Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
bn
|
Wysłany: Nie Wrz 09, 2018 8:37 pm Temat postu: Hutnik Kraków - Motor Lublin 15.09.2018 g.16:00 |
|
Gdyby nie mecz z rzeszowską Stalą dwa tygodnie, później można by spokojnie określić to spotkanie jak najważniejszy mecz sezonu. Tak, zdania będą pewnie podzielone.
Ostatni według mojej pamięci mecz z Motorem był dosyć pamiętny bo zakończył się sromotną porażką 0:4 i graliśmy na poziomie dzisiejszej "drugiej ligi", która liczyła wówczas cztery grupy. Jeśli się nie mylę, Motor walczył o awans (rywalizując z - tu też nie jestem pewien - Heko Czermno?) i jak się później okazało nic im ten pogrom nie dał bo ich rywal też wygrał swój mecz.
Gwoli sprawiedliwości warto dodać, że klub z którym będziemy grać został założony w 1987 roku w Szarowoli i do 2010 roku grał jako Spartakus (największy sukces to gra w ówczesnej III lidzie) kiedy to jego zarząd postanowił przenieść klub do Lublina i zmienić nazwę na Motor. Faktyczny Motor wtedy właśnie bankrutował. W przeciwieństwie to do innych klubów kibice i działacze nie zdecydowali się sami założyć klubu od nowa (dziś podejrzewam że żałują), lecz uznali zespół Spartakusa za swój. Osobiście jestem przeciwnikiem takich awansów/utrzymań w niesportowy sposób dlatego cieszę się, że nie ma już Lechii-Olimpii, Tychów-Pniewów, Zawiszy-Kujawiaka czy Polonii-Dyskobolii. Sam Motor-Spartakus jednak trwa i kibice w Lublinie uznają go za Motor, więc nie pozostaje nic innego jak pogodzić się z tym faktem.
Sam zespół trochę odmłodniał od ubiegłego sezonu i myślę, że szanse będą wyrównane. Sam jestem ciekaw w jaki sposób obydwa zespoły zagrają przy takiej widowni. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Aldaris

|
Wysłany: Pon Wrz 10, 2018 7:04 am Temat postu: |
|
Motor może być lekko zmęczony, bo gra w środę zaległy mecz z Czarnymi, a w sobotę już z nami. _________________ "Mnie sprawy tych dzikusów nie obchodzą. Ja jestem chrześcijaninem" - Zakari Lambo |
|
Powrót do góry |
|
 |
ksh72
|
|
Powrót do góry |
|
 |
HKS1978
|
Wysłany: Pon Wrz 10, 2018 8:42 pm Temat postu: |
|
ksh72 napisał: | http://www.nh2010.pl/czytaj/newsroom/4180,Przedsprzedaz-biletow-na-mecz-z-Motorem.html
Nie można by ich sprzedawać też na pl. Centralnym? Tam więcej osób przechodzi.
Plakat na szybę albo stand reklamowy przed. |
Kliknij w sobie w swój link w stopce to się dowiesz że jest zamknięty |
|
Powrót do góry |
|
 |
bn
|
Wysłany: Pon Wrz 10, 2018 9:46 pm Temat postu: |
|
Aldaris napisał: | Motor może być lekko zmęczony, bo gra w środę zaległy mecz z Czarnymi, a w sobotę już z nami. |
A dokładnie to 4 godziny bardziej zmęczony od Hutnika, bo gramy puchar z Wisłą Jeziorzany. |
|
Powrót do góry |
|
 |
dUfio
|
Wysłany: Wto Wrz 11, 2018 5:50 am Temat postu: |
|
nie wiem po co roztrząsać ten temat tutaj, będzie 999 i tyle, kto przyjdzie do młyna zgodnie z apelem o 15 wejdzie na pewno  _________________ [quote="lucero"]w cenie są pomysły innego typu niż dawanie darmowych biletów np formie zobowiązania się ze pojde zachece dam bilet. Pomysłów na organizacje meczu jest multum ale to nie ssa tutaj pomysl rowna sie planowi jego realizacji[/quote] |
|
Powrót do góry |
|
 |
admin Site Admin

|
Wysłany: Wto Wrz 11, 2018 11:33 am Temat postu: |
|
Wywaliliśmy kilka postów, które chyba nie powinny tu się znaleźć. Pomyślcie czasem pliz... |
|
Powrót do góry |
|
 |
enhaman
|
Wysłany: Sro Wrz 12, 2018 7:30 pm Temat postu: |
|
Ja już mam bilety. _________________ Hutnik - BO TAK.
Hutnik70-Tradycja i Ambicja
Hutnik70-Zadna droga za daleka.Zadna góra za wysoka.
Hutnik - najlepiej rokujący klub w Polsce.
Każdy/a na Stawy.
1918 - 2018 100 lat Niepodległości Polski. |
|
Powrót do góry |
|
 |
stazyja69
|
Wysłany: Czw Wrz 13, 2018 6:05 pm Temat postu: |
|
A mnie braknie świateł na meczu , ale ...................
Klimat  |
|
Powrót do góry |
|
 |
enhaman
|
Wysłany: Czw Wrz 13, 2018 6:24 pm Temat postu: |
|
Ma być chlodniej, około 20 stopni. _________________ Hutnik - BO TAK.
Każdy/a na Stawy.
|
Powrót do góry |
|
 |
Obłomow
|
Wysłany: Czw Wrz 13, 2018 6:57 pm Temat postu: |
|
Światła i godzina meczu tak 19, klimat i myślę, że jeszcze te 100-150 osób więcej na trybunach.
Ciekawe w jakiej ilości zjawią się kibice Motoru? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Hutn<IC>y
|
Wysłany: Czw Wrz 13, 2018 7:23 pm Temat postu: |
|
enhaman napisał: | Ma być chlodniej, około 20 stopni. | I co w związku z tym? |
|
Powrót do góry |
|
 |
KSH74NH
|
|
Powrót do góry |
|
 |
enhaman
|
Wysłany: Czw Wrz 13, 2018 9:57 pm Temat postu: |
|
Hutn<IC>y napisał: | enhaman napisał: | Ma być chlodniej, około 20 stopni. | I co w związku z tym? |
Doskonała pogoda do grania i kibicowania _________________ Hutnik - BO TAK.
Każdy/a na Stawy.
|
Powrót do góry |
|
 |
HKS1978
|
Wysłany: Czw Wrz 13, 2018 9:58 pm Temat postu: |
|
Chętnie uwierzę w tę tabelę, jak ktoś mi wytłumaczy kolejność na miejscach 17-18. Dlaczego Wiślanie są przed Wólczanka? |
|
Powrót do góry |
|
 |
|