. Pozdro _________________
dzuhas napisał: | Porazony piorunem miazdzy z drugiej strony powinno byc "trener pogryziony przez dziki i zgwalcony przez przejezdzajacego nieopodal na rowerze bialego misia" |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|