| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
KonradHKS

|
Wysłany: Sob Paź 31, 2009 10:10 pm Temat postu: Mecz z Czarnymi (14.11 g.16:30)przy sztucznym oświetleniu! |
|
Zakładam nowy temat żeby ogarnąć najważniejsze informację i żeby osoby które mają coś do powiedzenia na ten temat mogły się wypowiedzieć (bo jaka będzie korzyść z tego że będziemy sobie pisać do 14 listopada "ja chce" "a ja nie chce") Chodzi tutaj o konkretną informację. "Prowadzone są rozmowy w tym celu i wkrótce zobaczymy czy to wypali" lub też "nie ma to najmniejszego sensu zatem temat uważam za zbędny - zejdźmy na ziemię panowie "
| majlech napisał: | Koszt samego pradu nie jest wysoki - rzedu okolo 400-500 zł - natomiast o ile mi wiadomo klopot jest w zarezerwowaniu mocy elektrowni - to kosztuje znacznie wiecej, a nie wiadomo jak to jest teraz zorganizowane.
Jesli mecz mialby byc rozegrany przy sztucznym swietle to decyza musi juz zapasc - trzeba to mocno rozreklamowac w mediach i poprzez plakaty. Oznacza to, ze - moim zdaniem - decyzja najpozniej powinna zapasc w srode. |
| Piotrek napisał: | | to może być mecz lidera z wiceliderem, może to być ostatni mecz obecnego Hutnika, byłby to PIERWSZY(tworzymy historię) mecz na SS przy światłach, wc gra w sosnowcu a my 4 lige w Krakowie przy lampach(hahaha), myślę że w tym wypadku kwestia ceny nie powinna grać głownej roli, to może byc też podziekowanie dla naszych Piłkarzy za runde i warunki w klubie( kto z nich grał kiedyś lub będzie grał przy lampach?) i jedno "ale" te lampy są ze srakowi....(przez wielu niechciane) |
Jeśli nikt się sprawą nie zajmie(a liczę że się zajmię się ktoś kompetentny) to mogę osobiście podjechać na początku tygodnia do prezesa i porozmawiać z nim na temat tej propozycji poruszonej na forum.
Moim zdaniem jest to sensowna propozycja jeśli koszty nie przekroczą 1000 zł. Osobiście deklaruję x zł na ten cel w zależności jak duże będą potrzeby.
Co o tym myślicie?
Ostatnio zmieniony przez KonradHKS dnia Pon Lis 09, 2009 10:30 pm, w całości zmieniany 4 razy |
|
| Powrót do góry |
|
 |
centrum nh

|
Wysłany: Sob Paź 31, 2009 10:49 pm Temat postu: |
|
a jeszcze "chwilę" temu tylu srało na te słupy i jebało złom który nam dają.. dziś chcemy meczu przy światłach...  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
OŻÓG 1950

|
Wysłany: Sob Paź 31, 2009 10:56 pm Temat postu: |
|
| OŻÓG 1950 napisał: | | Fan Hutnika napisał: | aaa i do tych co nie byli
Spikejros zapowiedzial ze ostatni mecz rundy prawdopodobnie odbedzie sie przy oswietleniu !!! |
- ja tego nie słyszałem, ale, jeśli rzeczywiście spiker tak mówił, to super!!!
ONLYHKS - jak będzie szansa, to zapytam Prezesa.
Mogę też napisać pismo z prośbą o pisemną odpowiedź.
Wtedy wszystko mielibyśmy na papierze.
Wiedzielibyśmy ile to kosztuje i jeśli nie da się tego zrobić to dlaczego.
I chyba tak zrobię.
Ale to musicie trochę poczekać, bo mam też zajęcia na uczelni, nie samym Hutnikiem człowiek żyje  |
Możemy jechać razem, albo kto pierwszy, ten lepszy hehee _________________ mecz -czu; -cze, -czów
Mówimy i piszemy: meczów, ale: wierszy (nie wierszów).
Aczkolwiek prof. Miodek nie potępia "meczy". |
|
| Powrót do góry |
|
 |
vitoss

|
Wysłany: Sob Paź 31, 2009 11:59 pm Temat postu: |
|
Z całym szacunkiem dla wszystkich, mecz przy sztycznym tak ale czy w tej sytacji jakiej jestesmy nie lepiej przeznaczych 1000 zl na pensje dla pilkarzy a nie na oswietlenie ? _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
OŻÓG 1950

|
Wysłany: Nie Lis 01, 2009 12:02 am Temat postu: |
|
Słuszny głos.
Może zróbmy jakąś sondę?
Bo nie chcę działać na przekór kibicom.
Pozdrawiam _________________ mecz -czu; -cze, -czów
|
| Powrót do góry |
|
 |
KonradHKS

|
Wysłany: Nie Lis 01, 2009 12:08 am Temat postu: |
|
Jak dla mnie to i tak to są dla piłkarzy śmieszne pieniądze. Co im z tych 50 zł na głowę? to jest taki symbol że jesteśmy z nimi i dodatkowa mobilizacja dla nich ale nie przesadzajmy znowu żeby wszystko przeznaczać na piłkarzy z których duża część zapewne odejdzie z Hutnika. Jeżeli ktoś będzie chciał dorzucić się do oświetlenia meczu to to zrobi a to wcale nie jest równoznaczne z tym że przekazałby te pieniądze na cele piłkarzy. To tak jakby kase z graffiti oddać piłkarzom. Jak dla mnie nie trafione spostrzeżenie. Swoją drogą ciekawa zmiana Vitos - pamiętam jak nie dawno miałem pretensje że piłkarze sami sobie sprzętu nie zapewnili...
Ożóg przecież nie działasz na przekór. Trzeba się po 1 dowiedzieć czy jest taka możliwość a po 2 jakie są koszta i czy klub by cześć pokrył (na remont kasy się jakieś grosze znalazły, a że Ty jesteś ziomkiem prezesa to najlepiej jak Ty się spytasz o te sprawy) i dopiero 3 punkt to zastanowienie się co z tym dalej zrobić po Twoim sprawozdaniu z wizyty. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
vitoss

|
Wysłany: Nie Lis 01, 2009 12:11 am Temat postu: |
|
| KonradHKS napisał: | | Jak dla mnie to i tak to są dla piłkarzy śmieszne pieniądze. Co im z tych 50 zł na głowę? |
Zapytaj się piłkarzy czy im to jest obojetne czy dostaja 50 zl czy nic. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
OŻÓG 1950

|
Wysłany: Nie Lis 01, 2009 12:14 am Temat postu: |
|
OK
To rozumiem, że nie idziesz ze mną hehe?
-----------------------------------------------------------------------------------------
EDIT:
Dobra, ale spytać się można, a później się zobaczy. _________________ mecz -czu; -cze, -czów
|
| Powrót do góry |
|
 |
Piotrek
|
Wysłany: Nie Lis 01, 2009 12:23 am Temat postu: |
|
50 zł na osobe dla piłkarzy, a promocja klubu- taki wybór, ja jestem zdecydowanie za promocją- ponoć są firmy zainteresowane wejściem w nowy Hutnik, wtedy piłkarze mieliby pewnie lepsze warunki, i jest to okazja do ściągnięcia na SS wiekszej ilości ludzi, kolejnych sponsorów itd |
|
| Powrót do góry |
|
 |
fan

|
Wysłany: Nie Lis 01, 2009 8:12 am Temat postu: |
|
Piłkarze dostają kasę ze zbiórek, że tak mało to już nie ich wina. Zagrać przy sztucznym oświetleniu, odpowiednio wcześniej rozleklamować mecz i powinno to przynieść wymierne efekty marketingowe. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
KonradHKS

|
Wysłany: Nie Lis 01, 2009 8:44 am Temat postu: |
|
| vitoss napisał: | | KonradHKS napisał: | | Jak dla mnie to i tak to są dla piłkarzy śmieszne pieniądze. Co im z tych 50 zł na głowę? |
Zapytaj się piłkarzy czy im to jest obojetne czy dostaja 50 zl czy nic. |
Rozumiem że pytałeś? Może obojętne im nie jest ale świat im sie nie zawali jeśli tych pieniędzy nie dostaną. Przecież mają rodziny i mają dodatkowe prace a kibice nie sa wstanie im zapewnić 500 zł miesięcznie. Jakoś przypuszczałem że się tylo do tej części posta odniesiesz
Ja jakbym był piłkarzem chciałbym zagrać przy większej publiczności i sztucznym oświetleniu. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Deto
|
Wysłany: Nie Lis 01, 2009 9:16 am Temat postu: |
|
Naszą sekcję rozegranie meczu z Okocimskim dwa lata temu wyniosło coś koło 1600 zł. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
huteusz

|
Wysłany: Nie Lis 01, 2009 9:16 am Temat postu: |
|
Może piłkarzom też by się podobał mecz przy sztucznym oświetleniu. To chyba wyróżnienie nie tylko dla kibiców. _________________ www.Hutnik.org |
|
| Powrót do góry |
|
 |
BIMBER

|
Wysłany: Nie Lis 01, 2009 9:35 am Temat postu: |
|
Trzeba zaryzykować i wprowadzić to w czyn bo i tak już gorzej być nie może a więc może być już tylko lepiej _________________ zapomniany przez Boga i ZUS
BIEDA NIGDY NIE JEST SMUTNA |
|
| Powrót do góry |
|
 |
PAHKS
|
Wysłany: Nie Lis 01, 2009 10:54 am Temat postu: |
|
Mecz przy oswietleniu zdecydowanie za!!
na pewno sciagnie wiecej ludzi , dobrze rozglosnic w mediach i niech sponsorzy przychodza do nas
jeszcze jakies piro i bedzie przepieknie _________________ PrzyArceHKS
Bylismy jestesmy bedziemy |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|