Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
dookie

|
Wysłany: Sro Mar 09, 2005 11:32 pm Temat postu: |
|
ja bym chętnie wziął pocztóweczki i te nowe vlepeczki jak cos to dajcie znaka  |
|
Powrót do góry |
|
 |
DawidHKS
|
Wysłany: Pią Maj 20, 2005 3:58 pm Temat postu: |
|
apropos gadzetow, to na tomexie, w budzie, pojawily sie smycze... sa po 10zl. i musze przyznac ze sa fajne... |
|
Powrót do góry |
|
 |
dUfio
|
Wysłany: Pią Maj 20, 2005 4:18 pm Temat postu: |
|
DawidHKS napisał: | apropos gadzetow, to na tomexie, w budzie, pojawily sie smycze... sa po 10zl. i musze przyznac ze sa fajne... |
wczoraj byłem i były po 12
 _________________ [quote="lucero"]w cenie są pomysły innego typu niż dawanie darmowych biletów np formie zobowiązania się ze pojde zachece dam bilet. Pomysłów na organizacje meczu jest multum ale to nie ssa tutaj pomysl rowna sie planowi jego realizacji[/quote] |
|
Powrót do góry |
|
 |
DawidHKS
|
Wysłany: Pią Maj 20, 2005 4:41 pm Temat postu: |
|
dzis kupilem za 10 ;] jutro moze beda po 8? ;] |
|
Powrót do góry |
|
 |
PawelMN

|
Wysłany: Pią Maj 20, 2005 7:19 pm Temat postu: |
|
fajna ta smycz a o którą bude chodzi o tą jak wchodzisz głównym wejściem to ta co pierwsza jest z tymi sportowymi rzeczami  |
|
Powrót do góry |
|
 |
DawidHKS
|
Wysłany: Pią Maj 20, 2005 9:57 pm Temat postu: |
|
tak, ta... |
|
Powrót do góry |
|
 |
DorotkaHKS

|
Wysłany: Sob Maj 21, 2005 7:42 am Temat postu: |
|
To może ja kupie tą smycz we wtorek i będzie kosztować 5zł:p albo w czwartek będzie po 4 chyba, że poczekam do czerwca... Może za darmo będą rozdawać _________________ HKS ---=== Zawsze i wszędzie nieważne jak będzie ===--- HKS
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Troublemaker
|
Wysłany: Pon Maj 23, 2005 3:40 pm Temat postu: |
|
Ja również się niedawno w nią zaopatrzyłem i przyznam, że jest rzeczywiście niezła-z resztą fotka mówi chyba sama za siebie! _________________ Quam dulce et decorum est pro patria mori |
|
Powrót do góry |
|
 |
huteusz
|
Wysłany: Wto Maj 31, 2005 1:49 pm Temat postu: |
|
co do tego to w czerwcu będą ci jescze dawać 12 Zł   _________________ www.Hutnik.org |
|
Powrót do góry |
|
 |
AliHKS

|
Wysłany: Wto Sie 23, 2005 11:07 am Temat postu: |
|
Wie ktoś może z was czy są nadal do kupienia smycze Hutnika na Tomexie Niestety moja stara smycz Hutniczka 6 min. temu się rozjebała i się grubo wkurwiłem  _________________ NIELICZNI ALE FANATYCZNI Hutnik WaDóW |
|
Powrót do góry |
|
 |
|