Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Piotrek
|
|
Powrót do góry |
|
 |
HKS1978
|
Wysłany: Pon Paź 16, 2017 5:50 pm Temat postu: |
|
Ja mogę wymienić.
Tego blondynka koło Małego jak ktoś powie pierwszy to szacun
Albo pierwszych trzech na dole na lewo od Waligóry? |
|
Powrót do góry |
|
 |
enhaman
|
Wysłany: Pon Paź 16, 2017 6:30 pm Temat postu: |
|
W prezencie dostanie tort z wisienka.
Myślę oczywiście o urodzinach Tomasza Hajty.
Ostatnio zmieniony przez enhaman dnia Pon Paź 16, 2017 6:41 pm, w całości zmieniany 2 razy |
|
Powrót do góry |
|
 |
viki
Dołączył: 29 Sie 2004 Skąd: KRK (74-75) NH (75-03) KRK (03-?)
|
Wysłany: Pon Paź 16, 2017 6:31 pm Temat postu: |
|
Piotrek Gruchała. _________________ ezswaz aN Hutnik |
|
Powrót do góry |
|
 |
HKS1978
|
Wysłany: Pon Paź 16, 2017 6:42 pm Temat postu: |
|
viki napisał: | Piotrek Gruchała. | Akurat Piotrka tu nie ma. W Wawelu był w wojsku w 93 roku. Jest za to jego brat Wojtek. |
|
Powrót do góry |
|
 |
viki
Dołączył: 29 Sie 2004 Skąd: KRK (74-75) NH (75-03) KRK (03-?)
|
Wysłany: Pon Paź 16, 2017 6:47 pm Temat postu: |
|
Ale siostrę mieli fajną Byłem z nią na wakacjach w Zakopanem gdy HKS wchodził do I ligi. _________________ ezswaz aN Hutnik |
|
Powrót do góry |
|
 |
Piotrek
|
Wysłany: Pon Paź 16, 2017 6:58 pm Temat postu: |
|
Na dole od lewej Rafał Kwieciński? i Paweł Kapusta? |
|
Powrót do góry |
|
 |
HKS1978
|
Wysłany: Pon Paź 16, 2017 7:00 pm Temat postu: |
|
Piotrek napisał: | Na dole od lewej Rafał Kwieciński? i Paweł Kapusta? |
Tak. Następny za Kapustą wspomniany Wojtek. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ksh72
|
|
Powrót do góry |
|
 |
HKS1978
|
Wysłany: Pon Paź 16, 2017 11:16 pm Temat postu: |
|
ksh72 napisał: |
Mariusz Piwowar - świetny w juniorach (Mistrz Polski z Sosinem, Stolarzem) niestety w seniorach nie przebił się. Słabe warunki. |
Piwowara kojarzę, ale ten tu to chyba Wojtek Rajtar? Kolor włosów mi nie pasuje, ale twarz to młody Wojtula jak nic |
|
Powrót do góry |
|
 |
Winnetou

|
Wysłany: Wto Paź 17, 2017 2:57 pm Temat postu: |
|
Co do Hajty to z tamtych pieknych czasow pamietam cos takiego, ze np.mial w klubie ksywke "Karino", a nie "Goral". Wszystko z powodu koniowatego wygladu. "Karino" to byl taki kon z polskiego filmu .
Kolejna rzecz o Hajcie, to taka ze ozenil sie jeszcze w Hutniku (czyli jako malolat) z o 5 lat starsza lekkoatletka Hutnika. Przypuszczam, ze nie sa juz razem.
Nascie lat temu grywalem w pilke halowa z mlodszym bratem Hajty, ktory z racji znajomosci byl na testach w wielu dobrych klubach. Ale z powodu tego, ze byl dupa wolowa, kariery nie zrobil. |
|
Powrót do góry |
|
 |
flagus
|
Wysłany: Wto Paź 17, 2017 5:20 pm Temat postu: |
|
Winnetou napisał: | Co do Hajty to z tamtych pieknych czasow pamietam cos takiego, ze np.mial w klubie ksywke "Karino", a nie "Goral". Wszystko z powodu koniowatego wygladu. "Karino" to byl taki kon z polskiego filmu .
Kolejna rzecz o Hajcie, to taka ze ozenil sie jeszcze w Hutniku (czyli jako malolat) z o 5 lat starsza lekkoatletka Hutnika. Przypuszczam, ze nie sa juz razem.
|
Są jak najbardziej razem
https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Renata_Sosin _________________ http://www.pajacyk.pl
http://www.pustamiska.pl
Jedno kliknięcie dziennie --- to chyba niewiele. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Piotrek
|
Wysłany: Wto Paź 17, 2017 9:20 pm Temat postu: |
|
to mamy już kilka nazwisk, tych rzekomo najbardziej trudnych... |
|
Powrót do góry |
|
 |
HKS1978
|
Wysłany: Wto Paź 17, 2017 9:26 pm Temat postu: |
|
Piotrek napisał: | to mamy już kilka nazwisk, tych rzekomo najbardziej trudnych... |
G: Tomasz Hajto, Marek Stępniowski, Kazimierz Węgrzyn, Dariusz Romuzga, Artur Tyrka, Krzysztof Bukalski, Ryszard Fudali, Waldemar Góra
Ś: Waldemar Adamczyk, Wiktor Sydorenko, Piotr Pacyga, śp. Marcin Latos, Sergiej Szypowski, Grzegorz Krupa, Andrzej Zięba, Ireneusz Krukowski masażysta
D: Rafał Kwieciński, Paweł Kapusta, Wojciech Gruchała, Mirosław Waligóra, trener Piotr Kocąb, Andrzej Sermak, Leszek Kraczkiewicz, Mariusz Piwowar albo Wojciech Rajtar (mam wątpliwości), Jerzy Kowalik |
|
Powrót do góry |
|
 |
ksh72
|
Wysłany: Wto Paź 17, 2017 11:20 pm Temat postu: |
|
HKS1978 napisał: | ksh72 napisał: |
Mariusz Piwowar - świetny w juniorach (Mistrz Polski z Sosinem, Stolarzem) niestety w seniorach nie przebił się. Słabe warunki. |
Piwowara kojarzę, ale ten tu to chyba Wojtek Rajtar? Kolor włosów mi nie pasuje, ale twarz to młody Wojtula jak nic |
Przekonany jestem że to Piwowar pamiętam go z juniorów, tylko ze to już było ponad 20 lat temu...
Jedna z poszlak, że to nie Rajtar
wg. 90minut
Wojciech Rajtar 174 cm / 71 kg
Leszek Kraczkiewicz 170 cm / 68 kg
a na zdjeciu to "Mały" jest wyższy. _________________ https://sklep.nh2010.pl/?fbclid=IwAR0IOW-LbbpfnyyNJRnnnqjAVI8wvKRsdAJlKlQw9M1riWUB6ogNkV2rWZw |
|
Powrót do góry |
|
 |
|