Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
BuA SPW
|
Wysłany: Pią Wrz 25, 2015 8:23 pm Temat postu: |
|
wier<N>y napisał: | Mam szybkie pytanko, co się dzieje z Anken Paulus w centrum, likwidacja czy jakiś remont? ktoś coś wie? | Likwidacja. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
BINGONH

|
Wysłany: Sob Wrz 26, 2015 9:14 am Temat postu: |
|
Kuźwa. To gdzie ja będę jadł obiady w niedziele... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lucas[NH]

|
|
Powrót do góry |
|
 |
BINGONH

|
Wysłany: Sob Wrz 26, 2015 11:00 am Temat postu: |
|
Sanepid
Wepchałem w siebie z 15 kilo tego ich żarcia i nic mi nigdy nie było.
Szkoda budy bo całkiem dobre te kebaby były. Co prawda bez baraniny, ale i tak lepsze niż w gołębniku. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lucas[NH]

|
Wysłany: Sob Wrz 26, 2015 1:24 pm Temat postu: |
|
No też mnie to zdziwiło bo raczej żarcie mieli świeże itd Ale trzeba pamiętać, że w POlsce urzędy lubią uwalać dobrze prosperujące biznesy bez powodu.Nie mniej jednak jak wspomniałem wyżej,była to tylko niepotwierdzona plotka, zasłyszana od jednej osoby. _________________ www.Hutnik.org-Nieoficjalna strona kibiców Hutnika
www.NH2010.pl
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
JOK_NH
|
Wysłany: Sob Wrz 26, 2015 2:19 pm Temat postu: |
|
Kurwa jak Sanepid zamknął im biznes, to jakim chujem tyle lat stała ta buda pod Światowidem? Jakich chujem wszystkie kebsy na Rynku działają? Czy chińczyki nawet na Szklanych? Inspektor Sanepid chyba pieniążka nie dostał i ciach, po interesie. _________________ ..dla nas liczy się jedynie to, żeby GŁOŚNO dopingować GO!!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
linkaRTS

|
Wysłany: Sro Paź 21, 2015 12:29 pm Temat postu: |
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
huteusz
|
|
Powrót do góry |
|
 |
dUfio
|
Wysłany: Sob Lut 20, 2016 9:41 pm Temat postu: |
|
gulasz na turnieju ocena: 1950/10
banoli na pc schozi na psy pod kazdym wzgledem _________________ [quote="lucero"]w cenie są pomysły innego typu niż dawanie darmowych biletów np formie zobowiązania się ze pojde zachece dam bilet. Pomysłów na organizacje meczu jest multum ale to nie ssa tutaj pomysl rowna sie planowi jego realizacji[/quote] |
|
Powrót do góry |
|
 |
BINGONH

|
Wysłany: Pią Lut 26, 2016 9:09 am Temat postu: |
|
Którą budkę z kebabem warto zaliczyć?
Interesują mnie te jak najbliżej PC _________________ "PiS wkłada do głowy swoim wyznawcom własną wersję historii i oni w to wierzą. Tworzą własne rachunki krzywd i własnych bohaterów tej swojej fikcji" - Norman Davies |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pawel
|
Wysłany: Pią Lut 26, 2016 11:59 am Temat postu: |
|
Nie są to "najbliższe" okolice, ale polecam kebab pod 13 na Kazimierzu. W dwóch zawodach dla największych wyjadaczy uczestniczyło dwóch naszych reprezentantów. Olbrzymi wybór dodatków, ciast, mięs i sosów. Miałem okazję jeść właśnie kebaba z pastą z papryki Trinidad moruga scorpion 1200000 SHU (dla porównania Tabasco ma zaledwie 75000 SHU ). Jest dobrze i polecam. _________________ Ani wisły, ani pasów - to HUTNIKA szalik był! |
|
Powrót do góry |
|
 |
HKS1978
|
Wysłany: Pią Lut 26, 2016 1:17 pm Temat postu: |
|
BINGONH napisał: | Którą budkę z kebabem warto zaliczyć?
Interesują mnie te jak najbliżej PC |
Ostatnio dobry był koło Placu w Bieńczycach, buda przed przystankiem koło Gastronomika... |
|
Powrót do góry |
|
 |
centrum nh

|
Wysłany: Wto Kwi 19, 2016 6:44 pm Temat postu: |
|
Na Centrum C koło przystanku w budzie po kebabach teraz jakiś gruzin czy tam albanczyk albo kij wie zrobił naleśnikarnie. Dziś jadłem dwa na słodko i spoko. |
|
Powrót do góry |
|
 |
dUfio
|
Wysłany: Wto Kwi 19, 2016 7:38 pm Temat postu: |
|
HKS1978 napisał: | BINGONH napisał: | Którą budkę z kebabem warto zaliczyć?
Interesują mnie te jak najbliżej PC |
Ostatnio dobry był koło Placu w Bieńczycach, buda przed przystankiem koło Gastronomika... |
chyba to sie nazywa no name, potwierdzam dobry _________________ [quote="lucero"]w cenie są pomysły innego typu niż dawanie darmowych biletów np formie zobowiązania się ze pojde zachece dam bilet. Pomysłów na organizacje meczu jest multum ale to nie ssa tutaj pomysl rowna sie planowi jego realizacji[/quote] |
|
Powrót do góry |
|
 |
dzuhas
|
Wysłany: Sro Kwi 20, 2016 12:46 pm Temat postu: |
|
Obiady z dowozem na rynek ktos poleci jakies ? Babka Malina juz mi sie znudzila _________________ pzdr Osiek |
|
Powrót do góry |
|
 |
|