Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
OŻÓG 1950

|
Wysłany: Sob Lut 05, 2011 12:05 pm Temat postu: |
|
osiedle "Przy Arka" + rozmieszczenie osiedli na mapce...
Większego partactwa dawno nie widziałem. _________________ ...więc gdy goły opadniesz na lód, mały biznes zrób, szybki biznes zrób, jakiś biznes zrób. Potem laba! Tylko skok, jeden skok, na bank... |
|
Powrót do góry |
|
 |
tomski nh
|
Wysłany: Sob Lut 05, 2011 12:11 pm Temat postu: |
|
Sugerują się jakimś pierdolonym grafiti to azory też powinny być w pół pasiaste . _________________ tomski nh |
|
Powrót do góry |
|
 |
huteusz
|
Wysłany: Sob Lut 05, 2011 12:29 pm Temat postu: |
|
Idąc tym tokiem rozumowania na Śródmieściu rządzi GKS Katowice, a Hutnika również nie brakuje.  _________________ www.Hutnik.org |
|
Powrót do góry |
|
 |
MarchewaNH
|
Wysłany: Sob Lut 05, 2011 2:09 pm Temat postu: |
|
W porównaniu do tego co zrobił ten student to za bardzo się nie postarali. To może byc dobra mapka dla kogoś kto jest z Kołobrzegu i się nie orientuje.
Dobrze że się chociaż w stara Hutę nie wpierdalali bo by pewnie wstydu narobili.
Gdy się tylko da to to kibiców z poza Krk pytających o sytuacje w Hucie odsyłam do tej mapki :
[/img]
Ten opierał się również na wrzutach, ale wyszło mu to naprawdę fajnie. _________________ "Od północnego wschodu miasto narasta i wrasta w ciało starego miasta"
www.marchewa-plastyka.blog.onet.pl
http://new.fundacjanh.pl/enha-trip/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
PITROL

|
Wysłany: Sob Lut 05, 2011 6:37 pm Temat postu: |
|
 _________________ Mówię to co myślę, robię to co mówię |
|
Powrót do góry |
|
 |
dziadekrk

|
Wysłany: Nie Lut 06, 2011 12:28 pm Temat postu: |
|
Marchewa - to nie student, tylko doktorant Piotr Trzepacz robił mapę, której fragment wkleiłeś. Teraz jest już doktorem w Instytucie Geografii UJ i jest to ten sam gość o którym mowa w artykule GK. Tak się składa, że znam go osobiście i ręczę, że "mapa" ze strony GK jest autorstwa któregoś pismaka, bo Piotrek na kolanie i z pamięci machnąłby bardziej szczegółową i dużo lepiej oddał proporcje co do rozmieszczenia dzielnic/osiedli. _________________
Hinduskie ścierwo won z Nowej Huty!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
stefan batory

|
|
Powrót do góry |
|
 |
birkut

|
Wysłany: Nie Lut 06, 2011 1:24 pm Temat postu: |
|
na Piastów, Bohaterów, Złotym Wieku, Oświecenia, Jagiellońskim wogóle nie ma kibiców Hutnika??
i Wisła (poza Jagiellońskim ) na tych osiedlach w ilościach sladowych  _________________ "Zauważyłem, że wszyscy którzy popierają aborcję zdążyli się już urodzić" - Ronald Wilson Reagan
http://ofensywawolnosci.pl/ksiega-pamiatkowa/wpisz-sie-do-ksiegi/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
dziadekrk

|
Wysłany: Nie Lut 06, 2011 2:04 pm Temat postu: |
|
stefan batory napisał: | A za kim on jest ? |
Hehehe.. nie wiem, ale może za Flotą Świnoujście, Gwardią Koszalin albo Pogonią Szczecin. W każdym razie pochodzi z Zachodniopomorskiego (nie pamiętam dokładnie skąd) i z tego co wiem nie jest kibicem żadnego z krakowskich klubów. _________________
Hinduskie ścierwo won z Nowej Huty!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
giovanni
|
Wysłany: Nie Lut 06, 2011 3:00 pm Temat postu: |
|
a jak tam obecnie wygląda układ sił?? _________________ - Hutnik NOWA HUTA - |
|
Powrót do góry |
|
 |
RoCeNoWaHuTa

|
Wysłany: Nie Lut 06, 2011 3:12 pm Temat postu: |
|
giovanni napisał: | a jak tam obecnie wygląda układ sił?? | Całkowita dominacja HKS-u. Jeśli chodzi o troszkę dokładniejszy opis to: Petofiego od zawsze Hutnik, Stoki co prawda są podzielone mniej więcej po równo tzn: górne wisła, dolne Hutnik, aczkolwiek tej wisły poza murami nie widać. Natomiast co do WZG to wydaje mi się że liczby osób z tego osiedla na meczach u siebie jak i wyjazdach mówią same za siebie. Jest tam też co prawda cracovia( górne wzg) aczkolwiek tak jak w przypadku Stoków - nie mają kompletnie nic do powiedzenia poza działalnością na murach. _________________ A co tam w oświadczeniach na wiśle? |
|
Powrót do góry |
|
 |
MarchewaNH
|
Wysłany: Nie Lut 06, 2011 5:35 pm Temat postu: |
|
Cytat: | Tak się składa, że znam go osobiście i ręczę, że "mapa" ze strony GK jest autorstwa któregoś pismaka, bo Piotrek na kolanie i z pamięci machnąłby bardziej szczegółową i dużo lepiej oddał proporcje co do rozmieszczenia dzielnic/osiedli. |
No ja sie z Tobą przecież zgadzam, bo napisałem:
Cytat: | W porównaniu do tego co zrobił ten student to za bardzo się nie postarali. |
Nie wiem czy to student, magister czy profesor...ważne że wiadomo kogo miałem na myśli - twórcę mapki.
Cytat: | Jeśli chodzi o rejon WZG i Stoków to mapka mocno nieaktualna |
Nie tylko tam jest już nieaktualna... _________________ "Od północnego wschodu miasto narasta i wrasta w ciało starego miasta"
www.marchewa-plastyka.blog.onet.pl
http://new.fundacjanh.pl/enha-trip/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
admin Site Admin

|
Wysłany: Nie Lut 06, 2011 8:46 pm Temat postu: |
|
Proponujemy dywagacje na temat nieszczęsnej mapki i/lub przerzuconych osiedli oraz ilości napisów na murach przenieść do oddzielnego wątku.
Posty cytujące umieszczone powyżej grafiki są usuwane. |
|
Powrót do góry |
|
 |
stazyja69
|
Wysłany: Czw Lut 10, 2011 11:16 am Temat postu: |
|
Francuscy celnicy zniszczyli przez pomyłkę koszulkę Davida Trezegueta. Wcześniej zarekwirowali ją, bo uznali za podróbkę. Trykot piłkarskiego mistrza świata z 1998 roku należał do francuskiego kolekcjonera pamiątek sportowych.
Nieszczęśliwy kolekcjoner Oliver Demolis koszulkę, w której David Trezeguet grał podczas mundialu w 1998 r., kupił w internecie od pewnego Brazylijczyka. Zapłacił za nią 7350 euro.
Trykot wydał się podejrzany francuskim celnikom. Nie dali wiary tłumaczeniom Demolisa, uznali go za podrobiony i zniszczyli.
- Teraz występuję na drogę sądową i będę domagał się odszkodowania - oznajmił oburzony Francuz.
W 1998 r. reprezentacja Trójkolorowych wygrała z Brazylią 3:0 w finale mistrzostw rozgrywanych na francuskich boiskach. Trezeguet w tym meczu siedział na ławce rezerwowych.
tvn24.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
birkut

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|