Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
viki
Dołączył: 29 Sie 2004 Skąd: KRK (74-75) NH (75-03) KRK (03-?)
|
Wysłany: Sro Kwi 10, 2019 10:01 pm Temat postu: |
|
Jakby ktoś zapomniał (bo widzę, że temat pośród fanów Antoniego zamarł): dzisiaj mija kolejna, 9 rocznica... Tutaj nie wiem co napisać - katastrofy czy zamachu?
Ps. Jesteśmy coraz bliżej prawdy. _________________ ezswaz aN Hutnik |
|
Powrót do góry |
|
 |
dUfio
|
Wysłany: Czw Kwi 09, 2020 11:43 pm Temat postu: |
|
10 lat
To co tam się w końcu wydarzyło? _________________ [quote="lucero"]w cenie są pomysły innego typu niż dawanie darmowych biletów np formie zobowiązania się ze pojde zachece dam bilet. Pomysłów na organizacje meczu jest multum ale to nie ssa tutaj pomysl rowna sie planowi jego realizacji[/quote] |
|
Powrót do góry |
|
 |
1979
|
Wysłany: Pią Kwi 10, 2020 5:36 pm Temat postu: |
|
Mnie bardziej interesuje co sie dzieje z Ożogiem i birkutem glownymi spiskowcami tego forum _________________ od swych narodzin przez wszystkie lata
NA ZAWSZE Hutnik
powstrzyma nas tylko koniec świata
BYLISMY - JESTESMY - BEDZIEMY |
|
Powrót do góry |
|
 |
stazyja69
|
|
Powrót do góry |
|
 |
viki
Dołączył: 29 Sie 2004 Skąd: KRK (74-75) NH (75-03) KRK (03-?)
|
Wysłany: Pią Kwi 10, 2020 9:38 pm Temat postu: |
|
Przepraszam, zapytam na skróty, bo nie miałem dzisiaj żywcem czasu na śledzenie wiadomości: czy Prezes Kaczyński mówił coś dzisiaj o dochodzeniu do prawdy? Tzn. że już wiadomo (w kontekście raportu Macierewicza) kto idzie pierdzieć w pasiak za zamach czy też jesteśmy tuż, tuż od odkrycia tajemnicy? _________________ ezswaz aN Hutnik |
|
Powrót do góry |
|
 |
gordi
|
Wysłany: Czw Kwi 16, 2020 7:58 am Temat postu: |
|
Tyle bylo gadki,jadki i szumu w mediach wokol Smolenska i sprawa stoi w miejscu tak jak stala wczesniej.A wobec pandemi to chyba juz nie ma szans na to by PIS cos nowego wymyslil w sprawie poznania przyczyn katastrofy,a nawet sprowadzic wrak Tupolewa do Polski bedzie ciezko i wydaje mi sie ze dopoki Putin rzadzi Rosja,to szanse sa nikle.PIS sam sie przekonuje ze jak byl w opozycji,to bardzo latwo bylo mu oskarzac PO,oraz krytykowac i PIS przejal wladze i nie maja nic nowego w tej sprawie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|