Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
HKS1978
|
Wysłany: Sro Lis 11, 2020 8:47 am Temat postu: |
|
Winnetou napisał: | Dlaczego wogole bedziemy miec nowe koszulki? |
Zarząd tak zadecydował. |
|
Powrót do góry |
|
 |
dUfio
|
Wysłany: Sro Lis 11, 2020 9:25 am Temat postu: |
|
I tak o pol roku za późno, na 2 ligę powinien być nowy model. Zresztą przed każdym sezonem tak powinno być, a stare komplety na licytację, żeby się zwracało z nawiązką
Te ostatnie akurat dla mnie słabe
Wy tak serio z tym ze "ktoś myślał że glosuje na 3 a zagłosowal na 2"?
Jak się nie rozwinęło zdjęcia to mogło się tak wydawać ale przecież trzeba było kliknąć w zdjęcie zeby zobaczyć całość koszulek i wszystkie 3 podpisy.
Cóż uroki demokracji nie w takich głosowaniach dają o sobie znać
Te nowe nie idealne, wolałbym bez przejścia między odcieniami i poziome no ale jest coś w końcu w naszych barwach _________________ [quote="lucero"]w cenie są pomysły innego typu niż dawanie darmowych biletów np formie zobowiązania się ze pojde zachece dam bilet. Pomysłów na organizacje meczu jest multum ale to nie ssa tutaj pomysl rowna sie planowi jego realizacji[/quote] |
|
Powrót do góry |
|
 |
HZA_Hutnik
|
Wysłany: Sro Lis 11, 2020 10:25 am Temat postu: |
|
Winnetou napisał: | Dlaczego wogole bedziemy miec nowe koszulki? Przeciez obecne sa bardzo fajne i wedlug mnie najlepsze w historii Nowego Hutnika.
Nie jestesmy przeciez klubem z zachodniej Europy, gdzie zmienia sie koszulki co sezon, aby kibice kupili ich iles tysiecy. |
Model, w którym występują zawodnicy już nie jest produkowany. Niektóre rozmiary są już w ogóle niedostępne. Mogą się o tym przekonać chociażby kibice, którzy podpytują o dostępność koszulek w sklepie internetowym. Sytuacja staje się problemem kiedy któraś z koszulek zostanie uszkodzona lub pojawi się nowy zawodnik, bo nie ma możliwości dokupienia.
PS. Wiem, że taka nasza mentalność, ale nie wszędzie trzeba doszukiwać się drugiego dna  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Piotrek
|
Wysłany: Sro Lis 11, 2020 2:01 pm Temat postu: |
|
HZA_Hutnik napisał: | Winnetou napisał: | Dlaczego wogole bedziemy miec nowe koszulki? Przeciez obecne sa bardzo fajne i wedlug mnie najlepsze w historii Nowego Hutnika.
Nie jestesmy przeciez klubem z zachodniej Europy, gdzie zmienia sie koszulki co sezon, aby kibice kupili ich iles tysiecy. |
Model, w którym występują zawodnicy już nie jest produkowany. Niektóre rozmiary są już w ogóle niedostępne. Mogą się o tym przekonać chociażby kibice, którzy podpytują o dostępność koszulek w sklepie internetowym. Sytuacja staje się problemem kiedy któraś z koszulek zostanie uszkodzona lub pojawi się nowy zawodnik, bo nie ma możliwości dokupienia.
PS. Wiem, że taka nasza mentalność, ale nie wszędzie trzeba doszukiwać się drugiego dna  |
Dokładnie tak jest.
Zamiast tego, że macie wpływ na model koszulek, to wolicie napierdalać, bo to takie polskie.....
Zapłaćcie składkę, idźcie na wybory zarządu, zostań jeden z drugim prezesem, wtedy zaświeci słońce!!!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|